Şimdi Ara

Bu bi tür bug m1?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Fifa 2007 kurdum bilgisayar1ma ...
    Konfigrasyonum amd x2 4000-- 2x1 gb kingston ddr2 800 mhz ram-- Ekran kart1m sapphire hd2600XT gddr4 256mb... fakat oyun oynarken gol sevinçleri falan tak1larak gözüküo:S
    Oyunu ole high modada oynam1orum..
    800x600 medium bole oynuorum...
    Bide squad bölümünü gelince her oyuncuyu t1klad1ktan sonra 5 sn beklio bu benim pcimden mi kaynaklan1o yoksa oyunla ilgili bi sorunmu?
    Simdiden tesekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interperez -- 1 Eylül 2007; 22:17:18 >

• fifa yı full grafik çoooook rahat açar ekran kartı driverlarını güncelle bence sorun bundan olabilir
  • Driver sonda 7.8 Catalyst sürümü.. Nerde kopuo olay anlamad1m gettü...
  • Sorun ATI'nin Catalyst 7.8 driverlarında olsa gerek, 7.8 sürümü problemli. Komple 7.8'i silip , 7.6 yada 7.7 sürümü kurup deneyin derim.
  • Bi deniyelim bakal1m ortak.. Ins olur
  • oldumu
  • bu oyunun kendisi bug abi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu silah yeni galiba :D
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hay1r olmad1 bide üstüne üstlük...Full ayarda carbon oynuodum onun grafiklleride bozuldu...Püfffffff

Bide söyle bi sey var... 1024 de full detail oynuorum fifay1 tak1lma yok fakat ekran1n baz1 bölümlerinde dalgalanmalar oluyor... Ekran kart1na 300 ytl bay1ld1ktan sonra oyunlarda bole sonuç almak insan1 ç1ld1rt1yo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interperez -- 2 Eylül 2007; 16:59:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.