Şimdi Ara

Bu Araçtan Uzak Durun (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rasmus61

Vallah büyük bir site baksana nereden nereye geldi konu.
    Lakin burada EnDİVİT nickli arkadasin kabahati yok yazilanlara bakti arazi.hadi ilani komsu çocuğu verdi de telefondaki bilgileri kim verdi?

İşlerim yoğun çok bakamıyorum bu ara foruma. Aracın gerçeklerini öğrenince çok sinirlendim, birşeyler yapmam gerektiğine inanıp foruma yazmaya karar verdimki birilerinin canı yanmasın.

İlan satıcı adına değil oğlu adına açılmıştır zaten, aradığım zaman ilan oğlumun adına ama ben ilgiliyim dedi babası.Kilometre konusunda hiç yorumum olmadı zaten.

Ilanın 3 aylık olduğunun en başından farkındayım, ama Mondeo için normal diye düşündüm.

Telefonda ilk söylenen arabanın çok temiz olduğu, boya değişenin olmadığıdır, istenen fiyatta zaten buna uygundur.Tramerden sorgulayıp 6 kayıt çıkınca ha onlar tampon ve lastik demek, servis kayıtlarında ise değişen boya çıkması dürüstlükmüdür.

Buraya telefon numarası felan yazıp erkeklik göstereceğine, ilanı düzelt doğruları yazda insanlık göster.
    İnan 3000-5000 tl için değmez kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnDiViT -- 29 Mart 2014; 11:17:39 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.