Şimdi Ara

BU ARAÇ ALINIRMI?(ACCENT ERA İÇERİR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alt linkteki arac'ın bir dönemler nerede ve kimin kullandığını hemen,hemen hepimiz biliyoruzdur.Benim evimin yanında garaj var ve aracı alırsam orada arac'ın rektefiyesini vs kendim yapmayı düşünüyorum(Motor/Mekanik ustasıyım)Nedenini bilmiyorum ama bu arac diğer era'lardan çok daha karizma duruyor gibime geliyor.Ayrıca donanımlı bir araç sizce alınırmı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-hastasindan-dunya-da-ki-en-dolu-ve-en-unlu-accent-era-181186894/detay

• Uzak dur!
  • quote:

Orijinalden alıntı: szymek61

Uzak dur!
    Çok pahalı km si yüksek modeli düşük bence alınmaz başka araçlara bakın.
  • Eraninda hastasi varmis ilginc
  • quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

Çok pahalı km si yüksek modeli düşük bence alınmaz başka araçlara bakın.

Alıntıları Göster
    kim kullanmış neden dünyada en dolu ne özelliği var yani ? zamanında bizim şirketin arabalarıda bunun aynısıydı klima sunrof cant vs. filo olarak almıştık ?
  • iakbay06 İ kullanıcısına yanıt
    Keyfi olarak alacağım garaj'da motor'unu kendim elden geçirir kullanırım diye düşünüdm sunroof'u felan keyifli bir araç olur diye düşündüm
  • Bu araca bulaşmayın bence. Rektifiye yaptırırım demişsiniz. Km çok yüksek, motor inince ne kadar masraf çıkacağı belli değil, tam bir saatli bomba.

Karar sizin ama büyük bir risk olur
  • Çok yakan Çok kaçan bir Tenekedir!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4ACEB015E

Çok yakan Çok kaçan bir Tenekedir!
    selam ya arkadaş 243 bin sırf dizel diye 26 bin isteniyo
    ben de 2009 benzinli var 11-12 ay da bir castrol edge yağı alır servise giderim ben deki servis bakımlı üstüne üstlük bi sürü aksesuarı var üzerinde ve 43 bin de ilk ve tek sahibiyim ya nedir bu fiyat böle
  • Dediği gibi toyota alın teneke almaya gerek yok sonuçta toyotalar tank.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turgut reis

selam ya arkadaş 243 bin sırf dizel diye 26 bin isteniyo
    ben de 2009 benzinli var 11-12 ay da bir castrol edge yağı alır servise giderim ben deki servis bakımlı üstüne üstlük bi sürü aksesuarı var üzerinde ve 43 bin de ilk ve tek sahibiyim ya nedir bu fiyat böle

Alıntıları Göster
    2009 select donanım 1.6 benzinli + km çelik jantlı kışlık yazlık iyi durumda lastikleriyle 70 bin km de servis bakımlı hatasız 26,000TL ye sattık 2014 ün başında.

km çok yüksek ilandaki aracın ve fazla istiyor ! gerçi bakım zamanları vs. ayrıntılı yazmış ama yüksek

• quote:

Orijinalden alıntı: mob411

2009 select donanım 1.6 benzinli + km çelik jantlı kışlık yazlık iyi durumda lastikleriyle 70 bin km de servis bakımlı hatasız 26,000TL ye sattık 2014 ün başında.

km çok yüksek ilandaki aracın ve fazla istiyor ! gerçi bakım zamanları vs. ayrıntılı yazmış ama yüksek

Alıntıları Göster
    Behzat Ç.'teki Era mı bu?
  • Ağzına kadar dolu olsada aynı zaten 2 opsiyonu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Dediği gibi toyota alın teneke almaya gerek yok sonuçta toyotalar tank.

Toyota'dan olsa olsa oyuncak tank olur (Hilux Land Cruiser hariç)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 19 Ekim 2014; 13:24:45 >
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Evet
  • ilhan555 kullanıcısına yanıt
    Abi yerinde olsan Hyundai Getz yapıştırırım bir tane onla oynarım.Hem daha hafif hem de aynı 1.5crdi var.
    Arka kpLtukları söker bir de içine bar atarsın ki kaza olursa yaşama ihtimalin artar.
  • eleman sanki merso satiyo abartmista abartmis era iste kici basi oynayan cok yakan dizel bastinmi freni tutmayan taksici arabasi.
  • Automobilista kullanıcısına yanıt
    Güzel olur dediğin gibi ama Accent era alıcam bar felan işine girmeyeceğim sadece motor'unda yapmam gerekenleri yapıp günlük olarak felan kullanırım.10 Kasımda enes gelicek yanıma onla büyük projelerimiz var Supercharged BRZ gibi
  • Ünlü olmasinin sebebi behzat ç de kullanilmasi mi ?
    Ki oyle olsa da dizide arabanin anasini aglatiyorlardi. Alinmaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

eleman sanki merso satiyo abartmista abartmis era iste kici basi oynayan cok yakan dizel bastinmi freni tutmayan taksici arabasi.

era cok yakıyor öyle mi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.