Fenerbahçe aşkı bunu da yaptırdı. Balığını bile kendi gibi fanatik yaptı... Üzerinde 'FB' yazan Çiklit cinsi akvaryum balığı görenleri şaşkına çeviriyor. Restoran sahibi Şah Demirkol’un 2 sene önce Çin’den satın aldığı ve Fenerbahçe aşkıyla üzerine 'FB' yazdırdığı balık, mekana tüm Fenerbahçe taraftarlarını çektiği için şans balığı olarak anılıyor.
Çin’de enjeksiyon yöntemiyle balıklara her türlü yazı ve renklendirmenin yaptırıldığını belirten Demirkol "İki yavru balık aldım. Birine GS, diğerine de FB yazdırdım. İstanbul’da FB yazan balık vura vura GS yazan balığı öldürdü. Şimdi fanatik balığımız sayesinde dükkanımıza Fenerli müşteri yağıyor" dedi.
balığın tipe bk
Çakal yau
hımm. balık sarı üzerindeki FB yazısı kırmızı. soruyorum neden?ülkede lacivert boya mı yoktu? evet evet soruyorum...
mevzulara bak ya balık Fenerliymiş de falanmış da
konuya el atım sımdı bir petshopcu olarak bu balıgın cınsı cıchlet turu papagandır ve bu balıların ıthalatı sıngapurdur ve sureklı gıdıp geldıgımden dolayı boyle yazı uygulaması olmadıgını bılıyorum adam kendınce bırseyler yazmıs keske lacıver rengını alsaymısda yazıyı sarı yazsaydı bırde dogal bır sey ıstıyorsanız dukkanımda kınalı bır japon vardı ve uzerınde arapca ALLAH yazıyordu resım atmasını bılseydım sızınle paylasırdım
Allah yazsa senin balik tv lere cikardi sana oyle gelmis