arkadaşlar merhaba olabildiğince kısa ve anlaşılır şekilde izzah etmeye çalışıcam en ufak fikriniz bile iyi olabilir.20 yaşındayım ve üni.öğrencisiyim.. oruç falan tutmuyorum şu son 1 haftadır vücudumda gün aşırı da olsa ağır derecede halsizlik var.bacaklarıma dokunamıyorum sırtıma dokunamıyorum ve kol kaslarıma dokunamıyorum resmen hem acıyo hemde ağrıyo .. B12 vitamini kullanıyorum yaklaşık 3 aydır falan onun dışında günde en az 6 öğün yiyen biriydim az ve sık olmak şartıyla ama bu 1 haftadır iştahımda kesildi akşam yemeklerini yemiyorum yesemde az .. son 3 yaz sezonudur çalışırım yani çalışırken daha insan canlı oluyo nebiliyim daha çabuk acıkıyosun vs vs.ama şuan 1 aydır evdeyim dışarı çıkıyorum tabide genel olarak evdeyim yani acaba bundan olabilir mi ? birkaç akşamdır da hafif bi üşüme geliyo böyle bi türlü anlayamadım.mikrop mu girdi vücuduma nedir eczaneye gittim ilaç almak için ona bahsettim biraz belki bağışıklık sistemin zayıflamış olabilir dedi .. endişelenmiyo değilim çünkü hiç bu kadar uzun sürmezdi .. kas spazmları geçiriyorum resmen .. benim en korktuğum nokta kanımda herhangi bir virüs'ün falan olma ihtimali .. sizce ne olabilir fikirlerinizi bekliyorum
bitane bile fikri düşüncesi olan yok mu bu kadar mı yani ?
Arkadaş memlekette doktor mu yok hastane mi yok ? Buradan ne alabiliceğini düşünüyorsun merak ettim ?