Şimdi Ara

Bu Aralar Canınız Neye Sıkılıyor? [Sürekli Güncel] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
4
Favori
4.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarın 2 tane yazılım var dün çalıştım ama yine çalışmam gerekiyor çok yorgunum
  • Her şeye. İyi hissetmiyorum son günlerde.
  • Şu anlık bir adamla takas yaptık steam hesabına karşılık lol hesabına, adamla 3 gündür görüşemiyorum, şimdilik canım buna sıkkın. normal dertlere gelirsek, kafa dengi arkadaşım yok, okuduğum okuldaki herkes çocukça ve malca hareketler yapıyor.. diye gider bu.
  • hoşlandığım kızın sevdiği varmış
  • Matematik sınavından düşük aldım
  • Bizim yüzbaşına canım sıkılıyor teğmeniz diye eziyor bizi p*zevenk
  • vizelerim sonra aöf vizeleri
  • hazırlık bitti 3 ay yaya yaya evde yattık ve eve çıkalım dedik bir arkadaşla anlaştık, okula geldik ve çocuk 2 gün sonra evden çekti gitti sonuç olarak 1 aydır yanlız kalıyorum evde, bir de üstüne bölüm ingilizce olduğu için derslerde ilk haftalar bişey anlamayınca 1 ay kendime gelemedim doğrusu hâla bişey anlayabilmiş değilim ama kendime de gelemedim. Meslek lisesi mezunuyum %100 ing mühendislik kazandık geldik karabüklere matematikte birçok konum eksik trigonometridir limittir türevdir hiçbirşey bilmiyorum, zaten bildiklerimi de ygs den çıktığım an kafadan sildiğim için 1.5 yıldır kafama bişey takmadığım için hiçbirşey hatırlamıyorum. 1 ay derslere gittik geldik sadece 17 sinde vizeler başlıyor ve ben hâla ders çalışabilmiş ve konuları öğrenebilmiş değilim ne yapacağımı da bilmiyorum. ev masrafları, yemek hazırlama bulaşıktır bilmem nedir bir de bunların üstüne yanlızlık da eklenince moralim yerine gelebilmiş değil. Gezmek için dışarıya da çıkmıyorum zaten şu karabükde çıksan nereye çıkarsın takılsan kiminle takılırsın. havalar da soğudu, faturalar vs gelmeye başlıyacak yanlız olduğum için aidat felan herşeyi tek başıma karşılamak zorundayım.maddi sıkıntı çekmiyorum ama aynı zamanda aileme de fazla yük olmak istemiyorum. malesef kız arkadaşım da yok sohbet edeyim içimi dökeyim dolayısıyla ilgilenecek birşeyler de yok. arkadaşlarımla beraber olsam bile kendimi çok yanlız hissediyorum bilmiyorum heralde ruh sağlığım mı bozuldu ne sıyırmaktan korkuyorum. daha önce hiç bu kadar ağır sorumluluk ve yük altına girmemiştim. ailemi bu yaşıma kadar hiç özlememiştim bu yıl nedense eve gittiğimde hiç karabüğe gelesim gelmiyo. eve gideyim desem izmir - karabük 12 saat ve git gel biraz masraflı oluyo zaten biletlere de zam gelmiş hem de 10 tl zaten biletler 55 tl idi git gel 130 tl. ohooo bende de var da var meğerse bitmişim ben ya...

• Ders ders

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • okuldan nefret ediyorum
  • Sınav haftası çok yakınımdan birinin gidişi. Moralim berbat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadınlar, kadınlar.. ve kadınlar...
  • iş yerinde fazla çalışıyorum fakat bunun nedeni kendi yavaşlığım. eve getirip işi evde de yapıyorum. Bütün dünyam 3D çizgi film oldu.
    aslında biraz ağır bir iş ama katlanıyoruz işte. Hayat çok zor çok gençler. Bu zamanda atomu parçalasan kimseye yaranamazsın.
    Git bir tanıdığın olsun THY'de işe gir hemen müdür ol 10 küsür bin lira maaş ile gül gibi geçinip gidersin. Hayat bu muhafazaklarlara güzel hmkym.
  • Herseye

• Sınavlar moralimi 0 liyor

• sınavlar başlıyor
  • Yalnızlık.
  • Usengec bir adam oldugum icln su sıralar her seye canım sıkılıyor

• Hiçliği bekliyorum gelmiyor... Buna sıkkın. Ben mi gitmeliyim acaba ona ?... Vize felan diyenlere çok güldüm. Ben mi aptalım onlar mı aptal ? Göremiyorlar mı sondaki 0'ı ? Yoksa ben mi göremiyorum hayattaki anlamı ?

• Borçlarrr
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.