Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ÜCRETSİZ KESİN ÇALIŞAN BOT VAR MI???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR ÜCRETSİZ(FREE) BOT VAR MI KSİN ÇALIŞAN VARSA MSN ADRESİ Mİ EKLESİN Bİİ KONUŞALIM selim1907tezel@hotmail.com u eklesin

• VAAARRRR
  • Yasaah kardeşim yasaah zaten anında ban yersin bulsan bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhanTnc -- 17 Temmuz 2008; 16:28:40 >
  • Ben Kaç Keredir Kullanıyorum Ve Ban Yemiyorum.Joymax Kafasına Eseni Banlıyo O Kadar silk Alan Var.Ve Çoğu Banlanıyor.Vede Bu Forumda İLLEGAL Programlardan Söz Etmek YASAKKK!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatih1994

Ben Kaç Keredir Kullanıyorum Ve Ban Yemiyorum.Joymax Kafasına Eseni Banlıyo O Kadar silk Alan Var.Ve Çoğu Banlanıyor.Vede Bu Forumda İLLEGAL Programlardan Söz Etmek YASAKKK!!!!

Ücretli bot legal mı oluyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: PUni

quote:

Ben Kaç Keredir Kullanıyorum Ve Ban Yemiyorum.Joymax Kafasına Eseni Banlıyo O Kadar silk Alan Var.Ve Çoğu Banlanıyor.Vede Bu Forumda İLLEGAL Programlardan Söz Etmek YASAKKK!!!!

JOYMAX İÇİN LEGAL OLUYOR FORUMDA Her BOT İLLEGALDİR! AMA JOYMAX İÇİN PARALISI LEGAL BELEŞ(FREE)Sİ İLLEGAL OLUYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih1994 -- 17 Temmuz 2008; 16:35:54 >

• quote:

JOYMAX İÇİN LEGAL OLUYOR FORUMDA Her BOT İLLEGALDİR! AMA JOYMAX İÇİN PARALISI LEGAL BELEŞ(FREE)Sİ İLLEGAL OLUYOR

Görme problemin mi var arkadaşım?

Forumda bot legal hale getirildi.. Üst konuda var.. Aaa tabi üst konunun font size 7 olmadığı için görememişindir..

Not: Ücretsiz bot yoktur.. Ücretsiz botlara kanmayın charınızı kaparlar.. Kimse babasının hayrına beleş bot yapmaz.. Kapandı artık 1-2 yıl önceki beleş softmod geyikleri.. Mazide kaldı o güzel günler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermés -- 17 Temmuz 2008; 16:47:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Var Kardeş Olmaz Mı PowerLeveL'iN BotLarı KendiLerini PenonLarda Falan KasıoLar ( KendiLerini ) OnLar Da Bot...
    Senden Hiç Bir Ücret Almadan KendiLerini KasıoLar...
  • Ben tam 64 lvl'a kadar agBotla kastım.Ve char şu an 89 lvlHala ban veya hack olayı yok..
  • O botu illegal diyen kişi
    KÖR MÜSÜN?

BOT ARTIK FORUMDA LEGAL!!
    GELMİŞİN MİLLETE ARTİZLİK YAPION BOT İLLEGAL DİYEREK!!
    BİLİP BİLMEDEN ORTA YERE CORTLAMA!!
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PUni

quote:

hipermetrop sorunun varsa pm den iyi bir doktor önerebilirim
    ayrıca orjinalden alındı... ### SilkRoad Online Bölümü Kuralları ###

quote:

3- Oyunda bot kullanımı tarafımızca karakter ve eşya satışı gibi görülmüştür. Bu tür programlar güvenli bir şekilde bazı Türk firmalarından alınabilirler. Buna karşın internet üzerinden bulacağınız programların muhtemelen virüs içereceği ve karakterlerinizin hacklenmesine yol açabileceği göz önünde bulundurulmalıdır. Türkiye'de hizmet veren firmalar dışında her türlü download linkinin verilmesi yasaktır. Bot kullanımı yüzünden oyundaki karakterinizin banlanma ihtimali her zaman vardır, burada sorumluluk sadece kullanıcıya aittir. Forumumuz bu tür durumlarda sorumluluk kabul etmez. Bunun ve karakter, eşya satışının dışında oyun firmasının belirlediği tüm kurallar geçerlidir.

• quote:

Orjinalden alıntı: selimrev

ARKADAŞLAR ÜCRETSİZ(FREE) BOT VAR MI KSİN ÇALIŞAN VARSA MSN ADRESİ Mİ EKLESİN Bİİ KONUŞALIM selim1907tezel@hotmail.com u eklesin

AGBOT maksat yardımcı olmak ^^
  • evet agbot var bide daha sağlam bot var hack olayı falan yok.Tamamen temiz.Beleş silkde veriyorlar..
    www.n-olur.com
    Süper site ben girdim kasıyorum charımı tavsiye ederim o agbot diyen arkadaşlara bakma en kralwww.n-olur.com

'' - '' yi kaldır aradan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Clown -- 17 Temmuz 2008; 17:25:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evil Clown

evet agbot var bide daha sağlam bot var hack olayı falan yok.Tamamen temiz.Beleş silkde veriyorlar..
    www.n-olur.com
    Süper site ben girdim kasıyorum charımı tavsiye ederim o agbot diyen arkadaşlara bakma en kralwww.n-olur.com

'' - '' yi kaldır aradan

En Güzel Bot Orda Yaaw

• Bu bana verilen nacizane bir görev.

- Bunu söylemekten büyük bir zevk alıyorum.

KONU YANLIŞ YERDE
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evil Clown

evet agbot var bide daha sağlam bot var hack olayı falan yok.Tamamen temiz.Beleş silkde veriyorlar..
    www.n-olur.com

'' - '' yi kaldır aradan

bu site süper bişi ya kaç milyon kişi girmiştir acaba

• www.no-lur.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accseller -- 17 Temmuz 2008; 17:33:16 >
  • Evet dediğim gibi en sağlam beleş botlar burda ben charımı bu siteden indirdiğim botla kasıyorum hiç sorun yok.Beleş silkte verdiler geçende.Tek tık yetiyor.
    www.n-olur.com

''-'' Tireyi kaldırıp girin tek tıkla elinizin altında beleş botlar..
  • Bütün Botçulara Önerilen Site En Sağlam Botlar Buradadır.
    http://www.n-olur.com ("-" yi Kaldır)
    Girenler Şok Olabilir.
    Bu Botla 2günde 60 Olursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih1994 -- 17 Temmuz 2008; 17:34:34 >
  • www.no-lur.com orda ne istersin yazar sro beleş bot yaz kesin çıkar automatik buluyo..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.