Bildirim
Bu araba alınır mı? Accent Blue
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
dizel otomatik hyundai alacağıma benzinli otomatik herhangi bir marka alırım nasıl olsa aynı yakacaklar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaza testlerine bakınca karar vermiş olacaksınız.
Benim de ilgilendiğim bir araba. Ya clio 4 alacağım ya da bunu.
İyi performans ve konfor önemli ama hangisi daha önde bilmiyorum
Sakın bulasmayın araba bildiginiz karton
sadece motoru para eder gerisi tirt
bu butcede fluence daha iyi olur.
Bilen bilmeyen yorum yapıyor, güzel araçtır motoru hem cvlioyu hemde fluence i üst üste koyar 2 ike çarpar 4e böler. Yalnız otomatiği 4 vites olduğu için bir tık fazla yakar. Alt takım sağlamdır bozuk türkiye yollarında masraf çıkartmaz.
Ama ben siyah renk tercih etmezdim yazın pişersin içinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 1 Temmuz 2017; 17:37:55 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: airarmada
dizel otomatik hyundai alacağıma benzinli otomatik herhangi bir marka alırım nasıl olsa aynı yakacaklar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
dizel dct mode plus 1 sene kullandım çok memnundum -
quote:
Orijinalden alıntı: KIBARFEVZO
Sakın bulasmayın araba bildiginiz karton
sadece motoru para eder gerisi tirt
bu butcede fluence daha iyi olur.
karton? cartoon?
bu araç iihs testlerine girdi ve çok iyi puanlar aldı. euro ncap te değil.
motoru performanslı ama yakıyor, konforuda sınıfında bi araç...
boş yorumlar bilgisiz yorumlar yapmayın. -
quote:
Orijinalden alıntı: anadolu86
Bilen bilmeyen yorum yapıyor, güzel araçtır motoru hem cvlioyu hemde fluence i üst üste koyar 2 ike çarpar 4e böler. Yalnız otomatiği 4 vites olduğu için bir tık fazla yakar. Alt takım sağlamdır bozuk türkiye yollarında masraf çıkartmaz.
Ama ben siyah renk tercih etmezdim yazın pişersin içinde.
Ya ironi yaptınız, ya da yanlışlıkla gerçekleri söylediniz.
[2x(1.5 DCi + 1.5 DCi)]/4 = 1.5 Dci
4 ileri otomatik ile bir tık fazla yakınca pek de avantajlı gelmedi bana.
Leon TDI + DSG var neredeyse bu paralara. Hadi ona yetmedi paran, Fiat Bravo dizel otomatik var. -
Motor olarak crdi dciden 2 gömlek üstündür, performans ve ivmelenmesi on numaradır. 16v 136 bg. Ömür olarakta en az 400.000 km yapar. Dci gibi 150.000- 200.000 de rektifiyeye motor yenileme ihtiyacı duymaz. Ama dciden bir tık fazla yakar. Aslan besleyen yemini düşünmez :)
Bunların 4 viteslisi tork konventörlü klasik otom. şanzımandır daha sonra 6 vites çift kavrama yar otomatik versiyonlarıda çıktı diye biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 2 Temmuz 2017; 2:48:46 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: anadolu86
Motor olarak crdi dciden 2 gömlek üstündür, performans ve ivmelenmesi on numaradır. 16v 136 bg. Ömür olarakta en az 400.000 km yapar. Dci gibi 150.000- 200.000 de rektifiyeye motor yenileme ihtiyacı duymaz. Ama dciden bir tık fazla yakar. Aslan besleyen yemini düşünmez :)
Bunların 4 viteslisi tork konventörlü klasik otom. şanzımandır daha sonra 6 vites çift kavrama yar otomatik versiyonlarıda çıktı diye biliyorum.
Su x gomlek ustunduru hangi veriye dayanarak soyluyorsunuz, bir tarafta en az 50 yildir binek dizel ureten firma diger tarafta 10 senedir dizel ureten bir firma, ayrica x tik ustundu madem mersedes neden crdi koymadi arabalarina onca motor icinde dci yi tercih etti.
Ayrica bir tik filan yakmiyor dizel otomatik hyundailer. Baya fazla yakiyorlar ozellikle tam otomatik olanlari.
Dizel ekonomi icin alinir performans icin turbo benzinli alirsiniz.
Hayirli gunler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ne yazık ki, "dizel + otomatik" kombinasyonu bu araç için ekonomi ile sonuçlanmıyor... Tüketim biraz fazla...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye koşulları için en ideal dizel otomatik kombinasyon bu araçtır.
Eksileri:
İnsanlardaki kötü algı
Servis bakım maliyetleri yüksekliği
Ortalama 6 lt mazot tüketimi ( karma değer )
Artıları:
Sorunsuz motor + şanzıman bileşimi
Markanın 5 yıl garanti sunabilmesi
Piyasaya çıktığı yıl/dönem itibari ile sınıdının en güvenli aracı olması
Sorunsuz 2. El
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X