Şimdi Ara

Bu benim ufaklik:) Citroen Saxo 1.5d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih29 -- 26 Kasım 2006; 10:37:08 >

•  Bu benim ufaklik:) Citroen Saxo 1.5d

Bu benim ufaklik:) Citroen Saxo 1.5d

Onu birgun kapisi ve boyasi haric bu hale getirecegim kismet olursa.

• inş

bide tesisat tamamdır
  • güzel araç kazasız belasız kullan,yalnız o arkada ne yazıyor sadece alttaki of death i okuyabildim,ölümün bişeyi ama neyi??
  • dur resmi kaydedince okuyabildim yazıyı ama euery ne demek bilmediğim için cümleyi kuramadım ruhunuz ölümün tadına varacak gibi birşeymi??? yoksa çokmu salladım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPL_34

güzel araç kazasız belasız kullan,yalnız o arkada ne yazıyor sadece alttaki of death i okuyabildim,ölümün bişeyi ama neyi??

Harbiden Sallamissin Spl

"Every soul shall taste of death"

Yani "Her nefis olumu tadacaktir" yaziyo (bildigimiz Kuran ayetinin english veriyonu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih29 -- 26 Kasım 2006; 13:26:28 >
  • V harfimiydi o ben onu U diye okuyorum bir saattir düşünüyorum euery ne diye doğal olarak saçma bir cümle kurmuşum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ölçüsüz oldu

olsun yinede deney deneydir
  • quote:

V harfimiydi o ben onu U diye okuyorum bir saattir düşünüyorum euery ne diye doğal olarak saçma bir cümle kurmuşum

Bu kadar dusuk bi pixelde bu kadarini okumussun bunada helal demek lasim:) Cogu insanin bu resime baktiginda orda ne yazdigina bile dikkat edebilmesi zor.

Sen dikkatli bi arkadassin Spl burdan o cikiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: salih29

Bu kadar dusuk bi pixelde bu kadarini okumussun bunada helal demek lasim:) Cogu insanin bu resime baktiginda orda ne yazdigina bile dikkat edebilmesi zor.

ayrıntılara çok fazla takılırım,bir çeşit hastalık işte ayrıca o anten de beni çok rahatsız etti onu aşağıya doğru indiriver,bastırınca iner o...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: salih29

ayrıntılara çok fazla takılırım,bir çeşit hastalık işte ayrıca o anten de beni çok rahatsız etti onu aşağıya doğru indiriver,bastırınca iner o...

ayip ediyon sokeyim komple yaw ne demek

Zaten sistemi kurdugumda radyo madyo isim olmass saglam mp3 cdleri yeterde artar.

•  Bu benim ufaklik:) Citroen Saxo 1.5d
  • hayır sökmene gerek yok ta kötü görünüyor bu haliyle,arabanın üstünde 1 metre yukarı doğru gitmiş bir çubuk göze batıyor,bastır onu aşağıya doğru tavana paralel bir şekilde daha estetik gözükür
  • quote:

hayır sökmene gerek yok ta kötü görünüyor bu haliyle,arabanın üstünde 1 metre yukarı doğru gitmiş bir çubuk göze batıyor,bastır onu aşağıya doğru tavana paralel bir şekilde daha estetik gözükür

Tamam, modifiyeye anten bastirma isiyle basliyorum

Beyler bi yardim modifiye yapcam arabama ilk is anten bastiricam.

Sol ellemi bastirsam sag ellemi bastirsam daha verim alirim arabadan?

• bu gibi işler sol elle yapılır
  • Benim bildigim hayirsiz islere sol elle baslanir yaw:)

Randiman ve guc istiyosan sag elinle yapicaksin islerini diye bi muhabbet hatirlar gibiyim
  • Her arabası olan neden topic açıyor anlamış değilim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Her arabası olan neden topic açıyor anlamış değilim.

kendi arabalarımız diye bir bölüm konmuş buraya doğal olarak arkadaşta arabasını tanıtmak istemiş,bunda anlaşılmayacak bir durum yok bence...
  • quote:

+1903

arkadaşlar kendi arabalarımız diye bir topic war eğer böyle yaparsa herkes bu işin sonu yok bence
  • quote:

quote:

kendi arabalarımız diye bir bölüm konmuş buraya doğal olarak arkadaşta arabasını tanıtmak istemiş,bunda anlaşılmayacak bir durum yok bence...

Anlamadın sanırım heh?

Orasına birşey dediğimiz yok, kendin diyorsun kendi arabalarımız bölümüne açsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.