Şimdi Ara

Bu bilgisayar ile son oyunlar iyi calisir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pacman 3d calisir mi?

• Troll fakat yinede cevap vereyim. 1000w PSU AŞIRI gereksiz, İntel kimse almıyor artık almayın. Bütçenizi belirtin toplayalım. Tabiiki almadıysanız daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Townley

Troll fakat yinede cevap vereyim. 1000w PSU AŞIRI gereksiz, İntel kimse almıyor artık almayın. Bütçenizi belirtin toplayalım. Tabiiki almadıysanız daha.

Bu benim sistem zaten. AMD, Intel'in 4 sene gerisinde. Ryzen'ler cekirdek basi Sandy Bridge performansinda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: urkal

quote:

Troll fakat yinede cevap vereyim. 1000w PSU AŞIRI gereksiz, İntel kimse almıyor artık almayın. Bütçenizi belirtin toplayalım. Tabiiki almadıysanız daha.

Bu benim sistem zaten. AMD, Intel'in 4 sene gerisinde. Ryzen'ler cekirdek basi Sandy Bridge performansinda.

He bak kardeş 4 sene gerisinde şu an, Çoklu çekirdek performansında yokolan intel Ryzen gibi birşeyin 4 sene ilerisinde mi diyorsunuz siz? geleceğe yönelik sistem topluyoruz her 3 senede bir binlerce TL para ödemek istiyorsanız buyrun intel almaya devam edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: urkal

quote:

"4 sene gerisinde"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AMD sizin gezdiginiz siteleri heralde iyi besliyor ki boyle tavir almissiniz. Ben bu isin 20 senedir icindeyim guzel kardeslerim.

Buyrun en son cikan oyun Destiny 2 ve AMD:

• Madem 20 senedir bu işin içindesin, o kadar uzmansin niye buraya gelip soruyorsun. Kendin pisir kendi ye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.