Şimdi Ara

Bu Araç Pert Olurmu ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
9.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilginç walla ama süper işmiş tekel bayii kapatıp bu işemi girsek napsak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rewhard

ilginç walla ama süper işmiş tekel bayii kapatıp bu işemi girsek napsak :)

Hiçbir sigorta şirketi neden zarar etmiyor sanıyorsunuz siz ..
  • ne bilim walla kimse arabasının başına bi iş gelmesini istemez.... kaskosu uzun yıllardır hiç bozulmamış tanıdıklarım bile var onlardan kazanıyorlar diye düşünüyordum ama durum hep sigortacılar lehineymiş ne güzel bi durum :)

edit: hatta sel olayında benim kasko şirketi batarsa araya gidecek paralar diye düşündügüm bile oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewhard -- 8 Ekim 2009; 23:24:31 >
  • sanayide ,sigorta şirketlerinden pert araçları alıp,onarıp satan tanıdıklarım var.bu iş bizlerin düşündüğü gibi değil.çok büyük rantlar dönüyor.oradaki kazalı pert araçları bir görseniz,inanamazsınız.çok ufak hasarlı araçlar pert oluyor,yamyassı direk demir yığını ,hurda olması gereken araçlar onarılıp satılıyor.ben akıl sır erdiremedim.özellikle hurdaya gitmesi gereken araçlar öle bi yapılıyorki işin ustası olmayan(ben gibi) asla anlayamaz ve bu araçlar çok çabuk satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlı

kolumu sinek ısırdı ölürmüyüm doktor?

bu forumda açılıp yarım kalan konulardan sıkılan birisi olarak
    açtığım konuyu sonlandırmak istiyorum

araçtaki "sinek ısırığından" dolayı 5.700 lira hasar çıkmış !! ( Clio al parçası ucuz diyenlere duyrulur )

Expert ile aracın Pert e ayrılması konsunda mutabık olduk ve mutabakat yazısını
    Sigorta şirketine faksladık sigorta şirketi kabul ederse aracımız pert e ayrılacak

Bakalım 1 2 günden sonlanırsa sonucu da yazarım inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _1301217_ -- 9 Ekim 2009; 17:49:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _1301217_

araçtaki "sinek ısırığından" dolayı 5.700 lira hasar çıkmış !! ( Clio al parçası ucuz diyenlere duyrulur )

Sigorta şirketine faksladık sigorta şirketi kabul ederse aracımız pert e ayrılacak

Aracınızın perte ayrılması durumunda sigorta şirketinin sizi tatmin edecek bir miktar ödeyeceğini zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.B.K

quote:

Orijinalden alıntı: _1301217_

Aracınızın perte ayrılması durumunda sigorta şirketinin sizi tatmin edecek bir miktar ödeyeceğini zannetmiyorum.

Tahminim 13,500 - 14,000 arası bir ucret teklif edilecek 2005 model 135.000 km de bir araç için mantıklı geldi bana

Dediğim gibi 1 2 gun içinde sonlandırılır o zaman daha mantıklı bilgiler olur elimizde.

Tabii aracın hala pert e cıkmama ihtimali de var

• quote:

Orijinalden alıntı: OverDrıve

Kesinlikle çıkmaz.
    Neyi varki hocam Allah aşkınaNormal hafif hasarlı bir trafik kazası sadece...

• quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlı

kolumu sinek ısırdı ölürmüyüm doktor?

Küçük ısırışlar büyük yaraları oluştururlar
    Benim 3 sene once brava'm da geri geri park yanaşırken onumu dondum on koputtan hafif dumanlar geliyordu büyük ihtimal hareret diye düşündüm ön koputu açtım motor arka kısımda şase kablolarının yandıgını dusunduk fazla birşey gözökmüyordu bile hemen tabi yangın tupuyle söndürdük servise götürdük servise götürülürken aklımdaki düşüncelerden hep bir rakam düşünüyordum ve düşüncem fazla birşey yok kablolar fln yanmıştır motor da hiç birşey yoktu en fazla 400 ytl'lik bi rakam diye düşünmüştüm vede ne görüyüm 4500 ytl masraf araç pert beyin motor fln komple yanmış gitmiş...

• Bu aracın perte çıkması çok zor bi durum lakin yukardaki postlarda da belirtilmiş araç değerinin %40tan fazla masrafı olması lazım. Ha birde şu var eskisi gibi asla olmaz gerek performansı gerekse görüntüsü.. Geçmiş olsun.
  • Gecmis olsun... Pert olmsi imkansiz gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MackaLi6161

Bu araç bile pert olmadı seninkini olacağını hiç sanmıyorum

Not : Araç benim değildir , arkadışıma aittir

Bu Araç Pert Olurmu ?

Bu Araç Pert Olurmu ?

Bu nasıl bir kazadır. Jantın tek kolu yok ?!?!

• Bence çıkmaz.
    Ama görünürde bişey yok denilen arabaların serviste perte çıkması yaşanmamışta değil.
  • UP !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUNERBOY

Bu nasıl bir kazadır. Jantın tek kolu yok ?!?!

Arkadaşım altındakini Veyron sandı , Saatte 180 km/h hızla giderken kontrolü kaybetti bariyerlere girdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

Sigorta şirketi arabayı kasko ve sigorta yaparken para kazanır.
    Sigorta şirketi araba kaza yaptığında yine para kazanır.
    Sigorta şirketi araç pert e ayrıldığında yine para kazanır.
    Sigorta şirketi geçen gün meydana gelen sel faciasıda haddiden fazla para kazandı.
    Sigorta şirketi var oldukça aynı bankalar gibi devamlı olarak para kazanır ..

Asıl her zaman para kazanan sigortacı değil, reasürans şirketleridir.

Reasürans işi yapan şirket çok azdır.

Reasürans şirketlerinin ortalama ciroları da Türkiye bütçesinin en az 5 katıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: enginu
    araç değerinin %40 dan fazlası masraf olması lazım..
    asla pert olmaz

quote:

Kesinlikle çıkmaz.

quote:

Kesinlikle çıkmaz.

quote:

Orijinalden alıntı: KemalKSK
    bencede bu araç pert olmaz . Hatta imkansıza yakın

quote:

Orijinalden alıntı: guide
    Pert totale ayrılması mümkün değil , aracınız onarılır ve kullanmaya devam edersiniz , geçmiş olsun ...

quote:

Orijinalden alıntı: dexter48
    yani bu araçda perte çıkarsa.....

Daha Fazla Uzatmayım direk sonucu yazayım :

Arabamız PERT OLDU !!!

Ayrıntılar :

Kaza 29 Eylulde oldu.
    Aracın motor bloğunda herhangi bir problem yoktu
    görünen radyatör + klima radyatör ü motor bloğuna yaklaşmış fakat çarpmamıştı

nihayetinde servis 5700 lira masraf çıkardı
    aracın kasko değeri 16.050 olduğu için araç başta pert e ayrılmıyordu
    bende Expert ile görüştüm yaptığımız olumlu! görüşmenn ardından aracın perte de ayrılabilecegi konusunda hemfikir olduk
    aracın raporu sigorta şirketine gonderildi ve bugun dosya kapandı ...

Nihayetinde aracın pert olması için araçtaki masrafın kasko değerinin yarısını geçmesi gerektiği bilgisinin yanlış olduğunu öğrenmiş oldum
    Bu tür kazalarda aracını onartmak yerine pert e ayırmak isteyen arkadaşlara örnek olur umarım ....

Size kazasız günler dilerim.

• servise götürürsen tabi 5700 tl lik masraf çıkarırlar

nasıl pert oldu hala anlamış değilim.şasilerde falan bozulma falan mı oldu?
  • olmaması lazım şaselerde kayma varmı servisde çok istemiş
  • expert ile aranızda geçen olumlu görüşmenin detaylarından bahsetsenizde bizde nasiplensek ileride lazım olur belki..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.