*İntel C2D E6600 *Msİ 8800GTS 320 Mb ekran kartı *OCZ Special Ops Edition 2 GB Ram *Gigabyte p965 DQ6 Ana kart *250 GB HDD *Be Quite Dark Power Pro 600W Güç kaynağı *Thermaltake Armor kasa.
Bu özelliklere sahip bilgisayarım var satmak istiyorum ama fiyata göre değişir satmayadabilirim eğer iyi fiyata bir alıcı bulursam leptop almayı planlıyorum. Sizce kaç paraya gider bu bilgisayar?
bir arkadaşımız daha sabit yaşamı hareketli yaşama tercih ediyor
illa satmak istiyosan onu yazıcıoğlu pasajında alt kattaki ikinci elcilere sor üzerine 200-400 lira arasında fiyat ekle ve sat
Sabit yaşamdan gayet memnunum aslında ama odam küçük olduğundan kasamda biraz hayvan olduğundan bilgisayarımı odama alamıyorum o yüzden hayatı biraz hareketlendirmek istiyorum. Bir de şimdiki Santa Rosa makinalar henüz yoktu aslında o zamanda düşünüyordum fakat dişime göre bir makine yoktu bu aleti topladım. Şu anda leptoplar insanı özellikleriyle baya bir cezbediyorlar.
aldım ben mesajı
silverstone'un falan küçük kasaları var ansiklopedilerin arasına koyarsınyatık kasalardan
bide 1 hafta sonra laptop aldım kaça gider yazma
quote:
Orjinalden alıntı: ata326
aldım ben mesajı
silverstone'un falan küçük kasaları var ansiklopedilerin arasına koyarsınyatık kasalardan
bide 1 hafta sonra laptop aldım kaça gider yazma
O ansiklopedi arasına giren kasalara 8800GTS in sığacağını pek sanmıyorum.
sanki laptopa sığar
laptopum olsun dıye laptop alıyorsan yanlıs yaparsın.ama butun gun bılg basında ısen ve hep hareket halınde ıse laptop alabılırsın
quote:
Orjinalden alıntı: 3cagdas3
Sabit yaşamdan gayet memnunum aslında ama odam küçük olduğundan kasamda biraz hayvan olduğundan bilgisayarımı odama alamıyorum o yüzden hayatı biraz hareketlendirmek istiyorum. Bir de şimdiki Santa Rosa makinalar henüz yoktu aslında o zamanda düşünüyordum fakat dişime göre bir makine yoktu bu aleti topladım. Şu anda leptoplar insanı özellikleriyle baya bir cezbediyorlar.
Dostum bende senin gibi düşünyordum.. gittim Cduo 2ghz laptop aldım 2 gb ram li falan gayet iyi bişey.. Ancak bir süre sonra oyun oynamak istedi canım Crysis i kurdum.. iyi kötü oynadım.. Bi süre sonra kuzenimde 8800GTX ile Crysis oynadım ve ertesi hafta tekrardan PC kurdum.. Yani demek istediğim Laptop güzel ancak PC ni çok ararsın eğer bi laptop a geçiş yaparsan.. Ama laptop almak isterim illa dersen ucuz yollu bi Laptop al internete girmek, dosya işlemleri için kullanırsın Pc de dursun pişman olma
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme