eee tamam,burası da kendi arabalarımız bölümü değilmi??benmi yanlış görüyorum?
quote:
Orjinalden alıntı: SPL_34
? Kafan iyi heralde. Otomobil genel bölümü burası.
quote:
Orjinalden alıntı: Chryin
quote:
? Kafan iyi heralde. Otomobil genel bölümü burası.
benim kafam yerinde,burası otomobil genel bölümünün bir alt bölümü olan kendi arabalarımız bölümü..sen galiba bizim arabalarımız diye bir topic var oraya konmasını istiyorsun,eğer herkes o topic e koyacaksa kendi arabasını bu alt bölüm niye var?ben de onu merak ediyorum??
Bugune kadar bu tur açılan topicler genelde kilitlenip şöyle bir link veriliyor ve ardından " Lütfen topic kirliliği yapmayın buraya koyun resimleri " deniliyor..
offf anlaşamıyacağız senle tamam en doğrusu verdiğin linkteki topice koymak ama kendi arabalarımız diye bir alt bölüm yapmışlar,bu bölüme ne ile ilgili konu açılacak peki?mantıklı bir açıklama yap hak vereyim sana
quote:
offf anlaşamıyacağız senle tamam en doğrusu verdiğin linkteki topice koymak ama kendi arabalarımız diye bir alt bölüm yapmışlar,bu bölüme ne ile ilgili konu açılacak peki?mantıklı bir açıklama yap hak vereyim sana
İşte bende onu diyorum güzel kardeşim. Neden hem o topic ve neden hem bu alt kategori var? Bu adminleri, yöneticileri anlamak mümkün değil.
ewet topic yine amacından şaşıo..izliyorsunuz
inşallah yaparsın da benim kafama takılan
bu model Saxo JR i nerden buldun nerden buluruz benzerleri varmıdır nerdedir..!!!
yardımcı olursan sevinirim
Kendi arabalarimiz bolumune acmak yanlismi oldu anlamis diilim.
İşte bende onu diyorum güzel kardeşim. Neden hem o topic ve neden hem bu alt kategori var? Bu adminleri, yöneticileri anlamak mümkün değil.
Tamam kardeş işte bak benim dediğim gibi,burdaki yanlışlık aynı konu için 2 ayrı yer olması,bizim tartışmamızı gerektirecek bir durum yok,yöneticilerin halletmesi gerekir...
mod. arkadaşlara benim tavsiyem sadece kendi arabalarımız alt kategorisinde üyelerin araçlarını tanıtması daha uygun olur,bizim arabalarımız topicinde araçlar hakkında yorum yapıldığında konu iyice dağılıyor,kimse kimsenin aracını kolayca bulamıyor sayfalarca gereksiz mesajlarla doluyor o topic..eğer bütün üyelerin araçları kendi arabalarımız alt kategorisinde olsa herkes istediği kişinin arabasını kolayca bulur,araç hakkında merak ettiklerini daha ayrıntılı bir şekilde öğrenebilir...
Konuyu acan konunun yerini degistirebiliyosa burdan oraya aliyim konuyu. Arkadaslar bu kadar muhimse yaw.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme