Şimdi Ara

Bu Bigisayar Ne Kadar Eder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konu yanlış yerde ise özür dilerim ama bana en uygun burası gibi geldi.

Bu Bigisayar Ne Kadar Eder?

Yan komşum bu bigisayarı satıyor, temiz kullanılmış olduğu belli. 2. el fiyatının yaklaşık değerini öğrenmek istiyorum. Ne kadar hızlı cevap verirseniz o kadar müteşekkir olurum, iyi akşamlar dilerim

• 5000 tl fazla vermem onada sıfır toplanır ama bu kadar ram kapatasite olmaz bide 1080 var cihazda yeterde makul bir fiyat gibi normalde ben satsam daha fazla isterim ama sonuçta 2 inci el temizse 4500 flaan indir al gitsin fazla isterse ryzen sistem toplar yoluna bakarsın ekran kartın çok iyi olmaz ama sonradan günceller 2060 alır yoluna bakarsın iyi forumlar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ST0RMHAWK -- 28 Ocak 2019; 18:24:14 >
  • ST0RMHAWK kullanıcısına yanıt
    Hacı ne içtin sen :) 5.000-TL ye kimse satmaz o sistemi büyük ihtimal fiyat istesen adam 9 bin tl felan ister.
  • Equal- E kullanıcısına yanıt
    dostum adamlar ikinci elleri yarı fiyatına satıyor bu yüzden dedim bir şey falanda içmedim :D demek istedigim 1080 sıfır 4 bin tl onu kullanılmış say 2500 falan satılır bu yüzden böyle bir fiyat dedim bide alan eleman o zaman kur düşükdü öyle almıştır ona göre söyledim yani ve bu arada 9 bin tl gider 2060lı sistem toplarım b undan daha iyi olur emin ol 16 gb 3600 mhz ramlarle birliklte z390 x470 yeni yonga setli bu makinadan daha seri hızlı olur ve bide m2 takarım bu yüzden 5000 tl max benim için iyi forumlar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ST0RMHAWK -- 29 Ocak 2019; 1:8:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equal-

Hacı ne içtin sen :) 5.000-TL ye kimse satmaz o sistemi büyük ihtimal fiyat istesen adam 9 bin tl felan ister.
    10bin TL istedi ama pazarlık payı bıraktı. Hemen yanımbaşımda olduğu ve full sistem olduğu için (monitör, 7+1 ses sistem, mouse-klavye vs) almak istiyorum. O yüzden doğru bir fiyat almak istedim ama 5bin tl bencede çok yanlış bir fiyat. O zaman ki dolar kuru az olsada adam şu an satıyor, şu andan değerlendirmek lazım. Temiz de kullanılmış, tanıdığımda olduğu için öldürmek istemiyorum
  • 2700X
    2070
    16 ram
    B450 Tomahawk
    240 gb 960evo
    1tb ssd
    TG5 Rgb kasa
    Fsp Hydro 700w 80+ Bronze

Bu sistem ortalama olarak 9.200 tl civarı tutacaktır. O sistemi pazarlıkla 9 bine alacağıma tertemiz daha performanslı sıfır bu sistemi alırım :)
  • 10 milyar mı? Sakın alma daha iyisini toplarsın hemde 0 pc olur elinde.
  • Aynı sistemin güncel fiyatını topla yüzde 60 ını öner 8 -9 bin arası çıkar..
    Ama ben olsam 2070 li bir sistem toplar keyfime bakardım..
  • Bonibons B kullanıcısına yanıt
    +1903
  • Valla 0 temiz al @bonibons sistemi cok iyi kasa coolmaster mb511 olsun airflow çok iyi 450 TL tomahawk yoksa b450 f strix al x470 de alınabilir bide SSD 970 Evo olsun m2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007captiva -- 30 Ocak 2019; 21:52:13 >
  • cemalcan6 kullanıcısına yanıt
    10 bine çok rahatça rtx2080 li pc toplanıyor komşu arkadaş kazıklar i7 7700k alınmaz elde patlar çöp

eger 10 bin tl varsa daha optimal bir sistem yapılır her türlü
    7700k işlemcili sisteme 10binden kapı açıyorsa komşu değil şark kurnazı
    hocam yanlış anlama ama alırsan parayı çöpe atarsın 10 bin tl 2070 sistem toplanır mantıklı olmakda fayda var ben o parayı gereksiz buluyorum ama karar senin iyi forumlar dilerim
    10 bine 2070 li, 32 gb ramli ve ssd li sistem toplar mısınız ? İslemci de bu ayarda olacak.
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    hocam çok zor 32 ram biraz pahalı en ucuz 3200 32 gb 2400 tl yapıyor böyle düşün geçenlerde elemanın birine topladım skypdan anlattım ama uzun sürüyor parça araştırması iyi forumlar dilerim
    Hocam tam da bunun icin sordum 10 bine o ayarda bir sistem toplanmaz ki adama daha iyisini toplarsiniz diyorsunuz. Ekran kartini 2070 taksan geri kalan parcalari (anakart, islemci, ram) o ikinci eldeki sistem kadar guclu alamaz ki..
    Edit: ayrica adam yaninda 7+1 ses sistemi, monitor, klavye mause de vercekmid

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 30 Ocak 2019; 23:31:40 >
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    32 gb ram ihtiyacı yokki ama şuan 16 gb baya yetiyor en çok harcayan tek oyun var oda bf5 10 gb 1200 lira cepte :D iyi forumlar dilerim
    1200 liraya iyi bir anakart işlemci monitör klavye mouse alabilecek mi ?
    Su sinerji den falan toplayacam bakalim olacak mi 10 bine sistem
    Bu sistem bile 12600 tl tuttu. (İslemci ayni, ram daha düşük) Monitör 1 ms 144 hz monitorlerin en ucuzu. Kasa muhtemelen çöp, daha klavye mouse ortama kalitede eklesen +500 tl daha. Sivi sogutma da en ucuzu. Bence 9000 e falan alirsa her sey dahil + ses sistemiyle iyi almis oluyor.
    Hem gtx1080 rtx2070 den cok mu kotu ?
    Edit ss silinmis :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 31 Ocak 2019; 5:25:0 >
    Sinerji com da ayni islemci ancak rtx2070 ile sistem topladim.(ordaki parcalarla 12600 tuttu) Yukarıdaki mesajda gorebilirsiniz. Ram daha düşük, 1 tb hdd eksik, monitor sizin alcaginiz belki daha iyi + klavye mouse ve ses sisteminiz var. Sogutma sisteminiz ve kasa psu nuz daha iyi. Bence 9000-9500 e cok yipranmamis bir sistem ise alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.