bizim başkan foruma mı takılıyor diye düşünüyorum bazen. neye tepki göstersek başkan da kısa bir süre sonra tepki gösteriyor. kaleci olayı zaten demeye gerek yok.
başkanın fake'i kimse çıksın söylesin.
quote:
Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln
bizim başkan foruma mı takılıyor diye düşünüyorum bazen. neye tepki göstersek başkan da kısa bir süre sonra tepki gösteriyor. kaleci olayı zaten demeye gerek yok.
başkanın fake'i kimse çıksın söylesin.
Tamam tamam anladım sizden kaçış yok sevgili GALATASARAY taraftarları başkanınız benim.
ligden çelilelim .... pisliğe bulaşmayan bir tek biz varmışız zaten ( eğer bizde bulaştıysak zaten lig kalmasın kapatılsın) ....bu pisliğin içinde çıprındıkça sende pisliğe bulanırsın ... lig pisliğe alışmışlara kalsın bizim bünyemiz kaldırmaz hasta oluruz....
İşte bu be, cuk diye cevap.
Zekice, Asilce, ve Yerinde bir açıklama olmuş.
Parçala Ünal Başkan
Uhh bende az önceki gürlültü neydi diyorum...
IQ su düşükçe olan rakip taraftar bu açıklamayı kendilerine hakaret, FB ligden bir an önce düşürülsün olarak anlayabiliyor ancak.
Anlamıyorlarki eğer hiç bir şey olmamış gibi davranılırsa bu iş onlara daha çok zarar verir. Düşünün 3 ay sonra iddianame açıklandı ve içinde şike yapıldığına dair su götürmez deliller var. FB lige başlamış belki 7 de 7, 8 de 8 yapmış namağlup devam ediyor. FB yi küme düşürecekler ve bu sezonu boş geçecek, seneye 2. ligden başlıycak ve tam 2 sene kaybetmiş olacak. UEFA , FIFA tüm ülkeye çok ciddi yaptırımlar uygulayacak. Bu hiç uzak bir ihtimal değil hatta bana göre kesinlikle olacak olan şey.
Bunu engellemek için ligin başlamasını ertelemek şarttır.
Hiç birşey olmamış gibi, herşey güllük gülistanlık bir ortam mevcutmuş gibi, güzel güzel kuraları çekip lige başlayalım, maçlarımızı yapalım kafası normal mi geliyo bu adamlara hakikaten
quote:
Orijinalden alıntı: charnel
IQ su düşükçe olan rakip taraftar bu açıklamayı kendilerine hakaret, FB ligden bir an önce düşürülsün olarak anlayabiliyor ancak.
Anlamıyorlarki eğer hiç bir şey olmamış gibi davranılırsa bu iş onlara daha çok zarar verir. Düşünün 3 ay sonra iddianame açıklandı ve içinde şike yapıldığına dair su götürmez deliller var. FB lige başlamış belki 7 de 7, 8 de 8 yapmış namağlup devam ediyor. FB yi küme düşürecekler ve bu sezonu boş geçecek, seneye 2. ligden başlıycak ve tam 2 sene kaybetmiş olacak. UEFA , FIFA tüm ülkeye çok ciddi yaptırımlar uygulayacak. Bu hiç uzak bir ihtimal değil hatta bana göre kesinlikle olacak olan şey.
Hiç birşey olmamış gibi, herşey güllük gülistanlık bir ortam mevcutmuş gibi, güzel güzel kuraları çekip lige başlayalım, maçlarımızı yapalım kafası normal mi geliyo bu adamlara hakikaten
Çok doğru bir yorum olmuş
Bu şike olaylarıyla ilgili en muhteşem açıklama.
Emniyetten gerekli izinleri alıp bir yürüyüş vs. yapmalıyız derim. ultrAslan bu yönde bir karar alır umarım.
quote:
Orijinalden alıntı: charnel
başkanlarnın şike yapmaktan, örgüt kurmaktan içerde olduğunu unutuyolar galiba
failin kralı
Ünal Aysal ın bu sözlerine karşı çıkanlar "şikeyi ve şikeciyi destekleyenlerdir".
Federasyon un açıklamasına bak! Herifler "deşmeyin fazla demişler resmen". Ulan adamlar kendilerini FB nin sözcüsü sanmaya başladı bu ne korumacılıktır. Nasıl bir aklama operasyonuna girdiler hayret etmemek mümkün değil. Daha dün "şahısların yaptığı kurumları ilgilendirmemeli" , "olayın ekonomik boyutu" gibi açıklamalarla başladılar yıkama yağlamaya. Bugün de böyle.
Abicim hiç uğraşmayın, açın bi ihale. En çok parayı basan alsın şampiyonluğu. Böyle eliniz yüzünüz pislik içinde kalmaz hem.
quote:
Orijinalden alıntı: senfield25
daha sert ve kesin ifadeler kullanılmalı ... federasyon görevini yapsın ....
Bu açıklamayı yaparak bile gözümde bir kat daha büyüdü Ünal Aysal.
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
Emniyetten gerekli izinleri alıp bir yürüyüş vs. yapmalıyız derim. ultrAslan bu yönde bir karar alır umarım.
Gerçekten çok iyi olurdu.
Helal olsun başkan
Sonunda beklediğimiz açıklama geldi.Yerinde ve güzel açıklama olmuş.Helal olsun kulübümüze, başkanımıza
+1
Ünal Aysal kimsenin bi tarafının yemediği şekilde çıkıp gerçekleri, bu olayın nasıl çözülmesi gerektiğini söylüyor, üstelik kimseyi suçlamadan, hatta federasyonu bile yanlıştan döndürüp ileride alacağı cezalardan uzak tutmak için.
Fakat alınan tepkilere bak. Federasyon utanmasa bize ceza verecek. Adamların tek amacı bir formül yaratıp FB yi aklamanın yolunu bulmak, olayı zamana yayıp soğutmak.
Konuşan süperlig klüp başkanlarınada helal valla. Ulan nerde kaldı şan,şeref, klüplerin onuru. Sizi şikecileri koruyun diyemi klüplerinize başkan seçtiler. Yıllar sonra şikenin koruyucusu olarak anılacaksınız. Ama sizin tek derdiniz kaçacak 3 kuruş para. Ne ülke valla ya. Bizde bekliyoruz ülke futbolu bir nebze temizlenecek diye. Kimsenin öyle bir derdi yokki.
Birde Fb klübü açıklama yapmış, Ünal Aysal ın açıklamalarına karşılık. Komedi klübü müsünüz siz ya? Sizin başkanınızı, yöneticileriniz şikeden hapiste yatıyor şu anda. Aldığınız şampiyonluk şikeyle alındı. Sizin artık insan içine çıkamama günleriniz bunlar. Utanıp içinizdekileri temizleme zamanınız. Bu ne yüzsüzlüktür ya