Şimdi Ara

Bu Araçtan Uzak Durun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yav şu devirde yalan söylemenin bi anlamı varmı, anlamıyorum bu insanları, herkes ekspertize sokuyo zaten aracı hele de aracın fiyatı arttıkça...
    valla babamdan alsam ekspertize sokarım arkadaş, hadi yedin aldın diyelim satarken de yalancı sen olursun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eritroblastosis

yav şu devirde yalan söylemenin bi anlamı varmı, anlamıyorum bu insanları, herkes ekspertize sokuyo zaten aracı hele de aracın fiyatı arttıkça...
    valla babamdan alsam ekspertize sokarım arkadaş, hadi yedin aldın diyelim satarken de yalancı sen olursun...

Ben yarın ekspertiz yaptırmadan 10 liraya araba alacağım
    Ben araba sürerim ama detaylarından anlamam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasın araba 110 bin de. Ama bundan kat be kat daha temiz. Ya km düşürülmüs ya da arabanın anasını aglatmıslar bu km de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    yaptıracağınız kontroller aracın fiyatına göre değişebilir, 10 binlik bir araç için sanayide bi usta yeterlidir, motoruna da bakar kaportasına da en fazlada 50 tl alır ki ben de 3 ay önce eşime aldığım corsa için sanayide 20 tl vermiştim :)), bir ay önce de servise bakıma gittiğimde ustanın söylediğinin üstüne başka hiçbirşey çıkmadı, ama aldığınız araç fiyatı arttıkça doğal olarak daha dikkatli ve teknik değerlendirme gerekir.
  • quote:

yaptıracağınız kontroller aracın fiyatına göre değişebilir, 10 binlik bir araç için sanayide bi usta yeterlidir, motoruna da bakar kaportasına da en fazlada 50 tl alır ki ben de 3 ay önce eşime aldığım corsa için sanayide 20 tl vermiştim :)), bir ay önce de servise bakıma gittiğimde ustanın söylediğinin üstüne başka hiçbirşey çıkmadı, ama aldığınız araç fiyatı arttıkça doğal olarak daha dikkatli ve teknik değerlendirme gerekir.

Araç bana çok uzak bir yerde ve o civarda güvenebileceğim motor ustası yok.
    Hem usta ile anlaşıp kötü mala övgü yağdıranlar da var.
    Kendi gözlemim daha ön plana çıkıyor: motorun çekişine bir de kaportanın Köşelerine bakarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    satıcının ustasına göstermeyin zaten varsa kendi ustanız yoksa da herhangi bi usta yeterlidir bence, ha ben anlarım diyosanız zaten helal olsun derim...
  • quote:

satıcının ustasına göstermeyin zaten varsa kendi ustanız yoksa da herhangi bi usta yeterlidir bence, ha ben anlarım diyosanız zaten helal olsun derim...

Şimdi yoldayım
    En azından arabanın görünürde nerelerine dikkat etmeliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Şimdi yoldayım

Saselere bak kaynak varsa uzak dur motordan anlaman felan zor olur usta lazim kesinlikle

• quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

quote:

quote:

Şimdi yoldayım

Saselere bak kaynak varsa uzak dur motordan anlaman felan zor olur usta lazim kesinlikle

Bagajda birleşme yerleri değil mi?
    Yağ yakan araba kendini mavi dumanla belli eder

• quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

İlanın neredeyse 3 aydır yayında olması her şeyi açıklıyor zaten.

Kesinlikle

+ Artı, bu kadarlık bir açıklamalı ilana hiç güvenmezdim.

ÇOK TEMİZ ARAÇTIR FAZLA AÇIKLAMA YAZMAYA GEREK YOK
    ARACI GÖRMENİZ YETERLİDİR. TEŞEKKÜRLER.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

quote:

quote:

Şimdi yoldayım

Bagajda birleşme yerleri değil mi?
    Yağ yakan araba kendini mavi dumanla belli eder

Kaputu ac on saselere bak bagaj birlesme yeri degil :) yag olayinida araci calistir yag kapagini sok gaz verince hava uflemesi kesilmiyorsa uzak dur

• Comfort değilmiş, trend modelmiş, ilan comfort diye verilmişti. Trend olduğunu zaten resminden anlamıştım.
    Araç rektefiye görmüş.
    Elektrik sistemi 300 lira masraf istiyormuş, ön konsolda klima açma düğmesinin etrafı kırık, değişmesi lazım.
    Ön ve arka tamponda lokal boya ve çatlak var
    Şasi ve yürüründe problem yok
    Servis şoförü "Alma, rektefiye görmüş araçtan hayır gelmez" dedi
    Vazgeçtim almaktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 28 Mart 2014; 10:00:08 >
  • ben arattırmadan önce açıklamaya önem veririm.

böyle direk; açıklamaya gerek yok gelin görün yazıyor ise direk sayfayı kapatırım.,

edit: o değil de cidden kazasız olsa bu araca 75bin verecek miydiniz?

yani benim mantığım almaz şahsen o fiyata ev alır, evin üzerine kredi çeker, gelen kira ile kendimde ekleyip üzerine aracın kredisini öderim. enteresan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berry1925 -- 28 Mart 2014; 10:09:52 >
  • Benim bugün baktığım Tata Dizel için de telefonda ısrarla "Gel, bi gör" diyordu.

• İnsanlık diye birşey kalmamış.
  • Şimdi de 1994 model Suziki Maruti 4500 TL, LPG görmeye gidiyorum. 4 liraya vermem az. Daha ikram et dedi.
    İlanda bunlar yazıyor:

MOTOR SIFIR YAPILDI KRANK,PİSTON,SİBOP.BUJİ, BUJİKABLOSU,BOBİN,TERMOSTAT,MÜŞUR, YENİ DEYİŞTİ ON FARLAR SIFIR ARKA STOPLAR SIFIR ARACIN MUANİYESİ 2015 KADAR YANİ MUANİYE YENİ YAPILDI. ALAN EN KUCUK MASRAF ETMEDEN BİNEBİLİR.NOT: ARACIN LPG Sİ YENİ TAKILDI RUHSATA İŞLİ (SIFIR SORUN SIFIR MASRAF)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 28 Mart 2014; 10:36:06 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Göttingenli Ethem

Yav zaten sorgulatınca aracın neyi var neyi yok çıkıyor piyasaya. Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum.

edit: Ulan km ile oyna da bu kadar belli etme. Direk 30000 yapmış. Bari salla bir şeyler.

Yok öyle değil
    Geçen hafta kelepir dizEl kapatacağım diye pert alıyordum direkten döndüm
    Tüm sorguları tertemizdi

Nasıl anladın pert olduğunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: superhead

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Göttingenli Ethem

Yav zaten sorgulatınca aracın neyi var neyi yok çıkıyor piyasaya. Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum.

edit: Ulan km ile oyna da bu kadar belli etme. Direk 30000 yapmış. Bari salla bir şeyler.

Yok öyle değil
    Geçen hafta kelepir dizEl kapatacağım diye pert alıyordum direkten döndüm
    Tüm sorguları tertemizdi

Nasıl anladın pert olduğunu?

Ben anlamadım satan son anda söyledi

• Ucuz atlatmışsın sana tavsiyem piyasasından ucuz araba almaya bakma. mutlaka bir kusuru vardır kimse tertemiz arabasını ölü fiyata vermez. Bir araba emsallerinden ucuzsa mutlaka ya perttir yada pert kaydı olmasa bile ağır hasarlıdır ama parçaları değiştirilmemiştir bikaç parça boyalı diye yutturmaya çalışırlar. 3-5 kuruş fazla ver sıkıntısız araba al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superhead -- 28 Mart 2014; 10:58:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

6 adet hasar kaydına çividir çivi diyecek kadar pişkinliğe de pes yani..

hocam 8 adet hasar kaydına araç hatasız onlar sadece ön - arka tampon diyen bir adamla bizzat telefonda görüştüm :D :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.