Şimdi Ara

Bu aygıt daha hızlı çalışabilir uyarısı ...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende 500 gb phılıps taşınabilir harddisc var.
    bilgisayara bağladığımda bu aygıt daha hızlı çalışabilir diyo diğer portlara bağlıyorum yine aynı iletiyi alıyorum
    harddisc i ilk aldığımda böyle bişi yoktu yaklaşı 1 aydır bu şekilde ve çok yavaş çalışıyo arkadaşımın laptop una taktım yine aynı durum oluyo ...

ayrıntılı açıklarsanız çok sevinirim ...!

şimdiden teşekkürler ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafcuf_06 -- 10 Ocak 2009; 21:14:24 >

• Şimdi senin anakartın usb 1.1 standartını destekliyorsa böyle bir uyarı verir.Yani sende usb 2.0 desteği olmadığı için hızın yavaş olur.Şöyle yapabilirsin usb 2.0 desteği almak için pcı yuvasına takılan usb 2.0 hub lar vardır bunları kullanabilirsin birde şunu unutmayalım service pack 2 yüklü olması gerekir.
  • daha önce böyle bi uyarı vermiyodu yani 2.0 giriş var bide xp professionel servis pack 2 kurulu
  • Aygıt yöneticisine gel oradan evrensel denetleyicisine gel orada usb kontrolerden birisini aç sonra gelişmişe gel altta usb hatalarını bildirme vardır bunu işaretlersen bi daha hata vermez.Böyle hata vermesi normal 1967 'den kalma bilgisayar kullanırsan böyle olur
  • biostan usb 2.0 kapalı olabilir bilgisayar yeniyse
  • ya doğru düzgün bi cewap verebicek biri var mı acaba
  • biostan bu dediğini nasıl yaparız bilgisayar yeni değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafcuf_06 -- 11 Ocak 2009; 2:23:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aşağıdaki bağlantıda bu sorunun çözümünü anlattım. Umarım yardımcı olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_12467470/mpage_36/key_//tm.htm#31192621
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.