Şimdi Ara

bu bilgisayar hangi segment bir bilgisayar bilgili olanlar baksın lütfen :) cevaplarsanız sevinirim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acura07

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Kardeşim ben biraz daha çalışıp yakında senin gibi insanların moralini bozan insanları Türkiyeden başka ülkelere takas edeceğim, umarım oralardada böyle bol vaktin olur daha güzel boş yaparsın. Bence adamın bilgisayarı gayet iyi insanların moralini bozmak için böyle boş yorumlar yapıyorsun.bu bilgisayar hangi segment bir bilgisayar bilgili olanlar baksın lütfen :) cevaplarsanız sevinirim. 

• quote:

Orijinalden alıntı: Wexendax

Kardeşim ben biraz daha çalışıp yakında senin gibi insanların moralini bozan insanları Türkiyeden başka ülkelere takas edeceğim, umarım oralardada böyle bol vaktin olur daha güzel boş yaparsın. Bence adamın bilgisayarı gayet iyi insanların moralini bozmak için böyle boş yorumlar yapıyorsun. 

Alıntıları Göster

Hadi çalışmaya devam.

Keşke ana hesabından yazabilsen ;)

bu bilgisayar hangi segment bir bilgisayar bilgili olanlar baksın lütfen :) cevaplarsanız sevinirim.

• ben yazmadım Toksik

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

Hadi çalışmaya devam.

Keşke ana hesabından yazabilsen ;)

Alıntıları Göster

Lan sen ne toxic bir insansın milletin duygularını bozuyorsun bir de boş yorum yapıyorsun duygusuz *******

• Wexendax W kullanıcısına yanıt

knk farklı 2 kişiymiş gibi davranmak istiyorsan 1dk arayla atılmış iki mesajda aynı sıfatı (toxic) kullanmak kötü bi karar olmuş be

• ikimiz arkadaşız bu arada esporcuyuz

• quote:

Orijinalden alıntı: The Imp

knk farklı 2 kişiymiş gibi davranmak istiyorsan 1dk arayla atılmış iki mesajda aynı sıfatı (toxic) kullanmak kötü bi karar olmuş be

Kardeşim sen dc ver ben sana gösterim kaç kişi olduğumuzu

• The Imp kullanıcısına yanıt

Biri toxic biri toksik hakkını yemeyelim bu bilgisayar hangi segment bir bilgisayar bilgili olanlar baksın lütfen :) cevaplarsanız sevinirim. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dexendax D kullanıcısına yanıt
    Yüksek mi ultra mı ?
    Rekabetci oyun degil sabit 60 fps veriyorsa ultrada oyna bence daha guzel olur.
    Monitorun full hd galiba çözünürlüğü de full hd yapmişindir zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 15 Aralık 2020; 23:3:8 >
  • Bu sistemle GTA 5'de full ayarda +100 fps aldığının videosunu atar mısın merak ettim. Full ayarda 140 filan geçtim sabit 70 üzerinde kalıyorsa iyi. Bazı ayarları açmadan full diyorsan onu bilemem tabi.

• S.Soylu kullanıcısına yanıt
    Bana da garip geldi yuksek dedigi ultra degil herhalde ve bazi seyler kapali çözünürlük de hd olsa anca 140 fps vermesi lazim gtx1650 nin
  • general4242 kullanıcısına yanıt

Bende 3600 & 5660 xt var ben full ayarda 90+ yer yer görebiliyorum. O kart full ayarda 140 fps vermesi imkansız.

• yeni nesil oyunları çıkınca seneye low da açar gta 5 ile kıyaslamak gereksiz

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

Bende 3600 & 5660 xt var ben full ayarda 90+ yer yer görebiliyorum. O kart full ayarda 140 fps vermesi imkansız.

oc yaptım kardeşim ve donanım yükseltmesi olarak 32 gb ram çıktım

• Dexendax D kullanıcısına yanıt

32 gb ram oyuna 5 fps bile katkısı olmaz. 3100 ne kadar oc yaptın veya ekran kartını? Bir video ile ayarlarını ve aldığın fpsyi atarsan seviniriz bizde yararlanmış oluruz.

Edit: birde oc yapmayı bilen birinin bu sisteme hangi seviye diye sorması da garip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Soylu -- 16 Aralık 2020; 6:47:54 >
  • S.Soylu kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.