Wotlk olacak evet, argent turnuvasında UCye exalted olunca adamlar tezgaha çıyor, ordan alınıyor olması lazim lakin ki ben hatırlayamadım ama yazandan anladığım bu
hmm argent tournament ta nasıl olunuyor UC ye exalted onu anlayamadım ama herneyse çok saçma ama ya lvl40 bineği için böyle şartlar koymaları uyuz oldum wow a şu anda
Argent turnuvasının bazı şartları var sen onları yerine getiremiyorsan senin sorunun, ordaki kişiler sadece şampiyonlara hizmet ediyor senin gibi en ufak sorunda blizze uyuz olanlara değil
quote:
Orijinalden alıntı: tictactoe
hmm argent tournament ta nasıl olunuyor UC ye exalted onu anlayamadım ama herneyse çok saçma ama ya lvl40 bineği için böyle şartlar koymaları uyuz oldum wow a şu anda
O level 40 bineği değil, 40'tan itibaren binebiliyorsun sadece. Ve onu hemen alamamanın sebebi de Argent Tournament'ın WoTLK'la gelmesi.
Uğraşacağına 50k honorluk warhorse lerden alsana.
quote:
Orijinalden alıntı: Leech King
Argent turnuvasının bazı şartları var sen onları yerine getiremiyorsan senin sorunun, ordaki kişiler sadece şampiyonlara hizmet ediyor senin gibi en ufak sorunda blizze uyuz olanlara değil
Bana sitem etmenize gerek yok benim öfkem blizz e size değil ha eğer blizzardın avukatı falansanız o kısmını bilemem
quote:
Orijinalden alıntı: Eveon
quote:
Orijinalden alıntı: tictactoe
O level 40 bineği değil, 40'tan itibaren binebiliyorsun sadece. Ve onu hemen alamamanın sebebi de Argent Tournament'ın WoTLK'la gelmesi.
teşekkür ederim açıkladığın için mecburen wotlk almamız lazım ne yapalım zaten zamanı gelince almam gerek bu konuyuda o zaman hallederim artık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme