Bu gibi arabalar 2. araba olarak alınır. Günlük git gel e kullanılmaz en azından benzin fiyatları böyleyken kullanılmaz. Bende aşığım e30 lara ama şu dönemde malesef zor iş...
Yeterli gelirin ve bir araban daha varsa düşünme al.. Benim bildiğim kadarıyla vp kraldır.
Not: Fiyat hakkında yorum yapmıyorum büyük ihtimalle piyasanın üstündedir.
zaman kaybı
çok abartıyorsunuz ilandaki aracı sonuçta 7.2 amerikan almıyorsun 2.5 motorlu bir araç işte
quote:
Orijinalden alıntı: aybasan
17.250 tl verip bu araca talip olacaksın??..ne diyeyim Allah her aracını satılığa çıkarana senin gibi alıcı nasip eylesin.daha başka söze gerek yok sanırım.
kel başa şimsir tarak olmaz mı baska bır soz adına bu durum için,
ne işin var senın drifçi arabası ıle,aracın canı okunmuştur ,bak birisi ciddi kasası var dıyor,bunu tahmın etmek bu kadar zor mu.arabanın tıpıne baksana ne amacla kullanıldıgı bellı
ekmeği yenmiş tabirini en iyi hak eden araçlardan. Hani bu paralara 230ce falan bakıyor olsan anlayacağım da.
quote:
Orijinalden alıntı: Mangona
quote:
Orijinalden alıntı: tmac28
Sizlere katılmıyor değilim arkadaşlar sadece küçüklükten bu yana e30 kasa hayallerim vardı o yüzden ankaradan bi araç alıp bi yazlığına binicem.
Araç el değiştirmiş anladığım kadarıyla araç çok sıkı diye kilit difransiyeli de çıkartmışlar. Kaza olayını duymadım nedense kimse bu araca sıcak bakmıyor ailem dahil. Ne yapmalıyım 20 bin para var el emeği göz nuru.
20.000 Tl param var demişsiniz. El emeği göz nuru demişsiniz. Yazık etmeyin paranıza. Dizel bir araç alın 2000 model üstü. Kafanız rahat etsin. Güzelde bir bakım yaptırırsınız. Sorunsuzca binersiniz. Kolay gelsin.
aynen katılıyorum arkadaşa hiç olmadı 190 d mercedes alırım 2.5 motor ;) orjinal az bide masraf yaparım sorunsuzca binerim 4-5 sene :) bende var mesela biniyorum 6 senedir yaptığım mazsraf 5 tane ısıtma bujisi 1 far değiştirdim : )) toplamda 200 tl masraf cıkardı bana yinede karar senin : ))
1 beyaz şahin 2 çakal kasa bmw den uzak durcaksın .
Cnryldz. Önden çekişli arabalardan zevk almıyorum ben :)
Uğraşacak araba arıyorum yıllanmış bildiğin
17 bin liraya 97 model 3.20i sedan al. e36 kasa bana daha yakışıklı geliyor. Ayrıca 17 bin liraya 2005+ dizel arabalar var. Macera arıyorsan al bi e30 2 defa yolda kalır sonra satılığa çıkarırsın.
ilan kalkmıs
quote:
Orijinalden alıntı: cnryldz
1 beyaz şahin 2 çakal kasa bmw den uzak durcaksın .
+10000 kesinlikle katılıyorum
İlan kaldırıldı satıldığını da zannetmiyorum, benim gibi birisi de almadığı için kesin yine güncelleyecekler.
Ben hala düşünmekteyim, bakalım kimse sıcak bakmadığı için E36 kasalara da bakmaya başladım.
İnşallah Bmw olacak.
Bir insanın apaçileşmek için 17.000 lira harcaması çok üzücü ülkemizde ...
Bende E30 ve E36 kasa hastasıyım. Zannediyorum 2-3 yıl içinde bende böyle bir konu açacağım ardından bu tip cevaplar gelecek ve ben yinede alacağım gibi geliyor.
Bu araçların gerçekten bir ruhu var, şahinle doğanla kıyaslayanları anlayamıyorum zaten.
Eski sahibi Kayseriliydi ve arabayı bir arkadaşım tanıyordu, çok temiz bir araba olduğunu söylemişti. Bir ara fiyatı 30000 e kadar çıktı neden çıktı anlamadım ama bunu 16-17 ye kapatırsan bence tadından yenmez.
Allah yardımcın olsun diyorum. Hayata bir kere geliyoruz bu araç için çekilecek sıkıntılar değer diye düşünüyorum. Neyse iyi forumlar.
Araba da yok yok, yarın arayıp görüşeyeceğim. Tavsiyen ve beni anlayan biri çıktığı içinde mutlu oldum. İyi geceler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme