Şimdi Ara

Bu araç perte ayrılırmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bito

Bide hava yastıkları sizce neden açılmadı??

arac takla atmıs onden veya yandan sert bı cısme carpmamaıs
  • Kazayı giriş gelişme ve sonuç olarak anlatıyorum.yokuş yukarı 2 şerit aşağı tek şerit olan meşhur kemikli rampasını yokuş yukarı ikinci şeritten tırmanırken yukardan aşağı yaklaşık 130-140 km hızla kamyonun arkasından çıkan net görememe rağmen opel meriva olarak tahmin ettiğim araç aniden önümüze atladı ve kafa kafaya geldik bende bu durumdan kurtulmak için arabayı yanladım opel deki hıyar buna rağmen yinede arka tampondan vurdu ve bizi tarlaya yönlendirdi bizde madem tarlaya giriyoruz 2 takla atalım dedik sonuç bölümü ise resimlerde belli.
  • Hocam çok geçmiş olsun Allah'tan kaskon var bence kesinlikle pert aracın..

Airbaglarin açılmamış olması ilginç Allah korumuş..
  • anladım demek ki darbe almamışsın, o yuzden açılmamış herhalde airbagler..

geçmiş olsun tekrar!
  • Herkese teşekkür ederim evet iyi atlattık ...KAza önceside ayetlerden sahabelerden bahsediyorduk belkide onların yüzü suyu hörmetine kurtulduk rabbim bize bi şans daha verdi ve hepimiz arabaya bindiğimiz sağlamlıkta indik.
  • Bana pek pertlik gelmedi ama aktemura sormak lazım gelir
  • Büyük geçmiş olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gökberg_ß

Bana pek pertlik gelmedi ama aktemura sormak lazım gelir

olm tekere bak yere paralel duruyor daha nasıl pert olsun araba (diğer ayrıntılarına girmeye gerek yok )
  • Ol tek teker öle ln alt takım dağılmamış dağıldıysa bile şaside pek bişi yok,Bekleyip görelim ama bnce pert etmicekler
    quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

quote:

olm tekere bak yere paralel duruyor daha nasıl pert olsun araba (diğer ayrıntılarına girmeye gerek yok )

• quote:

Ol tek teker öle ln alt takım dağılmamış dağıldıysa bile şaside pek bişi yok,Bekleyip görelim ama bnce pert etmicekler
    quote:

Orjinalden alıntı: TUNERBOY

quote:

baksana şoför kısmının tavanı da çökmüş içe doğru, pert işte

• bizim arabaların 2. eli çok düşük. 15 milyar falan ederi var. pert olursa, piyasası bu kadar düşük olduğu için olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutgultekin -- 13 Ağustos 2007; 13:19:12 >
  • tavanda şöför kısmı ortada ve sağ arka tarafta takladan dolayı epey zarar var ..kaput,ön tampon,arka tampon,sol ön çamurluk,aynalar,sağ arka çamurluk,şöför kapısı ve arka dingil değişmesi lazım sadece görünen bakalım inş perte ayırırlar...SORU..ARaç 16.500 den kasko yapıldı perte ayrılırsa ne kadar alabilirim bide araca sonradan taktığım şeyleri alabilirmiyim hoparlörler egzos falan???
  • Dah bunu da pert etmeyeceklerse artık neyi edecekler bilmiyorum.
  • quote:

tavanda şöför kısmı ortada ve sağ arka tarafta takladan dolayı epey zarar var ..kaput,ön tampon,arka tampon,sol ön çamurluk,aynalar,sağ arka çamurluk,şöför kapısı ve arka dingil değişmesi lazım sadece görünen bakalım inş perte ayırırlar...SORU..ARaç 16.500 den kasko yapıldı perte ayrılırsa ne kadar alabilirim bide araca sonradan taktığım şeyleri alabilirmiyim hoparlörler egzos falan???

tahmini 15milyar alırsın kesintilerden sonra. Sigorta poliçende sonradan taktıkların geçiyorsa alabilirsin ama geçmiyorsa alamazsınMesela benim kasko poliçemde hepsi teker teker kayıtlı. Cam filmine kadar

• quote:

Bide hava yastıkları sizce neden açılmadı??

takla attıysan açılmaz

geçmiş olsun
  • quote:

tavanda şöför kısmı ortada ve sağ arka tarafta takladan dolayı epey zarar var ..kaput,ön tampon,arka tampon,sol ön çamurluk,aynalar,sağ arka çamurluk,şöför kapısı ve arka dingil değişmesi lazım sadece görünen bakalım inş perte ayırırlar...SORU..ARaç 16.500 den kasko yapıldı perte ayrılırsa ne kadar alabilirim bide araca sonradan taktığım şeyleri alabilirmiyim hoparlörler egzos falan???

Kolonları sök al, eskilerini tak, egzozada aynı şekil yapabilirsin, olmadı alırsın kazada kopmuş dersin.
  • büyük geçmiş olsun, sonucu buraya yazarsın artık...
  • Senin iyi olmana,foruma yazabilmene sevindim ama aracın ex olmasına da üzüldüm tabi :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: AuToBaN

Pertin önde gideni.

+100000000000000000000000000
  • geçmiş olsun krdeş ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anshered -- 14 Ağustos 2007; 1:05:02 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.