Şimdi Ara

Bu bilgisayar alınırmı her açıdan yorum LASIMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar cogu kişi datronu onermıo bazıları yakında bır dev olucagını iddia edio sizce bu bilgisyaar nasıl her açıdan almayı dusunuyorumda http://www.pcsatis.net/site/page.asp?dsy_id=2548

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlynx3 -- 27 Eylül 2005, 23:28:47 >

• bence alınır bende var ben memnunum
  • çok para bence baska makina düşün
  • quote:

Orjinalden alıntı: xlynx3
    bazıları yakında bır dev olucagını iddia edio

"yakında dev olmak"

Zaten problem orda ! Dev olacağı varsa bile bu yakın zamanda olmaz
  • fiyat olarak cok ii bence ama ses problemi oldugunu soylediler cok ses cıkarıyormus kullananlar problem yasıyormusunuz almasaydım diyen varmı ya da iyiki almısım diyen ....
  • arastır 2200ytl ye ne makinalar var asus acer toshiba hp alırsın
  • abi aynı özellikte bi toshibayı bu fiyata yakın bi fiyata alamazsın cok daha pahalı ama varsa senın onerebilecegim 2200 ytl ve bu özelliklere yakın bi bilgisayar paylasırsan sevinirim

• bende aynı notebook tan almayı dusunuyordum gittim cbox aldım guvenemem diye k.koydekilere icinden çip mip çalarlar ugras dur benim aldıgım notebook

http://www.cbox.com.tr/gravitym2900.htm

bu istersen gir bi arastır hepsi toplama ürünlerin zaten %6 da bonusa 6 ayda indirm yapıyorlar yani bilgisayar 1320 $ flngeliyor kdv hariç
  • ya kafam cok karıstı ne yapacagımı bilemiyorum
  • habire diyorum bunu arkadaşım laptopu ne için kullanacaksın oyun oynamayacaksan çok uygun laptoplar var..Toshiba alabilirsin mesela..Abimin toshibasını,bir arkadaşında datronunu inceledim..abiminki daha sağlam gibi geldi bana..arkadaşın datronunun bilmiyorum konfigurasynumu düşüktü kilitlendi;battlefield 2 yi yükledim çalışmadı herhalde ekran kartından dolayı..ıntel 64 mb ydi..Başka incelediğim olmadı.Casperlerin pil süresi özellikle yazmıyorla gibie geliyor.Hokuhomsu aldı herhalde pil süresi kesinlikle ksa..dersen ki faketmez benim gittiğim yerde bol bol priz var;ne ala..yoksa pil süresi düştüğünde aldığına pişşman olursun;veya ek pil alırsın..

Şu anda benim yönüm toshibdan yana ee younuda sevdiğimden ekran kartı yönünden sıkıntı yaşıyorum bir türlü bulmadım 15" ekran,128 mb nvdia geforce un birlikteliğini...
  • bende imzamdaki datron ve toshiba m40x-119 var. karşılaştırmak gerekirse datronun +ları
    +fiyatı
    +performansı
    +kasasının inceliği
    +dahili mikrofon

toshibanın
    +karizma
    +kasa sağlamlığı
    -fiyat
  • DAtron hayatta almam, tavsiye etmem, markalı onca dizüstü fiyatları yerlerde gidiyor arkadaşlar...
    Dell, HP, Toshiba öneririm (bende VAio var ama ekranı dışında yaramaz)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.