Şimdi Ara

Bu arac neden terk edilmis olabilir(bmw1) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
6.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Senin Buraya yazdıkların kadar benim yaşanmışlıklarım var emin ol insanlar senin sandığın kadar iyi değil he sende para vardır belki onu bilemem bu işlerin değeri Yok sen zengin dizileri izlemeyi azalt bence dünyada herkes aynı hayatı yaşamaz yaşayacak diye birşey Yok konuyu başka yere çekme benim askerlik arkadaşım esenyurttaki bahçe kat için değeri 100 bin tl bile etmez babasına deli raporu çıkardı sırf evi alabilmek için bu dediğim yaşanmış olaylar millet 50 tl ye ... yapıyor konuşturma beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haksızlığa gelemeyen adam

Senin Buraya yazdıkların kadar benim yaşanmışlıklarım var emin ol insanlar senin sandığın kadar iyi değil he sende para vardır belki onu bilemem bu işlerin değeri Yok sen zengin dizileri izlemeyi azalt bence dünyada herkes aynı hayatı yaşamaz yaşayacak diye birşey Yok konuyu başka yere çekme benim askerlik arkadaşım esenyurttaki bahçe kat için değeri 100 bin tl bile etmez babasına deli raporu çıkardı sırf evi alabilmek için bu dediğim yaşanmış olaylar millet 50 tl ye ... yapıyor konuşturma beni
    yaw arkadaş o bmw'nin sahibinin akrabaları senin yazdığın kişiler gibi fakir insanlar değildir. bahsettiğim evin mirasçılarından biri de benim. bizler fakir de değiliz, zengin de değiliz.orta direk sayılırız. ama kimse kendisine düşecek 10 bin lira için gidip uğraşmıyor. umarım anlatabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 8 Ağustos 2019; 22:16:42 >

• iquique kullanıcısına yanıt
    Yav kardeşim sen ne laf anlamaz insansın bak güzel kardeşim sana tekrar söylüyorum ben o BMW nin sahibi için söylemiyorum bunları lafım BMW ye değil bütün insanlara paragöz insanlığa ben sana o aile hakkında birşey demiyorum umarım ben anlatabilmişimdir anlamadıysan birdaha oku

• quote:

Orijinalden alıntı: Haksızlığa gelemeyen adam

Yav kardeşim sen ne laf anlamaz insansın bak güzel kardeşim sana tekrar söylüyorum ben o BMW nin sahibi için söylemiyorum bunları lafım BMW ye değil bütün insanlara paragöz insanlığa ben sana o aile hakkında birşey demiyorum umarım ben anlatabilmişimdir anlamadıysan birdaha oku
    birader burada konu bmw. sen laftan anlamıyorsun. ilkokul terk misin nedir? burada insanların aç gözlüğünden bahsetmiyoruz. sen benim hangi sözüme alıntı yaparak cevap verdiğini bir kez daha gözden geçir, sonra kim laftan anlıyor kim anlamıyor öyle karar ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 8 Ağustos 2019; 22:24:45 >
  • Milletin sahipsiz bmw si için kavga etmeye değmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimi 100 tl borç için arkadaş satar,
    Kimi 500 bin tl lik evi mirasta bekletir.

Herkes aynı fikirde aynı düşüncede aynı fakirlikte aynı zenginlikte değil.

Ayrıca senin ban yeme nedenin o arkadaş değil, kendi edepsizliğin yüzünden ban yiyosundur, konudaki mesajlarını okuyunca iki kelam etmek istedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Miras durumu olabilir bir benzeri anne tarafımda mevcut annemin dedelerden kalma bayağı tarla tapan traktör köy evleri var 3 sene önceki bilirkişi 3 milyon değer biçmişti şimdi dahada artmıştır ama mirasçı çok olunca avukattır adliyedir o hengameyi çekmeye kimse yanaşmıyor

• dostum fotoyu çektiğin mahallede yaşıyorum bu araç ara ara yer değiştirip uzun süre yatıyor. daha önceden karşı kaldırımda idi.
  • Fake hesap olmak için eski ve rütbeliyim.
    Mesajınızı şikayet ettim şimdi de blokluyorum sizi.
    Selametle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Maddi manevi sıkıntıları vardır büyük ihtimalle o yüzden sadece vergisini ödemekle yetiniyordur araçla ilgilenemiyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

Fake hesap olmak için eski ve rütbeliyim.
    Mesajınızı şikayet ettim şimdi de blokluyorum sizi.
    Selametle
    Bu bebeyi ben de bloklayım. Laftan anlamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanal Bellek

Yakalamalı aracı göz önünde bırakacaklarını sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    plakalar yok

• Uzay boşluğundan daha boş üyelerimizin olması ne kadar mutlu edici

• Ankara yediemincisi araba park edecek yer kalmadı devletimiz yardım etsin diye ağlıyordu :) aklıma o geldi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.