Şimdi Ara

Bu ayki LEVEL Dergisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar.Ben bu ayki Level dergisi ile ilgili bi kaç soru soracaktım.
    LeveL dergisi kendi sitesinde bu ay tamamen değişikliğe gittiklerini yazıyor.Artık daha fazla sayfa sayısı çıkaraklarmış,derginin okunuşu da kolaylaştırılıyormuş yeni bölümler geliyomuş vs.
    bu ayki level dergisi alan arkadaşlar var mı varsa derginin yeni halinin nasıl olduğunu söylerseniz iyi olur.Teşekkürler.
    Bu da Linki:
    http://www.level.com.tr/haber/55-haber/3331

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maveran -- 1 Ağustos 2009; 17:55:23 >

• ben aldım bence gayet güzel olmuş ayrıca rappelz oynayanlarada 10 liralık çek veriyor ayrıca prototype ve mafia posteride hediye bence güzel hazırlamışlar dergiyi önceki aylara göre daha iyi yani..
  • Oyungezer akar
  • @winnerxx
    Hmm..Yorumun için teşekkür ediyorum..
    Dergiye biraz yenilik katmaları iyi olmuş o zaman.
    @Am l Evil?
    Oyungezer dergisi de iyi bir kadroya sahipmiş yorumlar falan güzelmiş ama o dergi geç çıkıyor galiba o yönünden kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maveran

@winnerxx
    Hmm..Yorumun için teşekkür ediyorum..
    Dergiye biraz yenilik katmaları iyi olmuş o zaman.
    @Am l Evil?
    Oyungezer dergisi de iyi bir kadroya sahipmiş yorumlar falan güzelmiş ama o dergi geç çıkıyor galiba o yönünden kötü.

evet bayilere dağıtımda bir sorun var sanırım.

• Başka fikri olan arkadaşlar yok mu derginin bu ayki sayısıyla ilgili ?
  • Yukarı !
  • Arkadaşlar 5-6 gün boyunca forumda olamayacağım..
    Siz yine yorumlarınızı paylaşın ben geldiğimde yorumları okuyup değenlendireceğim.
    Teşekkürler..
  • Aslında bende oyungezer okuyorumda yazlık yerde olduğum için bulamadım dün aldım bayii de oyungezer yoktu level aldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.