Bu Benfica dünkü Arsenal'den güçlüyse Benfica Fenerbahçe'yi yener, bugün Galatasaray kazanırsa da 9 Kasımda'ki maçta Galatasaray Fenerbahçe'yi yener. (DM)
Yok böle olacak aslında
Fenerbahçe=Arsenal < Benfica olduğuna göre Galatasaray kazanırsa ; Galatasaray > Fenerbahçe,Arsenal Yok Benfica kazanırsa ; Benfica > Galatasaray > Fenerbahçe=Arsenal Benfica Cl ye Arsenal kümeye
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.Blacksmith
benficamı güçlü pehh.. uefa tırışka bi organizasyondur rakipler genelde halı saha maçı yapan tiplerden oluşur hem uefa kupasını alsan nolur ki baksana zenit bile almış önemli olan şampiyonlar liginde oynayıp 11 kişi kalenin önüne dizilmektir son iki maçta bi mucize arayıp uefa denen tırışka organizasyona dahil olmaktır, bi ingiliz takımından önce 5 yiyip sonra berabere kalınca ertesi gün gururla takımının formasını giymektir
şampiyonlar liginde rezil olacağımıza UEFAda kral oluruz
Hani yenilirsek bahanemiz hazır olsun başlığı.
Gidin ya Benfica kim Arsenal kim.
quote:
Orjinalden alıntı: Kubilây
Off laf geldi beyler toplayın tası tarağı gidiyoruz...
quote:
Orjinalden alıntı: mad skillz
quote:
Ok gidelim bari
Nasri'ye gelecegin nesi deniyor bilmiyorum ama bugün Arda'ya bakıp biraz futbol ogrense hiç fena olmazdı
Hatta Arsenal Köy takımı
eksik arsenalden tabikide iyi ama normal şartlarda kıyaslanamaz bile sırf van persie yeter.arsenal arsenal dir sonuçta gerçi ben hala fb nin dün yanlış bi oyun oynadığını savunuyorum ama arsenalden bir puan bir puandır diyelim geçelim iki takımımızada teşekkürler ülke puanı için
o kadar da değil
quote:
Orjinalden alıntı: .Zlatan.
quote:
Orjinalden alıntı: mad skillz
quote:
Ok gidelim bari
ben de gidicem
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.Blacksmith
benficamı güçlü pehh.. uefa tırışka bi organizasyondur rakipler genelde halı saha maçı yapan tiplerden oluşur hem uefa kupasını alsan nolur ki baksana zenit bile almış önemli olan şampiyonlar liginde oynayıp 11 kişi kalenin önüne dizilmektir son iki maçta bi mucize arayıp uefa denen tırışka organizasyona dahil olmaktır, bi ingiliz takımından önce 5 yiyip sonra berabere kalınca ertesi gün gururla takımının formasını giymektir
şamp ligi kupasını alsak oda tırışka mı olucak? türkiye kupasını kazanamıyorsunuz 20 küsür senedir bahane belli brezilya devşirmesi takım türkiye kupasını önemsemiyor vs vs... herşeye bir bahane her şeye bir kulp. daha da rezil olmayın tamam internet ortamı insanlar birbirini görmez sanal ortam ama bu kadar da ezilmeyin...
Fenerliler SANIRSINIZ ki arsenal li yendi hahaha %90 top oynama yüzdesiyle 10000 tane gol kaçıran 22 yaş ort yedeklerin yedeği arsenal ile oynadı
quote:
Orjinalden alıntı: pratique03
quote:
Orjinalden alıntı: temizchannel
quote:
Orjinalden alıntı: pratique03
Pek ciddiye almiyoruz ama. bu takim cok güclü. reyes, aimar, nuno gomes, suazo hepsi cok kaliteli oyuncular. bide maria diye bii varmis arjantin milli takiminda oynuyormus. star olmaya adaymis. fark gelebilir.+ deplasman. +gsnin kadrosu buna cok uygun. (baros, sabri tarafi).
Fabregas,Toure,Van Persie,Nasri
arsenalin dünkü kadrosu sadece . normal kadrosu degil. bu arada nasri abartiliyor. verilen paraya degmez.
Talihsiz bir yazı. Kanımca en fazla 16 yaşsın
quote:
Fenerliler SANIRSINIZ ki arsenal li yendi hahaha %90 top oynama yüzdesiyle 10000 tane gol kaçıran 22 yaş ort yedeklerin yedeği arsenal ile oynadı
zorla sinirlendirme adamı sizde sanki arsenali yenmiş gibi seviniyorsunuz. Benfica Arsenalin o yedek kadrosunun gölgesi olamaz. Küçümsemek istemiyorum ama zorla kaşınıyor senin gibi adamlar.
abartmayın beyler benfica güzel takım ama arsenal kadar değil. dünkü takım fenerle olduğu gibi benfica ile de oynardı
isteyen hattrick.org sitesi forumundan benficalıların maçtan önce nasıl emin konuştuğuna baksın. şuanda hepsine teker teker cevap veriyorum
quote:
zorla sinirlendirme adamı sizde sanki arsenali yenmiş gibi seviniyorsunuz. Benfica Arsenalin o yedek kadrosunun gölgesi olamaz. Küçümsemek istemiyorum ama zorla kaşınıyor senin gibi adamlar.
20 yaşındaki veletlerle kendini kanıtlamış tecrübeli futbolcularımı karşılaştırıyosun sende ? Reyes,Aimar,Nuno Gomes ilk aklıma gelenler.. Arsenaldeki genclerin daha pişmesi lazım 3 tanesini toplasan bir messi yapmazlar
quote:
Orjinalden alıntı: Venomancer
quote:
20 yaşındaki veletlerle kendini kanıtlamış tecrübeli futbolcularımı karşılaştırıyosun sende ? Reyes,Aimar,Nuno Gomes ilk aklıma gelenler.. Arsenaldeki genclerin daha pişmesi lazım 3 tanesini toplasan bir messi yapmazlar
cristiano ronaldoda velet .. Ama çatır çatır oynuyor. Ahı gitmiş vahı kalmış tecrübeyi napayım ben.
şimdide benficanın kadrosunu mu beğenmiyolar o yarım arsenal haftasonu manchester'dan fark yemezse iyi.
demek istediğimde o.bazı gençler vardırki c.ronaldo gibi messi gibi döktürür.ama arsenaldekiler onlarla yarısamaz en azından suan icin.