Bildirim
Bu ayakkabıyı gören var mı? Camel Active
Vileda Supermocio Temizlik Seti, Tüm Yüzeyler için, Kırmızı : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0007VHC1W
8 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evet şuan görebiliyorum, güzel ayakkabı. -
Çöp + Leş -
quote:
Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.
Çöp + Leş
yüzyılın en yaratıcı cevabını veren kadın ilan ediyorum seni.bi sıkımlık diş macunu kazandın, eline mi istersin dişine mi -
quote:
Orijinalden alıntı: nightsong
quote:
Çöp + Leş
yüzyılın en yaratıcı cevabını veren kadın ilan ediyorum seni.bi sıkımlık diş macunu kazandın, eline mi istersin dişine mi
Doğum Tarihi
7 Mart 1986
Cevap 10 yaş -
gordum bizim mahalleden hizla gecti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Çöp + Leş
yüzyılın en yaratıcı cevabını veren kadın ilan ediyorum seni.bi sıkımlık diş macunu kazandın, eline mi istersin dişine mi
Doğum Tarihi
7 Mart 1986
Cevap 10 yaş
olur mu öyle şey sen yanlış anladın. hakkaten ben hayran kaldım zekana. laf cebinde geziyorsun sanki. ilk konu açana "çöp leş" diye ilk mesajı yazabilmek için copy paste de hazır bekliyorsun sanırdım bukadar zeki olduğundan şüphem olsa ama sen gibi kıvrak bir zekadan öyle şey beklemem kardeşim. montla zıç demedin yani gelişme var modayı bir iki sene de olsa geriden takip ediyosun bıravo
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Çöp + Leş
Doğum Tarihi
7 Mart 1986
Cevap 10 yaş
olur mu öyle şey sen yanlış anladın. hakkaten ben hayran kaldım zekana. laf cebinde geziyorsun sanki. ilk konu açana "çöp leş" diye ilk mesajı yazabilmek için copy paste de hazır bekliyorsun sanırdım bukadar zeki olduğundan şüphem olsa ama sen gibi kıvrak bir zekadan öyle şey beklemem kardeşim. montla zıç demedin yani gelişme var modayı bir iki sene de olsa geriden takip ediyosun bıravo
yav tamam güzel aykkabı
-
Lw waikiki
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X