Şimdi Ara

Bu araca 1.4 TDCI Trend diyen? :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar, özellikle trend ve my fiesta kullanıcılarının ilgisini çekeceğini düşündüğüm bir takım değişilklikleri paylaşıyorum.

Yaptıklarım:

1) Fiest Sport Orjinal Jant + Lastik
    2) Krom yan cam altı çıtaları
    3) Ön plaka yapıştırma

Planladıklarım;

1) Arka camlara Titanyum benzeri 2 numara cam filmi
    2) Arka kapılara hoperlor (tesisat varmı acaba???? )

Şimdi bir kaç sorum ve danışacaklarım var size;

Çin'den verdiğim siparişten camın üstü kısmı içinde göndermişler. Sizce üst kısmıda takayimmi yoksa sadece Titanyumdaki gibi alt kısım güzelmidir?

1. Sizce 2 numara cam filmi orjinal Titanyum karartmayla birebir aynı renkmidir?
    2. Dikkat ettiğiniz üzere arka kapıların kromlarını henüz takmadım. Cam filmi takarken fitiller sokuluyormu? Cam filmi taktırmadan onları takmam sizce sakıncalımı?
    3. Istanbul-Bostancı civarında nereyi onerirsiniz taktirmak icin? Birde marka vb. önemlimi?
    4. Ayrıca cam filminin arka cam resistansına bir zararı varmıdır? Dikkat edilmesi gereken birşey var ise şimdiden uyarıda bulunursanız sevinirim.

Teşekkürler

Bakalım beğenicekmisiniz ;

Uploaded with ImageShack.us

Siparişle ilgili çok soru geliyor..Burdan aldım;

http://cgi.ebay.co.uk/Ford-Fiesta-2008-11-Chrome-Side-Window-Full-Trim-Set-/130484252550?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item1e6177af86

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarcse -- 16 Nisan 2011; 13:52:39 >

• Arkayada taktım. Sordum, çıtanın takılmış olması bir problem olmazmış film takarken.

• bu jantlar titanium un jantlarından daha güzel.
    farları da mercekli far yapabilirseniz daha güzel olur.
  • Çok güzel olmuş, Titanium gibi duruyor.
    Sis farlarına da bir şeyler yapabilirseniz daha iyi olur tabi ama, böyle de çok güzel görünüyor gerçekten.
    Kazasız belasız,iyi günlerde kullanın aracınızı.
  • tekerlerk 14 inç yoks a 15 mi ? jant ve lastşk ne kadara mal oldu
  • Jant + Lastik 1000TL civarına mal olur. Sahibinden.com araciliği ile buldum, oradan bulabilirsiniz.
    Bu arada 15" Lastikler..
  • Ön farların üst ve alt kenarlarındaki siyahlığı da silerseniz Titanyuma benzer.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bu araca trend diyorum ben sizin sorunuza cevap verdim benimkileride cevaplarsanız sevinirim
    Hani mercekli far? hani cruise control ? hani sis farları ve krom çerçeveleri ? nerde dijital klima ? ambiyans ışıgı ? yağmur ve far sensörleri nerde? arka camlar otomatik mi ? kararan dikiz aynası ?
  • Güzel olmuş güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.