Şimdi Ara

Bu araca talip olacağım. Öneri!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-orj-325i-cupe-64326495/detay/

İlandaki araca talip olacağım öneri ve düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.

• Hey gidi efsane vp....

Bu araç 8-9 belkide 10 sene önce enkanın 1 numaralı çakal kasasıydı.. Kimseyle kalkmazdı sıfır çizmezdi sadece dişine göre rakipleriyle kapışır düzer bırakırdı..

Gelelim aracın durumuna sahibi keçiörende oturuyordu ya taşınmış yada araç el değiştirmiş. Eğer benim bildiğim gibi kullanıldıysa makine gıcır gıcır diyebiliriz...

Aklınızı bulandırmak istemem ama 3-4 sene önce ağır bir kaza yaptığını duymuştum.
  • saka yapiyorsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

saka yapiyorsun..
    17.250 tl verip bu araca talip olacaksın??..ne diyeyim Allah her aracını satılığa çıkarana senin gibi alıcı nasip eylesin.daha başka söze gerek yok sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybasan

17.250 tl verip bu araca talip olacaksın??..ne diyeyim Allah her aracını satılığa çıkarana senin gibi alıcı nasip eylesin.daha başka söze gerek yok sanırım.

Alıntıları Göster
    hemde yenimahalle aracı
  • Allah kolaylık versin kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paramedik 112

Allah kolaylık versin kardeş.
    hayatta almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

hayatta almam

Alıntıları Göster
    yurtdışında bile değeri 500 euro olan bu araçlara türkiyede 17bin bayilmak ne görgüsüzlük ya o yıldaki ve kmdeki bi aracı almanin mantığı ne sırf bmw diye? bi albea al o fiyata 10 kat mutlu olursun en azından yeni bir araba benzinlige günde 3 defa ugramassın yolda kalmassın!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-14B537748

yurtdışında bile değeri 500 euro olan bu araçlara türkiyede 17bin bayilmak ne görgüsüzlük ya o yıldaki ve kmdeki bi aracı almanin mantığı ne sırf bmw diye? bi albea al o fiyata 10 kat mutlu olursun en azından yeni bir araba benzinlige günde 3 defa ugramassın yolda kalmassın!!

Alıntıları Göster
    O fiyata 96 model BMW alabilirsin. Bende askere gidip geleyim hevesimi almak için 96-98 model bi BMW almayı düşünüyorum 6 Ay bindikten sonra satarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

O fiyata 96 model BMW alabilirsin. Bende askere gidip geleyim hevesimi almak için 96-98 model bi BMW almayı düşünüyorum 6 Ay bindikten sonra satarım.

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-doktor-bayandan-otomatik-63973889/detay/

eminim bundan temizi bu fiyata zor bulunur..

• quote:

Orijinalden alıntı: shockwave23

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-doktor-bayandan-otomatik-63973889/detay/

eminim bundan temizi bu fiyata zor bulunur..

Alıntıları Göster
    Sizlere katılmıyor değilim arkadaşlar sadece küçüklükten bu yana e30 kasa hayallerim vardı o yüzden ankaradan bi araç alıp bi yazlığına binicem.

Araç el değiştirmiş anladığım kadarıyla araç çok sıkı diye kilit difransiyeli de çıkartmışlar. Kaza olayını duymadım nedense kimse bu araca sıcak bakmıyor ailem dahil. Ne yapmalıyım 20 bin para var el emeği göz nuru.

• quote:

Orijinalden alıntı: tmac28

Sizlere katılmıyor değilim arkadaşlar sadece küçüklükten bu yana e30 kasa hayallerim vardı o yüzden ankaradan bi araç alıp bi yazlığına binicem.

Araç el değiştirmiş anladığım kadarıyla araç çok sıkı diye kilit difransiyeli de çıkartmışlar. Kaza olayını duymadım nedense kimse bu araca sıcak bakmıyor ailem dahil. Ne yapmalıyım 20 bin para var el emeği göz nuru.

Alıntıları Göster
    Tamam BMW hastalıktır. Ama ben 86 model bir çakal'a 17.250. Hiç sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~MidNiqT.

Alıntıları Göster
    Araçta "shorşşft vites" varmış...

Motoru ve yürüyeni temiz bir araç alıp kendiniz toplayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 16 Kasım 2011; 17:51:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Alıntıları Göster
    Bence bu konuyu açan zat aracın sahibi, aklı sıra reklam yapıyor burda. Kimse enayi değil dostum.
  • quote:

harfiyen katılıyorum
    bende vermem 17250 uğraşamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delgado

quote:

harfiyen katılıyorum
    bende vermem 17250 uğraşamam

Alıntıları Göster
    17.250 TL bence bu arabaya verilmez, 86 kasa bir bmw'ye deymez. 2000-2005 kasa araba alırsın o parayla.

• quote:

Alıntıları Göster
    İnanılmaz uçuk bir rakam.

Koşarak uzaklaşın. Yüzüne dahi bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Alıntıları Göster
    Bence değmez sonuçta kaç yıllık araba.Sanayi ile çok işli dışlı olursunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35turka

17.250 TL bence bu arabaya verilmez, 86 kasa bir bmw'ye deymez. 2000-2005 kasa araba alırsın o parayla.

Alıntıları Göster
    dışı seni yakar içi beni misali. bulaşılmaması gereken bi araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    sakın alma. bunlar bitik araçlar.
    değil 17 bin lira, bu arabaya 17 lira verilmez.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.