Şimdi Ara

Bu arac neden terk edilmis olabilir(bmw1)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
6.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arac neden terk edilmis olabilir(bmw1)

Bu araci senelerdir goruyorum, bakirkoyde. Sizce ne olmus olabilir? Aracin sahibi veya tanidigi buradaysa beni yanlis anlamasin tamda bmw 1 aradigim gunlerde ilgimi oldukca cekti. Plakada tramer yok mtv si 2019 itibari ile ödenmis.

aracın sahıbını buldum keyfe keder bu halde imiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 9 Ağustos 2019; 13:40:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben senin zannettiğin gibi genç biri değilim kardeşim sen kendin bugattiyemi biniyorsun da bunu küçümsüyorsun he yanlış anlaşılmasın ben muhteşem mükemmel araba demiyorum ben en iyilerinide gördüm Allah a şükür millet sokakta 5 tl için birbirini bıçaklıyor İnan şu zamana kadar 100 binliralık ev için bile mirasçıların nasıl biribirine tuzak kurduğunu gördüm sen rahat ol yani
  • hocam yediemin otoparkının önünden 2 yıl önce geçtiğimde orada olan range rover-bmw-mercedes ler 2 yıl sonra hala oradaydı ,benimde dikkatimi çekmişti 200-300 bin tl lik araçlar otoparkta yatıyordu.
  • O gün taktığım kravatı sönük göstermişti park edip bıraktım.
  • sahibi ölmüştür, mirasçıları da uğraşmak istemiyor olabilir.
  • Lakin merka ettigim lastikleri hic inmiyor bu aracin
    Patlamaz lastik olabilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

Lakin merka ettigim lastikleri hic inmiyor bu aracin
    Patlamaz lastik olabilir mi
    evet Run Flat lastikler var BMW'lerde.

bizde de miraslık bir ev var. ama mirasçı sayısı fazla olduğu için herkes birinden bir hareket bekliyor, o nedenle ev 5 aydır boş halde duruyor. bmw'nin durumu da büyük ihtimal böyledir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 8 Ağustos 2019; 15:19:1 >
  • hacizlidir yakalamasi vardir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir Audi Q7 nasıl rezil edilir ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sana guzel bi 6.40 alalim hocam bosver bunu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

hacizlidir yakalamasi vardir
    Yakalamalı aracı göz önünde bırakacaklarını sanmıyorum.
  • Sahibi ya vefat etmiştir ya parayı bulup/vurup kendini bu ülkeden kurtarmıştır ya da hapse girmiştir.

• Buldum aracin sahibini arac kullanmadigindan o halde
    10.000km de 125 istiyor 2014 model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 8 Ağustos 2019; 19:41:40 >
  • Nasıl buldun?

• Bakırköy sahilde akrabaların oturduğu sitede 11 sene vw polo bekledi, yanlışım yoksa 7 bindeydi. Sahibi, aracı almış ve sonra yurtdışına çıkmış, araçla ilgili işlemleri annesi sebebiyle şirket avukatı hallediyordu. Bir ara almaya niyetlenmiştik bir akraba için ama satmakla uğraşmıyorlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

Buldum aracin sahibini arac kullanmadigindan o halde
    10.000km de 125 istiyor 2014 model
    neden binmiyormuş? binmiyorsa bana versin mtv'sini öder kaskosunu eksik koymam
  • iquique kullanıcısına yanıt
    Ne uğraşmaması bu araç için birbirini doğrar mirasçılar

• Hirsizlar böyle araçları cokdan jantlarini farlarını falan sökmüş olması lazim nasil başına bir sey gelmiyor aracin hayret verici

• quote:

Orijinalden alıntı: Haksızlığa gelemeyen adam

Ne uğraşmaması bu araç için birbirini doğrar mirasçılar

duyan da arabayı Bugatti Chiron zanneder. 100-150 bin liralık araba bu yahu. Bizim miraslık ev 150-200 bin lira. 15-20 civarında mirasçı var. Bu kadar insandan tek tek gidip kim vekalet toplayacak? Bilmeden yazıyorsun genç dostum.
  • iquique kullanıcısına yanıt
    Ben senin zannettiğin gibi genç biri değilim kardeşim sen kendin bugattiyemi biniyorsun da bunu küçümsüyorsun he yanlış anlaşılmasın ben muhteşem mükemmel araba demiyorum ben en iyilerinide gördüm Allah a şükür millet sokakta 5 tl için birbirini bıçaklıyor İnan şu zamana kadar 100 binliralık ev için bile mirasçıların nasıl biribirine tuzak kurduğunu gördüm sen rahat ol yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haksızlığa gelemeyen adam -- 8 Ağustos 2019; 22:4:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haksızlığa gelemeyen adam

Ben senin zannettiğin gibi genç biri değilim kardeşim sen kendin bugattiyemi biniyorsun da bunu küçümsüyorsun he yanlış anlaşılmasın ben muhteşem mükemmel araba demiyorum ben en iyilerinide gördüm Allah a şükür millet sokakta 5 tl için birbirini bıçaklıyor İnan şu zamana kadar 100 binliralık ev için bile mirasçıların nasıl biribirine tuzak kurduğunu gördüm sen rahat ol yani
    kardeşim bilmeden yazıyorsun. sana örnek verdim o arabadan daha değerli ev 5-6 aydır boş duruyor. hani nerede senin yazdıkların? mirasçılaırn bir birini yemesi lazım? neden kimse adım atmıyor?

mirasta boğazda trilyonluk yalı kalmıştır, işte o zaman mirasçılar bir birini yer.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.