Şimdi Ara

Bu bilgisayar kaça gider?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    *Msİ 8800GTS 320 Mb ekran kartı
    *OCZ Special Ops Edition 2 GB Ram
    *Gigabyte p965 DQ6 Ana kart
    *250 GB HDD
    *Be Quite Dark Power Pro 600W Güç kaynağı
    *Thermaltake Armor kasa.

Bu özelliklere sahip bilgisayarım var satmak istiyorum ama fiyata göre değişir satmayadabilirim eğer iyi fiyata bir alıcı bulursam leptop almayı planlıyorum.
    Sizce kaç paraya gider bu bilgisayar?

• bir arkadaşımız daha sabit yaşamı hareketli yaşama tercih ediyor

illa satmak istiyosan onu yazıcıoğlu pasajında alt kattaki ikinci elcilere sor üzerine 200-400 lira arasında fiyat ekle ve sat
  • Sabit yaşamdan gayet memnunum aslında ama odam küçük olduğundan kasamda biraz hayvan olduğundan bilgisayarımı odama alamıyorum o yüzden hayatı biraz hareketlendirmek istiyorum. Bir de şimdiki Santa Rosa makinalar henüz yoktu aslında o zamanda düşünüyordum fakat dişime göre bir makine yoktu bu aleti topladım. Şu anda leptoplar insanı özellikleriyle baya bir cezbediyorlar.
  • aldım ben mesajı

silverstone'un falan küçük kasaları var ansiklopedilerin arasına koyarsınyatık kasalardan

bide 1 hafta sonra laptop aldım kaça gider yazma
  • quote:

Orjinalden alıntı: ata326

aldım ben mesajı

silverstone'un falan küçük kasaları var ansiklopedilerin arasına koyarsınyatık kasalardan

bide 1 hafta sonra laptop aldım kaça gider yazma

O ansiklopedi arasına giren kasalara 8800GTS in sığacağını pek sanmıyorum.

• sanki laptopa sığar
  • laptopum olsun dıye laptop alıyorsan yanlıs yaparsın.ama butun gun bılg basında ısen ve hep hareket halınde ıse laptop alabılırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3cagdas3

Sabit yaşamdan gayet memnunum aslında ama odam küçük olduğundan kasamda biraz hayvan olduğundan bilgisayarımı odama alamıyorum o yüzden hayatı biraz hareketlendirmek istiyorum. Bir de şimdiki Santa Rosa makinalar henüz yoktu aslında o zamanda düşünüyordum fakat dişime göre bir makine yoktu bu aleti topladım. Şu anda leptoplar insanı özellikleriyle baya bir cezbediyorlar.

Dostum bende senin gibi düşünyordum.. gittim Cduo 2ghz laptop aldım 2 gb ram li falan gayet iyi bişey.. Ancak bir süre sonra oyun oynamak istedi canım Crysis i kurdum.. iyi kötü oynadım.. Bi süre sonra kuzenimde 8800GTX ile Crysis oynadım ve ertesi hafta tekrardan PC kurdum.. Yani demek istediğim Laptop güzel ancak PC ni çok ararsın eğer bi laptop a geçiş yaparsan.. Ama laptop almak isterim illa dersen ucuz yollu bi Laptop al internete girmek, dosya işlemleri için kullanırsın Pc de dursun pişman olma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.