Şimdi Ara

Bu bilgisayar adam olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemci: Intel Pentium E5700 Dual Core 3.0 Ghz.
    Anakart: Gigabyte G31M-E2SL
    Ram: Kingston 2 Gb 800Mhz * 2
    Ekran Kartı: Sparkle Calibre 8800GT P888+
    Power Supply: 400W

Ekran Kartımın fanı kırık o sebepten Ati Radeon HD 3600 kullanıyorum şuanda. Ekran kartıma fan uydurabilir miyim? Bir kaç parça desteğiyle orta seviye bir bilgisayara dönüşebilir mi? Yoksa hiç masraf yapmasam mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: HaniFErhat

İşlemci: Intel Pentium E5700 Dual Core 3.0 Ghz.
    Anakart: Gigabyte G31M-E2SL
    Ram: Kingston 2 Gb 800Mhz * 2
    Ekran Kartı: Sparkle Calibre 8800GT P888+
    Power Supply: 400W

Ekran Kartımın fanı kırık o sebepten Ati Radeon HD 3600 kullanıyorum şuanda. Ekran kartıma fan uydurabilir miyim? Bir kaç parça desteğiyle orta seviye bir bilgisayara dönüşebilir mi? Yoksa hiç masraf yapmasam mı?

Hocam o sisteme masraf yapmak ölü yatırımdan başka hiç bir şey olmaz benden sana tavsiye o şekilde kullanıyorsan kullan kullanmak istemiyor isen 2. elden sat ve yeni bir orta seviye ekonomik sistem topla.
  • kardeşim işlemcin kötü power 400w çok düşük yani yerinde olsam yeni bi pc toplarım üstteki arkadaşın dediği gibi ölü yatırım olur ancak.
  • kör yükseltme olur yenin sistem kur bencede
  • Hocam bir adet hd5850 ile orta seviye bir bilgisayar olur. 2.el olarak forumda satılmakta ürün. Fakat psu yükseltmeniz gerek. Biraz daha düşük olsun psu yükselmiyim diyorsanız hd 5770 alınabilir.

2.el piyasasında söylediğim kartların fiyatları çok oynamıyor 5850 yi 190tl ye alınıyorsa şimdi; seneye en fazla 160 a kadar iner. Ayrıca seneye yeni sistem toplarsanız ondada kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulmicort -- 14 Ağustos 2013; 14:46:46 >
  • Şimdi bende açıkcası masraf yapmak istemiyorum. 2. Elde satmayı düşündüm ama pek bir getirisi olacağını düşünmedim. Power Supply değiştirsem en az bir 150-200 TL gidecek. Keza ekran kartını değiştirsem yaklaşık olarak o da daha fazla bir götürüsü olacak. Nereden baksan 350 Lira gitmiş olacak. En kötü Power Supply Değiştiririm sanırım. Birde Sparkle Calibre P888+ için fan bulurum.

2.El de ne kadar yapar tahmini olarak?
  • arkadasım yakınlarda bir hurdacı varsa ona sor onlar birsürü bilgisayar topluyolar sana uygun soğutucu, işlemci, şase bulabilirsin hemde uygun fiyata
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    3 ay önce açıldı
    Bu pc ne kadar eder?
    7 yıl önce açıldı
    Bu tam olarak ne oluyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartı fanını faal duruma getirirseniz.;
    Dost işi konuşayım :D
    Ürünü alırken maximum 200e alın derdim biri alsa monitörsüz. Monitörlü 250-275. Ama satarken alıcısını bulursanız 300-350 e kasayı verebilirsiniz. Üstüne satarsanızda sizin insiyatifinizde.
    Ve fan ı öyle aramanıza gerek yok. Herhangi bir bilgisayarcıya gidin normal küçük fanlar 10-15 kaliteli sağlam büyük fanlardansa 20 tl civarındadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PimpMyRide -- 14 Ağustos 2013; 19:21:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkEmre

Ekran kartı fanını faal duruma getirirseniz.;
    Dost işi konuşayım :D
    Ürünü alırken maximum 200e alın derdim biri alsa monitörsüz. Monitörlü 250-275. Ama satarken alıcısını bulursanız 300-350 e kasayı verebilirsiniz. Üstüne satarsanızda sizin insiyatifinizde.
    Ve fan ı öyle aramanıza gerek yok. Herhangi bir bilgisayarcıya gidin normal küçük fanlar 10-15 kaliteli sağlam büyük fanlardansa 20 tl civarındadır.

Bu bilgisayar adam olur mu?

Buna küçük fan gitmez sanırım :)))

• 512 Mb 256 Bit :D Modele bakmadan konuştuk. Hata ettik :D
  • Yeni bir cozum gelir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta onun fanını dükkan dükkan arayacaksın. Yapacak bir şey o anlamda yok. En azından çıkması bile olsa 30-35 tl masraf çıkarırlar.O şekil yap. Üstündeki fan kırık falan olsa ben mesela silikonla işlemci fanını ekran kartına monteliyorum. Buz gibi ediyor kartı. Ama ekran kartı fanı olmadan imkanı yok bu şekil bile olmaz. Benimde vardı buna benzer bir kart. Fanı komple kırıldı 2 tane işlemci fanı taktım fayda etmedi. O da fan bekliyor duruyor olduğu yerde. Fan bulabilirsen bul. Bulamazsanda bu şekil bence kullandığın yere kadar gitsin masraf etme. Yeni bilgisayar alacağın zamanda elden çıkarmaya çalışırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.