Şimdi Ara

Bu aygıt, kullanabileceği yeterli boş kaynak bulamıyor (Kod 12) sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
27.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Notebook ve masaüstü farkı da tuzu biberi artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

[size=3]Sonunda temiz bir Vista kurabildim makinaya. Ancak yine aynı durum, değişen birşey olmadı :(
    Kurduğum yeni vista ekran kartını kendi kendine tanıdı fakat özelliklerine bakınca yine "Bu aygıt, kullanabileceği yeterli boş kaynak bulamıyor (Kod 12)" diye belirtiyor.
    LG web sitesinden Vista için uygun olan Ati driverlarını kurup restart ettikten sonra şöyle bir hata veriyor :
     Bu aygıt, kullanabileceği yeterli boş kaynak bulamıyor (Kod 12) sorunu
    Aygıt yöneticisinden Ati ile ilgili driver detaylarına bakıp elle sürücüyü güncelleştir dediğimde şunu söylüyor ancak aygıt yöneticisi listesinden baktığınızda ati x1400 üzerinde sarı ünlem işareti durmaya devam ediyor
    Masa üstüne sağ tıklayıp Görüntü ayarları/özellikler/bağdaştırıcı/kaynaklar dediğinizde ise şu şekilde çakışmalar gözüküyor :
    Burada çakışmalar kısmında yazan aynen şu :
    quote:

Giriş/Çıkış Aralığı 03B0 - 03BB kullanan:
    Mobile Intel(R) 945GM/PM/GMS/940GML ve Intel(R) 945GT Express PCI Express Kök Bağlantı Noktası - 27A1
    Giriş/Çıkış Aralığı 03C0 - 03DF kullanan:
    Mobile Intel(R) 945GM/PM/GMS/940GML ve Intel(R) 945GT Express PCI Express Kök Bağlantı Noktası - 27A1
    Bellek Aralığı 000A0000 - 000BFFFF kullanan:

Aygıt yöneticisinden 27A1 bağlantı noktalı donanımı buldum:
    Ancak bu donanımın çakışmalarına baktığımda bir sorun gözükmüyor :
    Bunun üzerine, ekran kartı PCI dan takılı olduğu için bu yuvanın özelliklerine baktım ve orada çakışma olduğunu farkettim :

[size=4]Bu çakışma sorunun nasıl çözerim ?

İnternet Olmadan Nasıl Driver Güncelliyorsunuz

• o gpu isterse fan olsun isterse fanda soğutucu olmasın daima 80 derece çalşır 110 kadar stabil çalışr ve felaketde ısıtıyodur notebooku tahminimce

sorununa gelecek olursa gpu sonunda iflas etmiş bişeleşnlerinden bitanesi arızalanmış olabilir .temiz bir vin 7 kur eğer gene aynı hatayı verirse artık yapabilcek bişi yok malesef
  • Vista kurduktan sonra internetim vardı, güncellemeyi o şekilde yaptım diye hatırlıyorum. Anakartı sökme imkanım malesef yok, kondansatörlere bakamıyorum ama sanırım hata buradan değil benim laptopta. Başka arkadaşların çözümü bu şekilde olabilir belki.
    Bu makinada oyun oynadığım zamanlarda gerçekten ısınma oluyordu ama oyunda sıkıntı yaşamamıştım (crysis 1 ve cod 4)
    Şu anda 3gb ram ile xp 32 bit kurulu herhangibir sorunu olmayan ofis bilgisayarı olarak hizmet vermekte :)
  • Herkese merhaba. Bu sorunu şöyle çözdüm. Nvidia sitesine girip kendi ekran kartımın driverini bulup indirdim. Daha sonra kurulum işleminde "hızlı kur" DEMEYİP, özel kurulum dedim. Orada "temiz kurulum" seçeneğini seçip kurdum. Pc yeniden başlat dedim, kurulum işlemi devam etti. Ve düzeldi. İyi eğlenceler
  • Benimde mining yaptığım bilgisayarda 6 karttan 4'ü bu hatayı veriyor ,( Bu aygıt, kullanabileceği yeterli boş kaynak bulamıyor. (Kod 12) Bu aygıtı kullanmak istiyorsanız bu sistemdeki diğer aygıtlardan birini devre dışı bırakmanız gerekecek. )

Yeniden format attım ve kurulum yapınca 4 kartta sorun var.

Nasıl çözebilirim ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.