< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 9 Ağustos 2019; 13:40:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 9 Ağustos 2019; 13:40:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
O gün taktığım kravatı sönük göstermişti park edip bıraktım.
|
Milletin sahipsiz bmw si için kavga etmeye değmez.
|
Sana guzel bi 6.40 alalim hocam bosver bunu
|
Ben senin zannettiğin gibi genç biri değilim kardeşim sen kendin bugattiyemi biniyorsun da bunu küçümsüyorsun he yanlış anlaşılmasın ben muhteşem mükemmel araba demiyorum ben en iyilerinide gördüm Allah a şükür millet sokakta 5 tl için birbirini bıçaklıyor İnan şu zamana kadar 100 binliralık ev için bile mirasçıların nasıl biribirine tuzak kurduğunu gördüm sen rahat ol yani
|
Sahibi ya vefat etmiştir ya parayı bulup/vurup kendini bu ülkeden kurtarmıştır ya da hapse girmiştir.
|
duyan da arabayı Bugatti Chiron zanneder. 100-150 bin liralık araba bu yahu. Bizim miraslık ev 150-200 bin lira. 15-20 civarında mirasçı var. Bu kadar insandan tek tek gidip kim vekalet toplayacak? Bilmeden yazıyorsun genç dostum. |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 8 Ağustos 2019; 15:19:1 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 8 Ağustos 2019; 19:41:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haksızlığa gelemeyen adam -- 8 Ağustos 2019; 22:4:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|