Şimdi Ara

Bu Aralar Canınız Neye Sıkılıyor? [Sürekli Güncel] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
4
Favori
4.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne zamandir kavga etmiyorum aksiyon yok kick boxa baslamk istiyorum hoca riskli bi spor agzini yuzunu kirar dedi :D bende onu istiyom

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • askerlikten başka birşey düşünemez oldum saç dökülmelerim arttı bu gidişle tezkereyi kel bir insan olarak alacağım.
  • yazılıların başlaması ve bu yazılılardan çakmış olmam ve bunun yanında şu sıralar yalnızlığım çok canımı sıkıyor.
  • Dersler.Calismak istiyorum ama calisamiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: hKncnnrT

ne zamandir kavga etmiyorum aksiyon yok kick boxa baslamk istiyorum hoca riskli bi spor agzini yuzunu kirar dedi :D bende onu istiyom

Riskmi istiyorsun? Git afganistana amerikaya karsi yada git filistine israile karsi yada got cecenistana rusyaya karsi savas

• Yarin istifa ediyorum isimden . . Pofff

• quote:

Orijinalden alıntı: CakalCarlos35

killzone 3 alamamak sıkıyor canımı

Hocam spotcularda 30 liraya falan bulabilirsin

• Ygsye
  • annem sigarayı bi türlü bırakmıyor
    derslerimin çoğunu anlamıyorum
  • Sınavşar kötü geçiyor yarında mat var

• Parasızlık yapmak istediğim çok şey var ama para yok ailenin durumun bu aralar biraz sıkışık

• quote:

Orijinalden alıntı: 03bjk

hazırlık bitti 3 ay yaya yaya evde yattık ve eve çıkalım dedik bir arkadaşla anlaştık, okula geldik ve çocuk 2 gün sonra evden çekti gitti sonuç olarak 1 aydır yanlız kalıyorum evde, bir de üstüne bölüm ingilizce olduğu için derslerde ilk haftalar bişey anlamayınca 1 ay kendime gelemedim doğrusu hâla bişey anlayabilmiş değilim ama kendime de gelemedim. Meslek lisesi mezunuyum %100 ing mühendislik kazandık geldik karabüklere matematikte birçok konum eksik trigonometridir limittir türevdir hiçbirşey bilmiyorum, zaten bildiklerimi de ygs den çıktığım an kafadan sildiğim için 1.5 yıldır kafama bişey takmadığım için hiçbirşey hatırlamıyorum. 1 ay derslere gittik geldik sadece 17 sinde vizeler başlıyor ve ben hâla ders çalışabilmiş ve konuları öğrenebilmiş değilim ne yapacağımı da bilmiyorum. ev masrafları, yemek hazırlama bulaşıktır bilmem nedir bir de bunların üstüne yanlızlık da eklenince moralim yerine gelebilmiş değil. Gezmek için dışarıya da çıkmıyorum zaten şu karabükde çıksan nereye çıkarsın takılsan kiminle takılırsın. havalar da soğudu, faturalar vs gelmeye başlıyacak yanlız olduğum için aidat felan herşeyi tek başıma karşılamak zorundayım.maddi sıkıntı çekmiyorum ama aynı zamanda aileme de fazla yük olmak istemiyorum. malesef kız arkadaşım da yok sohbet edeyim içimi dökeyim dolayısıyla ilgilenecek birşeyler de yok. arkadaşlarımla beraber olsam bile kendimi çok yanlız hissediyorum bilmiyorum heralde ruh sağlığım mı bozuldu ne sıyırmaktan korkuyorum. daha önce hiç bu kadar ağır sorumluluk ve yük altına girmemiştim. ailemi bu yaşıma kadar hiç özlememiştim bu yıl nedense eve gittiğimde hiç karabüğe gelesim gelmiyo. eve gideyim desem izmir - karabük 12 saat ve git gel biraz masraflı oluyo zaten biletlere de zam gelmiş hem de 10 tl zaten biletler 55 tl idi git gel 130 tl. ohooo bende de var da var meğerse bitmişim ben ya...

vay kardeşim benim baktın arkadaş bulamıyosun çık yurda dersleride ünide ek derslere filan gir hocalara yag cek bos durma kafayı yersin çok dolmussun sen bu seneyi atlat gerisi gelir inşallah dua et bol bol

• Devamsızlıklar tavana vurdu, hastayım, daha neler neler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: banayurmukatma

Biz asosyaliz her şeye sıkılıyoruz

usta hem asosyaliz demene güldüm hemde imzanı okudum sandelyeden düştüm dert mert kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

matematikten çalıştığım halde 05 aldım annemlere nasıl söylecem bunu

o nasıl bir sistem hocam atsan 10-15 alırsın başka bi iş vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namco Bandai

quote:

Orijinalden alıntı: banayurmukatma

Biz asosyaliz her şeye sıkılıyoruz

usta hem asosyaliz demene güldüm hemde imzanı okudum sandelyeden düştüm dert mert kalmadı

Yalan yok asosyaliz

Videoyu istiyosan PM olarak atayım

• Dersleri anlamıyorum ve sınavlar başlıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

quote:

Orijinalden alıntı: açmayın-bağıran-karı

matematikten çalıştığım halde 05 aldım annemlere nasıl söylecem bunu

o nasıl bir sistem hocam atsan 10-15 alırsın başka bi iş vardır

klasik sorular
    şıklı olsa zaten bi şekilde kopya çeker 30alırdım
  • Perşembe sınavım var hiçbirşey bilmiyorum, çalışmadım defter kitap yok hiçbir derse de girmedim. Ne yapacağımı bilmiyorum moralim de bozulmuyor değil..
  • Mutlu değilim.. Her bi b.kumda var halbuki.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.