Şimdi Ara

bu benfica dünkü arsenalda daha güclü. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Venomancer

demek istediğimde o.bazı gençler vardırki c.ronaldo gibi messi gibi döktürür.ama arsenaldekiler onlarla yarısamaz en azından suan icin.

Arsenal ne durumda olursa olsun Benfica daha iyi takım diyenin aklından şüpe duymak lazım. O genç dedikleriniz dünyanın seçilmiş gençleri bizim gençlere benzemez bunlar...

( Galatasaray bu gün super oynadı o ayrı konu, yanlış anlaşılma olması başarıyı küçümseme değil)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Venomancer

quote:

zorla sinirlendirme adamı sizde sanki arsenali yenmiş gibi seviniyorsunuz. Benfica Arsenalin o yedek kadrosunun gölgesi olamaz. Küçümsemek istemiyorum ama zorla kaşınıyor senin gibi adamlar.

20 yaşındaki veletlerle kendini kanıtlamış tecrübeli futbolcularımı karşılaştırıyosun sende ? Reyes,Aimar,Nuno Gomes ilk aklıma gelenler.. Arsenaldeki genclerin daha pişmesi lazım 3 tanesini toplasan bir messi yapmazlar

Arsenal'in kiraladığı,sonra bu adam yaramaz dediği Reyes mi iyi?
    Yoksa İspanya da bilimum klüplerde gezinen Aimar mı?
    Yoksa posası çıkmış Nuno Gomes mi?

Yoksa Fabregas,van Persie,Nasri mi?
  • Arsenal her türlü Benfica'dan iyi Yalnız ben o Nasri denilen adama nasıl geleceğin Zidane'ı deniyor, anlayamıyorum. Tek kelimeyle bir balon Nasri, Arda 10 Nasri eder bana göre... İki maçta da izledim normal lig maçlarında falan da izledim kaç kez, futbol zekası sıfır, Arsene Wenger yanılmış bana göre.
  • nasri arsen wengerin tek fiyaskosu olacak çünkü çocuk tam bi odun
  • quote:

Orjinalden alıntı: burhiuaua

nasri arsen wengerin tek fiyaskosu olacak çünkü çocuk tam bi odun

o odunun fiyatıyla senin takımın gibi bi takım çıkar

adam super oynuyor bu adamı çoktandır takip ediyorum. Fenerin beraberliğini küçümsemek için bir kampanya var sanki.

• ilginç bir konu
  • Arsenal bu akşam Benficayla oynamadı mı yoksa yanılıyor muyum.
  • Benfica Arsenal'in tırnağı olamaz
  • Kusura bakmayında Gsliler Bu benfica Arsenalin tırnağı değil tozu olamaz. Ne Fenerle ne Gs ile alakam yok objektif bir yorum sadece
  • Eskişehir alayından güçlü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

Eskişehir alayından güçlü.

Forza ES- ES

• quote:

Orjinalden alıntı: V2

quote:

Orjinalden alıntı: burhiuaua

nasri arsen wengerin tek fiyaskosu olacak çünkü çocuk tam bi odun

o odunun fiyatıyla senin takımın gibi bi takım çıkar

adam super oynuyor bu adamı çoktandır takip ediyorum. Fenerin beraberliğini küçümsemek için bir kampanya var sanki.

çıkarsa arda danda senin takımın gibi bir takım çıkar bi transfermarket sitesinden bi takip et ki bana göre arda 10 nasri , messide 20 nasri eder geleceğin zidanı böyle olmamalı sanırım o ramsey de iş var ama

• quote:

Benfica Arsenal'in tırnağı olamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: B@R!$

quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blacksmith

benficamı güçlü pehh.. uefa tırışka bi organizasyondur rakipler genelde halı saha maçı yapan tiplerden oluşur hem uefa kupasını alsan nolur ki baksana zenit bile almış önemli olan şampiyonlar liginde oynayıp 11 kişi kalenin önüne dizilmektir son iki maçta bi mucize arayıp uefa denen tırışka organizasyona dahil olmaktır, bi ingiliz takımından önce 5 yiyip sonra berabere kalınca ertesi gün gururla takımının formasını giymektir

şamp ligi kupasını alsak oda tırışka mı olucak? türkiye kupasını kazanamıyorsunuz 20 küsür senedir bahane belli brezilya devşirmesi takım türkiye kupasını önemsemiyor vs vs... herşeye bir bahane her şeye bir kulp. daha da rezil olmayın tamam internet ortamı insanlar birbirini görmez sanal ortam ama bu kadar da ezilmeyin...

senin gibi algıda sorun yaşayanları dökmek lazım arada.. ama üzülme forumda senden çok var. napalım böyle eğitim sistemine böyle az gelişmiş bireyler...

• quote:

quote:

quote:

benficamı güçlü pehh.. uefa tırışka bi organizasyondur rakipler genelde halı saha maçı yapan tiplerden oluşur hem uefa kupasını alsan nolur ki baksana zenit bile almış önemli olan şampiyonlar liginde oynayıp 11 kişi kalenin önüne dizilmektir son iki maçta bi mucize arayıp uefa denen tırışka organizasyona dahil olmaktır, bi ingiliz takımından önce 5 yiyip sonra berabere kalınca ertesi gün gururla takımının formasını giymektir

şamp ligi kupasını alsak oda tırışka mı olucak? türkiye kupasını kazanamıyorsunuz 20 küsür senedir bahane belli brezilya devşirmesi takım türkiye kupasını önemsemiyor vs vs... herşeye bir bahane her şeye bir kulp. daha da rezil olmayın tamam internet ortamı insanlar birbirini görmez sanal ortam ama bu kadar da ezilmeyin...

senin gibi algıda sorun yaşayanları dökmek lazım arada.. ama üzülme forumda senden çok var. napalım böyle eğitim sistemine böyle az gelişmiş bireyler...

yani şu son 20 yıl içinde fenerin avrupa başarısı sadece 8 olması gerisi tirişka efes kupaları türkiyeye gelirsek 20 yıldır kupa dahi alamıyorsunuz daha ne olsun en iyisi olana kadar en iyisi galatasaray

• quote:

Orjinalden alıntı: Jermaine723

Hani yenilirsek bahanemiz hazır olsun başlığı.

Gidin ya Benfica kim Arsenal kim.

yani arsenalden kupa aldık saolsunlar cömertler bugünda benfican 3puan aldık böyle işte
  • vay anasını farka maç 0-2
  • quote:

quote:

quote:

gelip döksene hadi! yaşım 20 bana dikkatli konuşacaksın.profilinde yaşın gizli olduğundan yaşını bilmiyorum ama benden büyükte olsan artık çocuk değiliz saygı göstereceksin... nesi bu kadar zoruna gitti de bu yorumun gelip beni aşşağılayan bir pm atıyorsun? sen git çok gelişmiş halinle takıl tamam mı.

benden büyüksen kardeş, küçüksen abi tavsiyesi burda hep görüyorum böyle yorumlarla çıkan atışmalar özellikle fenerbahçe-galatasaray taraftarları arasında olur malum ezeli rekabet ama pm'e gerek yok.ilgili konuya cevabını yaz herkesin gözü önünde bazen tatlı tatlı bazen hararetli tartışalım.futbolu kişisel sorun yapıp pm atmana gerek yoktu...

• Niye böyle rakip takımı küçük düşürmeye yönelik topikler açılır ki

Aradaki nefreti körüklemekten başka bir işe yaramıyor.

Hadi FB ve GS'lıların birbirine düşmesini geçtim.
    İki GS'lı bile birbirine düşmüş topikte. ( Mr.Blacksmith - B@R!$ )
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.