Şimdi Ara

Bu Bigisayar Ne Kadar Eder? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam karar onun ben kendi fikrim almam ryzen 3 ler geliyor beklerim iyi bir sistem toplarım piyasa durumu belli degil 10 bin tl gömmem o sistem parayı bekletir indirim yakalar yavaş yavaş alırım ben olsam ama acelesi varsa karar onun iyi forumlar dilerim
  • Resimdeki ekipmanlar dahil ise 9.000'de anlaşıp alabilirsin. Onun haricinde alınmamalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 civarına alırdım ben +-500 oynar 8500 8750 falanda verilir yani yanında ki ekipmanlara göre . Ram başlı başına fiyat arttırıyor sistem deki tek falso 7700k . Hoş buda büyük bir falso

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    Kafam cidden çok karıştı hocam. Sanırım 8-9k önereceğim sistemin sahibine. Birde sistemi oyun için değil photoshop, after effect, cinema 4D tarzı programlar için, render,intro-outro, animasyon yapımı vs için kullanılacak. İşlemci benim için daha önplanda o yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalcan6 -- 1 Şubat 2019; 17:58:17 >
  • cemalcan6 kullanıcısına yanıt
    Hocam yaninda verecegi monitor ve klavye mouselerin tam modelini soyleyin ona göre fikir vereyim. 500 liralik monitor de var 2000 tl lik de..
    Klavyelerde mekanik falan olmali

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: general4242

10 bine 2070 li, 32 gb ramli ve ssd li sistem toplar mısınız ? İslemci de bu ayarda olacak.
    Ben sana 10binden daha aşağı o sistemde delik açacak sistem toplarım:

Bu Bigisayar Ne Kadar Eder?

Satılan sisteme 1e1 ayarında I5 8400 + 2060 koyarım 7700K + 1080 ile eşit güçte olurlar. 9.5K'ya tepe tepe 8600K + 2070 öteki sistemin içinden geçer.

8400+2060+32ram ile kurulan sistem de aşağı yukarı 8K'ya gelir. Kalan 2K'ya da paşalar gibi monitör de alınır ekipman da dizilir.

Hadi yoluna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 1 Şubat 2019; 19:10:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cemalcan6

Kafam cidden çok karıştı hocam. Sanırım 8-9k önereceğim sistemin sahibine. Birde sistemi oyun için değil photoshop, after effect, cinema 4D tarzı programlar için, render,intro-outro, animasyon yapımı vs için kullanılacak. İşlemci benim için daha önplanda o yüzden
    İşlemci önemliyse X470 + 2700X + 2X16G Ram + M2 NVme SSD sistem kuracaksın.

Kalan parayı da kafana göre dağıtırsın.
  • o parayı oraya vereceğine kendi sistemini düz hocam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.