|
Bu ay izleyici ile buluşacak en dikkat çekici filmler: 16-31 Mart 2025

-
-
Şubatı Mart yaparsak daha güzel olur. Editör başlığı yazarken dalmış sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şubat ergenliğe girmiş sanırım. ilk defa 31 çektiğine göre
-
Saçma sapan rezalet filmler
Sinema sektörü de bitti , 2020 ye kadar yılda 2-3 bomba film gelirken artık 2-3 yılda 1 yada 2 doğru düzgün izlenecek film geliyor
-
Pandemi öncesi sürekli sinemaya giderken , pandemi sonrası düşünüyorum da belki 10-15 kere anca gitmişimdir. Aklıma ilk gelenler genelde büyük bütçeli yapımlar. Batman , DR. Strange , Deadpool , Spiderman , John Wick 4 , Alien Romulus başkada ciddi anlamda gelmiyor. Dijital platformlar sinemayı da bitirdi resmen. Millet evine kapanınca dijital içerik üreticileri senaryo vs aramaksızın içerik ne olursa olsun üretmeye başlayınca , yapımcılar resmen kalitesizliğe alıştı. Eee şimdide kimse uğraşmıyor.
-
2000 sonrası filmlerde oskarlık kaliteli içerik bitti sayılır,o yıllara kadar birden fazla oskarlık film gelirdi. Şimdiki oskarlık filmler hepten saçmalık!
2000'ler sinemasını öpüp başa koymalı, şu anki durumda 2000'lerin 10'da 1'i bile yok. LOTR üçlemesi 2000'lerdeydi, Matrix Reloaded ve Revolutions 2003'te geldi, Karayip Korsanları 3'leme kısmı 2000'lere ait. 2000'ler yerli yabancı pek çok kaliteli film ve diziye ev sahipliği yapmıştır. Oscar'a gelirsek günümüzde hiçbir değeri yok, kalitenin bir ölçütü değil, lobiciliklerle kirletilmiş bir etkinlik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 18 Mart 2025; 10:16:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen yine sinemaya iyi gitmişsin ben birkaç yapıma gittim o kadar. Platformlar bir neden evet ama insanları sinemaya götürecek kalitede film de yok. Vasat bir yapım izlemek için yol zahmetine katlanmaya; sinema biletine, yiyeceğe, yola bu kadar para harcamaya değmiyor. Ayrıca düşük projeksiyon ışığında kapkaranlık soluk sinema perdesinde film izlemek de keyifli değil.
Sanat bu değil
-
Zaten bu dedikleriniz uzun süredir sinemada çileydi de biraz olsun katlanıyorduk. Ee yapımlarda iyi gelmeyince ister istemez artık pahalı bilet fiyatlarına , mısırına, kolasına ve kalitesiz görüntüsüne katlanmıyoruz.
-
Bence kaliteli, üstüne emek harcanmış, sinema filmi olduğunu hissetiren yapımlara destek olunmalı sinemada izlenmeli. Tabii projeksiyon ışığını dibine kadar kısan dandik sinemalara değil, iyi sinemalara. Madem birkaç yılda bir kaliteli bir yapım geliyor o zaman biz de birkaç yılda bir sinemaya gideriz. Sadece kaliteli filmler ve kaliteli yani olması gereken kalitede sinema salonları kazansın zaten. Müşterisini sallamayan sinema salonları batsın gitsin.
Pamuk prenses traileri izlemek için para vermedim ama şimdiden filmin parasını geri istiyorum.
Cadıyı oynayan Gal Gadot, pamuk prensesi oynayan... yanık prenses, yamuk prenses...
Umarım o pamuk prenses elmayı filmin başında yer.
Pamuk Prenses Aşağıda
Kötü Cadı
En Beğenilen Yanıtlar

Sinema sektörü de bitti , 2020 ye kadar yılda 2-3 bomba film gelirken artık 2-3 yılda 1 yada 2 doğru düzgün izlenecek film geliyor |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X