Şimdi Ara

Bu bilgisayar alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikşe kusura bakmayın ama diğer forumlarda rağbet görmediği için buraya açıyorum.Bu sene Bilgisayar Mühendisliği okuyacağım beni 4 sene idare edecek bir bilgisayar arıyorum aklımda bir şey var sizce alınır mı

https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-320-amd-a12-9720p-8gb-1tb-128gb-ssd-radeon-530-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-80xs00cwtx-p-HBV00000D2SEP

• Up
  • bu bilgisayarı ben de beğenmiştim geçen hafta 2600'dü 2 saat sonra bakmıştım 2800 olmuştu şimdi 3000 olmuş yazık ya :(
  • Ne dersiniz alınır mı yani fiyatına değer mi açıkçası amd işkemciden korkuyorum biraz pişman eder mi
  • farkettin mi bilmiyorum amdyi kötüleyenler genelde intel işlemci kullanıyor. 11 yıldır kullanıyorum. sizin ne amaçlı kullanacağınızı bilmiyorum ama ben memnundum. eski modelleri beni tatmin etti, yenileri bilmiyorum.

ben de alacağım dolar 30-40 kuruş falan düşse...
  • Peki bilgisayar için genel bir yorumu olan var mı ?
  • hocam internette aratırsanız bilgisayar mühendisliği okuyanlar için laptop gibi bişeyi pcde olması gereken özellikleri veriyor çoğu eşleşiyosa alın
  • İnternete yazdım elbette ancak siz de bilirsiniz ki bazı internet haberleri doğru olmuyor burada çokça bilgisayar mühendisi arkadaşlar bulunmakta onlara sormak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf_selim -- 28 Ağustos 2018; 23:32:37 >
  • Çöp
  • Yusuf_selim Y kullanıcısına yanıt
    Su dolar kurunda fiyatina deger ama 4 sene idare etmez lol felan oynarsan eder
  • AMD işlemci dizüstü bilgisayar için sıkıntı. AMD işlemciler Intel işlemci lere göre daha fazla ısınır ilerde ısınmadan kaynaklanan kapanmalar yaşayabilirsiniz. Özellikle sıcak bölgelerde yaşayanlar için daha fazla sıkıntı olabiliyor. Tecrübe ile sabittir. 2 işlemciyi de kullandım bu arada. Oyun da oynayacaksan o bilgisayar olmaz.
  • Amacım oyun oynamak değil kodlama konusunda geliştirmek ancak amd konusunda ise bu bilgisayarın intel olanları ile arasında çok fiyat farkı var
  • Çok arada kaldım açıkçası
  • Bir hafta once aldim bunu pazartesi elime gececek insallah 2750 ye almistim, su donemde alabilecegin 3000 civari birkac laptoptan birisi
  • Neyse herhalde bilgisayarı alacağım daha ucuza bulamadım 1-2 haftadır bakınıyorum ama yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.