Şimdi Ara

Bu araç Türkiye de neden yok :( (SS Eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: enoman

quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Bir tane mavi manuel vites vardı bir dönem satılıktaydı.

Aynen,fiyatı da 42000'di.

hocam bende bir ara sahibinden sitesinde görmüştüm 45.000 tlye satılık ama face olduğunu düşünmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

quote:

O fiyatlara daha iyileri alınabileceği için almıyorlardır muhtemelen

Zevkler ve renkler tartisilmaz. Durumum olsa neyse parasi verir alirim. 2001 golfte aldigim zevki bile hicbir arabada alamadim. Patronun 5.20 si disinda

Tartışmıyoruz zaten arabanın sayısı bir elin parmağını geçmediğinden sonuç ortada

ama gel gelelim almanya fransada bu araçtan dolu var :S

• quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

var sanırım ülkemizde sayılı durumda golf 4 r32
    ayrıca ilk dsg şanzımamn kullanılan araçtır kendisi

üstad eridim resmen Sırf bu araba için almanyada yaşamayı istiyorum

• quote:

quote:

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/vw-golf-3-2-r32-4motion-dsg-supercharged/173819305.html?lang=de

almanyada palio parasına alabilirsin hemde superşarlı 340 ps

• quote:

quote:

quote:

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/vw-golf-3-2-r32-4motion-dsg-supercharged/173819305.html?lang=de

almanyada palio parasına alabilirsin hemde superşarlı 340 ps

Hocam şöyle söyleyeyim aklımda olan bu bir ara ben 93 kasa civic almayı düşünüyordum burda fiyatları 11.000-10.000 falan hatta kazasız olanlara 13.000 isteyenlerde var. Almanyanın bir sitesi var bizim sahibinden sitesi gibi. Burda o dedigim 93 kasa orada 900 euro 1000 euro :S gelde çıldırma. Bilmeyenlere söyledigmde dalga geçtigimi sanıyorlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

O fiyatlara daha iyileri alınabileceği için almıyorlardır muhtemelen

Zevkler ve renkler tartisilmaz. Durumum olsa neyse parasi verir alirim. 2001 golfte aldigim zevki bile hicbir arabada alamadim. Patronun 5.20 si disinda

Tartışmıyoruz zaten arabanın sayısı bir elin parmağını geçmediğinden sonuç ortada

ama gel gelelim almanya fransada bu araçtan dolu var :S

Bu'da tayyipin halkı ne kadar sevdiğinin bir göstergesi Yüksek hacimli arabalar ile çevreyi kirletmemizi istemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

r32 ulkemızde satıldı ıstanbuldada abımlerın sıtesının garajında duruyordu ıstersenız gıdıp bakabılırsınız.Arac sıparıs usulu soranlara satıldı fıyatıda 110.000tl dı cıktıgı zaman 4 jetta tdı parasıydı kıyaslama yapmanız ıcın yazdım bunuda

o parayı golfe veren kafayı yemiştir açık ve net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 3 Mart 2013; 5:05:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

r32 ulkemızde satıldı ıstanbuldada abımlerın sıtesının garajında duruyordu ıstersenız gıdıp bakabılırsınız.Arac sıparıs usulu soranlara satıldı fıyatıda 110.000tl dı cıktıgı zaman 4 jetta tdı parasıydı kıyaslama yapmanız ıcın yazdım bunuda

o parayı golfe veren kafayı yemiştir açık ve net.

Dedimya zevk meselesi golf 4 r32 senin avatar resmindeki markanin butun arabalarindan daha cekici geliyor bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gidin uyuyun saatten haberiniz varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu başlık sağolsun gereksiz kişileri bloklamak için ortaya çıkarıyor iyi oluyor. Seviyorum böyle başlıkları.

Konuyla ilgili olarak bence alınacak araba değil. Her arabanın bir sınırı vardır. Sırf motor koymakla olmuyor, hani eşeğe altın semer vursalar misali. Golfun vereceği tat bellidir. Bende golf sahibiyim ama bir e36 320 coupe r32'den çok daha zevkli bir araç mesela. Tasarım, sürüş pozisyonu, ses, kıvraklık, arkadan itiş keyfi vs vs. Bir kere keyif isteniyorsa arkadan itiş olacak zaten. e36 sadece bir örnek o karalar r32'ye verilene kadar ne orjinal arabalar alınır. Mx-5'inden, impreza'sına, 330 coupedeni xk8'ine, alfa GT'sinden, mercedes clk'sına kadar neler neler..

Doğuşun kafası çalışıyor olacak ki bundan dolayı getimemiş aracı. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Bu başlık sağolsun gereksiz kişileri bloklamak için ortaya çıkarıyor iyi oluyor. Seviyorum böyle başlıkları.

Konuyla ilgili olarak bence alınacak araba değil. Her arabanın bir sınırı vardır. Sırf motor koymakla olmuyor, hani eşeğe altın semer vursalar misali. Golfun vereceği tat bellidir. Bende golf sahibiyim ama bir e36 320 coupe r32'den çok daha zevkli bir araç mesela. Tasarım, sürüş pozisyonu, ses, kıvraklık, arkadan itiş keyfi vs vs. Bir kere keyif isteniyorsa arkadan itiş olacak zaten. e36 sadece bir örnek o karalar r32'ye verilene kadar ne orjinal arabalar alınır. Mx-5'inden, impreza'sına, 330 coupedeni xk8'ine, alfa GT'sinden, mercedes clk'sına kadar neler neler..

peki ya ben arkadan itiş araçları sevmiyorsam ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Bu başlık sağolsun gereksiz kişileri bloklamak için ortaya çıkarıyor iyi oluyor. Seviyorum böyle başlıkları.

peki ya ben arkadan itiş araçları sevmiyorsam ?

O zaman arkadaş itiş olmayan bir araç bakarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

4 Kasada var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-r-32-mukemmel-116942768/detay

resimlerine baktımda güzelim arabayı o hale nasıl getirmiş mod yapacam diye
  • tok kapı sesi grubu yavaş yavaş damlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.