Şimdi Ara

Bu ayakkabı bayan mı, erkek mi yoksa unisex mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
19.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yiğenime hediye alacağım. Gittim nikeden bir ayakkabı beğendim. Orda gayet güzel falan işte dedim ayırtın alıcam daha sonra. Eve geldim baktım ayakkabıya çoğu sitede bayan yazıyor ama bazılarındada bay yazıyor. Nike'taki adama detaylı detaylı olarak bunu yiğenime alacağımı tabanı yüksek, bilekli tarz bir şey olacak dedim. Bunu ve buna benzeyen ayakkabılar çıkardı ama bayan olup olmadığı hakkında hiçbir şey söylemedi.

Sizinde yorumunuzu almak istedim bunu alsam acaba bir problem olur mu? Yani yiğenim çok problemli biri değil. Ama göstere göstere çocuğa bu kız ayakkabısı al giy denmez heralde.

Sizler ne diyorsunuz acaba?

Özet: ayakkabıyı yiğenime alıyorum. bazı sitelerde kız yazıyor bazı sitelerde erkek. Siz ne dersiniz?

Linkler bunlar bakın birinde bayan yazıyor diğerinde erkek ayakkabısı yazıyor?
    http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/nike-backboard-bayan-bilekli-ayakkabi-488157-100-52098422

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Google Chrome -- 1 Nisan 2012; 17:19:18 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nike Air Force Ayakkabı: Kadın ve Erkek Arasındaki Farklar

Nike Air Force ayakkabısı, hem kadınlar hem de erkekler için tasarlanmış popüler bir spor ayakkabı modelidir. Ancak, bazı temel farklılıklar vardır.

Nike Kadın ve Erkek Ayakkabı Farklılıkları

• Kalıp: Kadın ayakkabısı, daha dar bir kalıba sahipken, erkek ayakkabısı daha geniş bir kalıba sahiptir.
    • Topuk Yüksekliği: Kadın ayakkabısı genellikle erkek ayakkabısına göre daha yüksek topuklu olabilir.
    • Renk ve Desen: Kadın ayakkabısı, daha çeşitli renk ve desen seçeneklerine sahiptir.
    • Beden Aralığı: Kadın ayakkabısı genellikle daha küçük beden aralıklarında mevcutken, erkek ayakkabısı daha büyük beden aralıklarında mevcuttur.

Erkeklerin Kadın Ayakkabısı Giymesi

Erkekler teknik olarak kadın ayakkabısı giyebilirler, ancak kalıp farklılıkları nedeniyle rahat olmayabilir. Kadın ayakkabısı daha dar bir kalıba sahip olduğu için erkekler ayaklarında sıkışıklık yaşayabilirler.

Kadınların Erkek Ayakkabısı Giymesi

Kadınlar da erkek ayakkabısı giyebilirler, ancak topuk yüksekliği farkı nedeniyle rahatsızlık yaşayabilirler. Erkek ayakkabısı genellikle daha alçak topuklu olduğundan, kadınlar topuk ağrısı veya kemer ağrısı yaşayabilirler.

Air Force Kadın ve Erkek Farkı

Nike Air Force kadın ve erkek ayakkabıları arasındaki temel farklar şunlardır:

• Kadın Air Force ayakkabısı daha dar bir kalıba sahiptir.
    • Kadın Air Force ayakkabısı daha yüksek topuklu olabilir.
    • Kadın Air Force ayakkabısı daha çeşitli renk ve desen seçeneklerine sahiptir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ufak numaraları olan ayakkabılar bayan diye geçiyor bazen takılma ona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0llie

Ufak numaraları olan ayakkabılar bayan diye geçiyor bazen takılma ona.

Heralde bir erkekte giyebilir :/
    Kargoyla yollayacağım o yüzden tekrar değiştir cart curt olayları biraz zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0llie

Ufak numaraları olan ayakkabılar bayan diye geçiyor bazen takılma ona.
    Al bence bir şey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imagerial

Arkadaşlar yiğenime hediye alacağım. Gittim nikeden bir ayakkabı beğendim. Orda gayet güzel falan işte dedim ayırtın alıcam daha sonra. Eve geldim baktım ayakkabıya çoğu sitede bayan yazıyor ama bazılarındada bay yazıyor. Nike'taki adama detaylı detaylı olarak bunu yiğenime alacağımı tabanı yüksek, bilekli tarz bir şey olacak dedim. Bunu ve buna benzeyen ayakkabılar çıkardı ama bayan olup olmadığı hakkında hiçbir şey söylemedi.

Sizinde yorumunuzu almak istedim bunu alsam acaba bir problem olur mu? Yani yiğenim çok problemli biri değil. Ama göstere göstere çocuğa bu kız ayakkabısı al giy denmez heralde.

Özet: ayakkabıyı yiğenime alıyorum. bazı sitelerde kız yazıyor bazı sitelerde erkek. Siz ne dersiniz?

LİNK 1

LİNK 2

bayanların ön kısımı ince olur yani giyerken zorlanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil.Morty -- 1 Nisan 2012; 17:22:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: accepter le progrès

Al bence bir şey olmaz.

Alıntıları Göster
    Yiğenin apaçiyse al beğenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil.Morty

quote:

Arkadaşlar yiğenime hediye alacağım. Gittim nikeden bir ayakkabı beğendim. Orda gayet güzel falan işte dedim ayırtın alıcam daha sonra. Eve geldim baktım ayakkabıya çoğu sitede bayan yazıyor ama bazılarındada bay yazıyor. Nike'taki adama detaylı detaylı olarak bunu yiğenime alacağımı tabanı yüksek, bilekli tarz bir şey olacak dedim. Bunu ve buna benzeyen ayakkabılar çıkardı ama bayan olup olmadığı hakkında hiçbir şey söylemedi.

LİNK 1

LİNK 2

bayanların ön kısımı ince olur yani giyerken zorlanırsın.
    Kalıpları farklı olur onların. Denemeden almayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: boor

Hocam nike tan giyiyor sürekli 38 numara o yüzden numara konusunda sıkıntı çekmez diye düşünüyorum.
    Ama almayı kesinleştirirsem oradaki yetkiliye başka bir bayiiden anlaşmalı olarak değişim yapılıp yapılamayacağını sorarım.
  • quote:

quote:

Hocam nike tan giyiyor sürekli 38 numara o yüzden numara konusunda sıkıntı çekmez diye düşünüyorum.
    Ama almayı kesinleştirirsem oradaki yetkiliye başka bir bayiiden anlaşmalı olarak değişim yapılıp yapılamayacağını sorarım.

Aynı model-numaranın kadın erkek kalıpları farklı onu söylüyorum. Bayan modeller biraz daha dar/ufak olur genelde.
  • quote:

quote:

quote:

Aynı model-numaranın kadın erkek kalıpları farklı onu söylüyorum. Bayan modeller biraz daha dar/ufak olur genelde.

Hımm hocam anladım sizi teşekkürler. Hiç olmadı mecbur değiştiririz.
    Sorun olur mu bir erkek için o konuda yorumunuz nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Google Chrome

quote:

Alıntıları Göster
    kız ayakkabısına benziyor ben olsam giymem yani ama senin aklını çelmek gibi olmasında istersen başka modeller bak ama sen bilirsin

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bu ayakkabı bence unisex.

• quote:

Orijinalden alıntı: BritneySpears<3

kız ayakkabısına benziyor ben olsam giymem yani ama senin aklını çelmek gibi olmasında istersen başka modeller bak ama sen bilirsin

Alıntıları Göster
    korayspor un sitesine baktım bay olarak gözüküyor 47.5 numarası bile var yani daha önce 47.5 numara giyen bayan görmedim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esposito Bandolero

korayspor un sitesine baktım bay olarak gözüküyor 47.5 numarası bile var yani daha önce 47.5 numara giyen bayan görmedim ben

Teşekkürler hocam :)
  • quote:

Alıntıları Göster
    unisex ama bence alma
  • quote:

quote:

aynen hocam bikaç arkadaşta söylemiş.biraz cırtlak bi ayakkabı sanki kızlara yönelik ama erkek ayakkabısı olarak gözüküyor.almadıysanız bence farklı modellere yönelin
  • quote:

quote:

quote:

aynen hocam bikaç arkadaşta söylemiş.biraz cırtlak bi ayakkabı sanki kızlara yönelik ama erkek ayakkabısı olarak gözüküyor.almadıysanız bence farklı modellere yönelin

Yukarıda yazmayı unutmuşum. Nike'ta çalışan bir arkadaşım var fiyat konusunda bir şeyler yaparız falan dedi. Bak bu ayakkabı iyidir dedi. işte çok alınıyor falan dedi. Ondan seçimimi bu yandan yaptım.

Kekliyor galiba beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Google Chrome -- 1 Nisan 2012; 17:43:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

unisex ama bence alma

Alıntıları Göster
    Tabanı çok kalın topuklu ayakkabı gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

Bu bayan içindir hiç bulaşma diyorsun yani
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

Bu bayan içindir hiç bulaşma diyorsun yani

Hocam bu bildiğin apaçi ayakkabısı yiğeniniz düzgün bi çocuksa hiç alma derim ama ayakkabı unisex

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Eren] -- 1 Nisan 2012; 17:52:44 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.