Şimdi Ara

bu araci almali miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axuran -- 14 Ekim 2015; 6:21:26 >

• Eski bir Golf 4 Pasific sahibi olarak siddetle oneriyorum. Zevkle surersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre-45 E kullanıcısına yanıt
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axuran -- 14 Ekim 2015; 6:21:34 >
  • 2002 sonrası diye hatırlıyorum makyajlandı. Makyaj motor, yalıtım, donanım gibi konularda oldu. Yakıt performans sessizlik için 1.6 16v olan motoru tercih etmelisiniz.

Golf 4 alınıcaksa pasific tercih edilmeli diye düşünüyorum. Diğerlerinin kadife döşemeleri eskidiği için güzel durmuyor. Pasific te çok güzel bir direksiyon oldukça spor ve oldukça güzel jantlarla sunularak bence en güzel golf 4 serisi olmuştur.

Kaza bela yoktur demek boyasızdır, hasar kayıtsızdır demek değil. Sahibinden raconunda bu kazası var ama 8 taklası yok demektir. Zaten böyle denen araçların bir çoğunun nedense yarısı boyalı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axuran

teşekkür ettim hocam arac hakkında görüntüsü felan nasıl diri mi duruyor yani yine ustaya servise götürüp expertize felan sokacaz illa ki ilk araç olunca ilerde sıkıntı yaşamayalım diye :) bilen biri olarak koltukları dış görüntüsü felan anlarsiniz heralde nasil kullanildiğini , ne kadar idare edeceğini . 1-2 yıl binmeyi planlıyorum acemiliği atip belki sifir araca yönelebilirim fiesta tarzi ama şimdi tek yol golf 4 gibi görünüyor :) bu arada bazı golf4 ler 101-125 bg arasi bu ilandakinde 76-100 sahibinin yanlış işaretlemesinden dolayı mı yoksa golf 4 böyle ayriliyor mu 75-100 beygir 100-125 beygir gibisinden aklıma takıldıda .

Hocam temiz bir Golf 4 Pasific Sunroof lu alin ve bir daha arkaniza bakmayin derim ben. Sifir arac almaniza bile gerek kalmaz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axuran -- 14 Ekim 2015; 6:21:14 >
  • quote:

pasificlere baktim ancak fiyatlari biraz uçuk 25-27-28 gibi rakamlardan söz ediliyor . o kadar verdikden sonra golf 5 ile ayni fiyata geliyor uygun pasificler ne kadardir ortalama belki bunlar uçmuştur 23-24 e bulunur mu kazasız belasiz üzmeyecek bir araç ne kadardan fazla verilmemeli ?

edit :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-1.6.16-valf-105-beygir-2003-model-volkswagen-golf4-pacific-172440714/detay
    sağ taraf komple boyali bu araçta 24,5 demiş 23 e kırdırılabilirse düşünülebilir 2003 model ve pasific
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2004-temizzzz-172531760/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-cok-temiz-golf-172819129/detay ( 24 üstü veremem ama yine de koydum )
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-temiz%2Ckazasiz-benzinli-golf-1.6-pasifik-172110292/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2003-md-hatasiz-boyasiz-golf-4-16-16v-166798933/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-2003-model-golf-pasific-bakmadan-gecme-165932541/detay (70binkm yazmiş ama km oynanmış olması muhtemel )
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2003-model-golf-4-pacific-temiz-sahibinden-163922881/detay

bulabildiklerim bunlar kriterler arasinda , manuel olmasi 25 bin e kadar olmasi 180 bin km ye kadar olmasi harici kriter koymadim ve filtreye takilanlar bunlar. son araç biraz aklımı çeldi gibi ama :)

Fiyat konusunda birşey diyemem. O kadar da etmez zaten. Ancak bir pasifici görüp incelerseniz siz de pasific almak istersiniz.

Ancak fiyat konusunda golfum olsun diye abartıya kaçmamanızı tavsiye ederim. Sonuçta eski. Onların fiyatına rahatlıkla 2010 üzeri b segmenti tertemiz araç alınabilir.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2003-md-hatasiz-boyasiz-golf-4-16-16v-166798933/detay

Bunun dışında ki ilanlara hiç bakma. Bu araç orjinal duruyor.

Diğerlerinde birinin motor kapağının parçası orjinal değil. Bir de nasılsa sadece sağ farı değişmiş. Birinin stopları orjinal değil. İkisinin sağıyla soluyla oynamışlar. Aracın orjinalinde sis farı yoktur. Zaten oldukça da çırkın duruyor. 70000 bin de olan galerici ağzıyla konuşmuş. Araçta güzel durmuyor.

Tavsiye ettiğim linkteki ise oldukça hoş duruyor. Anlamayan 2003 demez. Gerçekte nasıl duruyordur bilemem ama.

• ARES007 A kullanıcısına yanıt
    edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axuran -- 14 Ekim 2015; 6:21:49 >
  • Arkadaş bana özelden şu mesajı yazdı :

quote:

hocam pasific önermişsiniz de comfortline den + lari nedir makyajlı kasa felan bide yakıt durumu nedir bu golf4 lerin lpg şart mıdır ? bayram geldi mağlum araba almak şu zaman da mantıklı mı piyasaları nedir ne kadar dan fazla vermemek gerek ne kadara kapatmak gerek tokat yemeden :) bilgilendirirseniz sevinirim sağolun .

Bende belki biri daha faydalanır diye buraya yazıyorum.

Kendim eski bir pasific kullanıcısı olarak listeleyeyim.
    -Koltuklar spor ve yanal destekleri olan koltuklardır.
    -Göstergeler değişiktir ve gece süper görünür
    -Silecek suyuna kadar aayarlanabilir başlıklar vardır
    -Jantlar değişik ve çok şıktır
    -Stoplar karartmalıdır.
    -Kapı girişlerinde krom pasific kaplamalar vardır.
    -Direksiyon özel spor direksiyondur.
    -Kapı kolları vs gövde rengindedir.
    Daha aklıma gelmeyen özellikler olabilir.

Yakıt olarak normal bir 1.6 motor kadar yakar. LPG ile gayet binilebilir bir araçtır.

Ben eski aracımın fotoğraflarını paylaşıyorum bakabilirsiniz.. Özenle tüm aksesuarlarını seçip takmıştım. Bu arada fazla gelebilir ama ben 27,5 a satmıştım. Siz bu kadar vermeyin ama piyasadaki araçlara.

bu araci almali miyim ?
     bu araci almali miyim ?
     bu araci almali miyim ?
     bu araci almali miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-45 -- 23 Temmuz 2014; 20:58:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

evet hocam araç güzel bende beğendim bir de kütahya da yakın il ama lpg takılı değil sanırım bu araçta ne kadar yaktığını bilemiyorum ama galiba lpg taktırmak şart olacak gibi haricinde ise esp felan işaretlemiş bildiğim kadarıyla golf5 harici esp yok bide pasific özellikleri comfortline özelliklerinden nesi farklı comfortline en full modeli diye biliyorum ama ? 1 haziran da verilmiş ilan iyi bir araçsa belki satilmiştir ilani kaldırmayı unutmuştur ya da araçta bi kusur var da o yüzden mi 2 aydır ilan da iyi araç olsa kaparlardi mantığında düşünüyorum da genel de:D bazı favorilere eklediğim araçlar 2 gün bile durmuyor o mantıktamı bakmalıyız bu konuya ?

Lpg siz hiçbir benzinli araca türkiyede dar gelirli binemez.

Benzinli araçların az yakıyor denenleri 7 litre çok yakıyor denenleri 10 litre yakar. Birine 1000 km yolda 350 lira diğerine 500 lira verirsiniz. 500 lira yerine 350 lira harcıyorum lpgye gerek yok diyebilecek zeka ancak bir satıcının zekası olabilir.

Lpg yi 2000tlye en iyi şekilde taktirabilirsiniz. Diğer ilanlardakiler de ne avantaj olursa olsun oynanmış duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ARES007

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2003-md-hatasiz-boyasiz-golf-4-16-16v-166798933/detay

Diğerlerinde birinin motor kapağının parçası orjinal değil. Bir de nasılsa sadece sağ farı değişmiş. Birinin stopları orjinal değil. İkisinin sağıyla soluyla oynamışlar. Aracın orjinalinde sis farı yoktur. Zaten oldukça da çırkın duruyor. 70000 bin de olan galerici ağzıyla konuşmuş. Araçta güzel durmuyor.

Tavsiye ettiğim linkteki ise oldukça hoş duruyor. Anlamayan 2003 demez. Gerçekte nasıl duruyordur bilemem ama.

Yanlış anlamış olabilirim cümlenizi. Öyle birşey varsa kusura bakmayın şimdiden. Yanlış anlamadıysam stopları orjinal değil, farı değişmiş diye arabaları beğenmiyorsunuz. Stop değişse ne değişmese ne

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

quote:

Orijinalden alıntı: ARES007

Yanlış anlamış olabilirim cümlenizi. Öyle birşey varsa kusura bakmayın şimdiden. Yanlış anlamadıysam stopları orjinal değil, farı değişmiş diye arabaları beğenmiyorsunuz. Stop değişse ne değişmese ne

1- Durduk yere değişmez.
    2- Adam arabasına kıymet veriyor ise makyajsız olanın stoplarını taktırmaz. Ki oldukça çirkin duruyor onlar. Ayrıca iki stopunda kırılmış olmasını gerektirir bu işlem.
    3- Bu kombinasyon benim için kazaya karışmış ve sigorta tarafından yaptırılmamış aracın işaretidir. O kadar araç varken ki orjinalide aynı para bunlarda aynı para niye stopları değişmiş araca bakayım? Kazalı çıkma ihtimali yüksek.

Sağ farı değişmiş yazanın motor kapağı orjinal değil. Bir insan motor kapağını niye değiştirir? Keyfe keder mi?

edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axuran -- 14 Ekim 2015; 6:22:02 >
  • quote:

hocam ilgili araç 250 tl düşüyor lpg masrafiyla 25-26 ya denk gelecek 22-23 e bıraksa iyiydi ama daha fiyat konuşmadık sadece ne istediğini sorduk ne kadara bırakabileceğini nasıl kırdırabiliriz , dediğine göre kusuru yok aracın .
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2001-model-orjinal-golf-4-lpg-li-173031166/detay bu araçta da 500 düşüyor sağ ön çamurlukta lokal boya var dedi 1 kağıt fark verilir heralde ama lpg konusu 2 bin lira fark açıyor gibi galiba siz ne dersiniz ?

ayrıca ilk 2003 pasificin 1 hazirandan beri ilanda durması ne anlama gelir , araç iyi olsa kaparlardi bir kusuru vardır mutlaka gibi mi düşünmeliyiz? km olarakta 30 bin km fazla 2001 comfortline olanından lpg olmaması motorun daha saglıklı olduğunu gösterir ama mecburen taktıracağız gibi fazla sık kullanmayacağım zaten 2-3 sene binip belki model yükseltmeye gidebilirim bu durumda belki lpgye bile gerek kalmayabilir bunuda göz önünde bulundurursak tavsiyeniz ne olurdu ?

Benim için golf 4 pasifictir.

Comforline daha donanımlı ancak pasific yeni seri golflerin bile jantları ve koltuklarıyla takip ettiği modeldir.

O yılın(2001) golf leri makyajsızdır. O araçlar hem daha gürültülüdür hem de daha fazla yakar. Fark lpg de iki litreye çıkabilir. 100 km de 5tl fark ile 2000 tlyi 40000 km de çıkartırsınız.

Araçların satılmaması yüksek fiyattan( o aracın durumunu bilemem). Bir sürü ilan var o şekilde her marka ve modelde. Örnek olarak 25 bine 2010 üzeri b segmenti düzgün bir araç bulunabilir.

edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axuran -- 14 Ekim 2015; 6:22:11 >
  • quote:

baktım da 25 bine b sınıfı olarak polo yok gibi 2005 2006 var , düşününce 2005 polo yerine 2003 golf daha mantıklı gibi .
    fiesta baktım 2008-2010 arası var bazıları boyalı o yüzden fiyatı makul gibisinden yazılmış farklı önerebileceğiniz b sınıfı araç var mı araştırayım golfte kararım kesin ama belki daha mantıklı bir araç denk gelir :) 2000 tl yi 40000 km de çıkarma konusu 40000 km kadar kullanmam sanırım biraz acemiliği üstümden atıp yüksek model belki sifir km araç alinabilir . tahmini 2-3 sene kullanacağım 15-20 bin km yi geçmez o yüzden lpgye sanırım ihtiyaç yok hem 40 bin km de çıkarıp üstü kar sayılacaksa lpgsiz daha mantıklı . zaten lpg motor ömründen beygir gücünden çalıyor deniyor ne kadar dogru yanlış bilmiyorum aracıma tüp takılmadı tabiri oluştuysa satıcılar arasında tüpsüz araçların kuvveti daha yerinde sanırım :)

Lpg konusunda en somut bilgi lpgli araçların fabirika verilerine bakarak elde edilebilir. Bunun için honda ve hyundai nın teknik verilerine bakabilirsiniz. Onlar hem lgh li hem de benzinli araç satıyorlar.

Genelde birkaç beygir düşüş olur ama zaten normal kullanımda arabanın gücünün yarısını bile kullanmıyoruz.

Lpg motora zarar veriyor olsa dünya çapında motor yakıtı olarak kullanılmazdı. Hele hele fabrika çıkışı araçlarda hiç kullanılmazdı. Lpg nın zararı ancak kötü işçilik ve kötü kullanımla olabilir diye düşünüyorum.

Lpg satarken avantaj olur. Örn sizin o araca sıcak bakmamanız gibi.

Araba işi denk gelme işidir. Golf 4 benim için özel bir model. Ben sizin içinde öyle olduğunu düşündüğüm için bu şekilde konuştum.

Ben mesela hyundai araba sevmem. Ancak o uygun denk geldi onu aldım.

Türkiye de 2002 yılında satılan polo ve şuan satılan makyajlı polo dışındaki pololar çok boş. Bir çoğunda abs bile yok. Polonun ancak 2002 comforline ve üstü serileri güzel. Onlara da 25 bin istiyorlar. Verilmez.

Yani özel bir isteğiniz yoksa ne denk geliyorsa onu alın derim. Pişman edecek aracı zaten üretmezler.

edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axuran -- 14 Ekim 2015; 6:22:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.