Şimdi Ara

Bu araç Türkiye de neden yok :( (SS Eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sahip olduğum araçlarımı söyleyeyim arkadaşlar
    Renault clio RSİ 1997
    Honda civic 1.4 is 1998
    son aracım ise VW golf 4 2001 1.6 comfortline

Sahip olduğum üç aracımdanda memnundum hatta Renault düşmanlarını kızdıraca belki ama :) ben clio rsi yi çok sevmiştim. Ama golfteki zevki hiçbirisinden alamadım memleketim trabzona yolculuk yaptığımda herşey bir yana golf bir yana olduğunu anlamıştım ama abimin düğünü için sattık ve ev aldık. Pcde kayıtlı olan bütün resimlerine bakıp duygulanırım çok üzüldüm onu satınca Youtubeden sürekli araç videolarını izlerim golf 4 kasanın r32 modeli beni çok fena etkiliyor düşünüyorum kendi kendime, benim kullandıgım 2001 1.6 comfortline o memnuniyeti heyecanı zevki verdiyse bu araç beni çıldırtır diye düşündüm hep Evet arkadaşlar size soruyorum bu araç neden Türkiye de yok. Bayii satışımı yoktu yoksa Tutmadığı içinmi. Tutmadığı için desek en azından nadirende olsa görürdüm trafikte, ki görsem gözden kaybolana kadar arabayı keserim galiba

http://img542.imageshack.us/img542/3087/68896101512300928179181.jpg[simage][/simage]

http://img571.imageshack.us/img571/6462/tvolkswagengolfr32.jpg[simage][/simage]

http://img809.imageshack.us/img809/3484/r32g.jpg[simage][/simage]

• quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

Sahip olduğum araçlarımı söyleyeyim arkadaşlar
    Renault clio RSİ 1997
    Honda civic 1.4 is 1998
    son aracım ise VW golf 4 2001 1.6 comfortline

Sahip olduğum üç aracımdanda memnundum hatta Renault düşmanlarını kızdıraca belki ama :) ben clio rsi yi çok sevmiştim. Ama golfteki zevki hiçbirisinden alamadım memleketim trabzona yolculuk yaptığımda herşey bir yana golf bir yana olduğunu anlamıştım ama abimin düğünü için sattık ve ev aldık. Pcde kayıtlı olan bütün resimlerine bakıp duygulanırım çok üzüldüm onu satınca Youtubeden sürekli araç videolarını izlerim golf 4 kasanın r32 modeli beni çok fena etkiliyor düşünüyorum kendi kendime, benim kullandıgım 2001 1.6 comfortline o memnuniyeti heyecanı zevki verdiyse bu araç beni çıldırtır diye düşündüm hep Evet arkadaşlar size soruyorum bu araç neden Türkiye de yok. Bayii satışımı yoktu yoksa Tutmadığı içinmi. Tutmadığı için desek en azından nadirende olsa görürdüm trafikte, ki görsem gözden kaybolana kadar arabayı keserim galiba

http://img542.imageshack.us/img542/3087/68896101512300928179181.jpg[simage][/simage]

http://img571.imageshack.us/img571/6462/tvolkswagengolfr32.jpg[simage][/simage]

http://img809.imageshack.us/img809/3484/r32g.jpg[simage][/simage]

r32 ulkemızde satıldı ıstanbuldada abımlerın sıtesının garajında duruyordu ıstersenız gıdıp bakabılırsınız.Arac sıparıs usulu soranlara satıldı fıyatıda 110.000tl dı cıktıgı zaman 4 jetta tdı parasıydı kıyaslama yapmanız ıcın yazdım bunuda

• bi golf bide jetta.dünya üzerinde lamborcinisinden tut roys roysuna kadar hiç bir araçta olmayan kapı sesi var bu arabalarda.bence fark attıran bir özellik.ferrariyi ve golfu yan yana koy,ikisininde kapısını kapat aynı anda , golf sesiyle ezer geçer , ferrari yalan olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: opelmania

1 tane satılık var r32.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-turkiyedeki-tek-golf-r32-330-hp-technovol-den-105951197/detay

hocam bu golf 5 kasa ben golf 4 kasanın r32 modelinden bahsediyorum. Golf 5 r32 bende cok gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberKnight

bi golf bide jetta.dünya üzerinde lamborcinisinden tut roys roysuna kadar hiç bir araçta olmayan kapı sesi var bu arabalarda.bence fark attıran bir özellik.ferrariyi ve golfu yan yana koy,ikisininde kapısını kapat aynı anda , golf sesiyle ezer geçer , ferrari yalan olur.

amcamda jetta var 2011 oda çok güzel araba haklısın ama hiçbir zaman bir golf değil. şahsen ben 2001 golfüme değişmezdim
  • quote:

bi golf bide jetta.dünya üzerinde lamborcinisinden tut roys roysuna kadar hiç bir araçta olmayan kapı sesi var bu arabalarda.bence fark attıran bir özellik.ferrariyi ve golfu yan yana koy,ikisininde kapısını kapat aynı anda , golf sesiyle ezer geçer , ferrari yalan olur.

Ya arkadaşım geyik yapacağım diye milletin gözünde nasıl göründüğünün farkında mısın? Çocukça yani şu yaptığınız. Elinize geçen nedir yani? Aman ne olursunuz engin bilgilerinizi bizimle paylaş diye yalvaracak mı bu forum size?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kapı sesi ile kıyaslama yaparak tarihe geçtiniz tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

quote:

ay nolur gitme çok ağlarız sonra bence bu foruma girmemek yerine tam tersine dah çok girmek ama bilgilendiric değilde saçma sapan gereksiz geyik yada dalga içerikli mesajlar yazmak daha güzel bi hareket olur.bende başta bilgilendirici yazmaya calısıyordum fakat bu forumun koca bi boş beleş ortam olduğunu görünce herkese tok kapı sesli golf önermeye başladım.farklı saçma mesaj türleriyle devam etmeyi düşünüyorum bu forum ciddiyeti ve bilgilendirici mesajları haketmiyor.bilgimi böyle bi ortamda sunmam.

Gördüğünüz gibi dalga geçiyor milletle..

• var sanırım ülkemizde sayılı durumda golf 4 r32
    ayrıca ilk dsg şanzımamn kullanılan araçtır kendisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

• Golf MK4 r32 Türkiye'de olsa hoş olurdu gerçekten. Bağdat caddesinde MK5 kasa R32 görmüştüm siyah renkli. Sesi mükemmeldi.
  • O fiyatlara daha iyileri alınabileceği için almıyorlardır muhtemelen
  • Türkiye'de var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

Golf MK4 r32 Türkiye'de olsa hoş olurdu gerçekten. Bağdat caddesinde MK5 kasa R32 görmüştüm siyah renkli. Sesi mükemmeldi.

videodaki golf 4 32 türk plakalı yanlız
  • Bir tane mavi manuel vites vardı bir dönem satılıktaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

Golf MK4 r32 Türkiye'de olsa hoş olurdu gerçekten. Bağdat caddesinde MK5 kasa R32 görmüştüm siyah renkli. Sesi mükemmeldi.

videodaki golf 4 32 türk plakalı yanlız

Hmm farkedememişim MK4'ü dizayn olarak çok beğeniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

O fiyatlara daha iyileri alınabileceği için almıyorlardır muhtemelen

Zevkler ve renkler tartisilmaz. Durumum olsa neyse parasi verir alirim. 2001 golfte aldigim zevki bile hicbir arabada alamadim. Patronun 5.20 si disinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozerpeker61

quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

O fiyatlara daha iyileri alınabileceği için almıyorlardır muhtemelen

Zevkler ve renkler tartisilmaz. Durumum olsa neyse parasi verir alirim. 2001 golfte aldigim zevki bile hicbir arabada alamadim. Patronun 5.20 si disinda

Tartışmıyoruz zaten arabanın sayısı bir elin parmağını geçmediğinden sonuç ortada

• quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Bir tane mavi manuel vites vardı bir dönem satılıktaydı.

Aynen,fiyatı da 42000'di.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.