Şimdi Ara

Bu bilgisayar nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar... 800 tl bütçem var. Ekran kartı elimde ayrı var. Şu bilgisayar nasıl?
    Tıklayın.
    800 tl civarı intel işlemcili bildiğiniz iyi bir bilgisayar varmı? linkteki bilgisayar nasıl?

• 800 Tl Kesinlikle deymez forumda 2.el bölümüne bakın çok daha iyi temiz bilgisayar bulursunuz
  • Caaan. C kullanıcısına yanıt
    islemci yok, anakart yok, ram yok, ekrankarti yok, power yok.. 800TL bunun neresine istiyorlar iyi valla

*nette gezmeye yeter bu haliyle
    (yok derken, yetersiz demek istedim, yil 2016)
  • 2. el almak istemiyorum :/
  • Ekran kartınız nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kullanıcıdı Arayan Adam

Ekran kartınız nedir?

Ekran kartım asus r7
    Bu arada, Bu bilgisayar daha iyi değil mi?
    Tıklayın.
  • bu nasıl bir sitedir 2-3 saat önce 750 liraydı şimdi 725'e indi. almaya niyetim yok. öylesine tıklıyorum.
    yalnız bu arada kardeş 800 liraya birşey alınmaz. sen biraz daha para biriktir 1500 e falan çıkar. yeni nesil ekran kartları çıktığı zaman bunlar ucuzlayacağı için alırsın. 2. ele hiç bakma etraf dolandırıcı dolu. temizleri var oda i7 3 nesil 4 gb ram takmış 250 liralık ekran kartı takıp ikinci eli 3500 den koymuş ilana. full dolandırıcı bunlar.
  • Çok daha iyi bir bilgisayar buldum 100 tl fark verip bunu alsam olur mu? Tıklayınız.
  • uppp
  • Bu tip ilanlara inanma ve güvenme bunlar milleti kandırmaya çalışıyorlar o bilgisayar 5 para etmez !

Sendeki asus r7 modeli nedir ? 800 TL'ye bilgisayar toplayamazsın bu arada APU bile 1500 TL'den fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn.95 -- 17 Mart 2016; 13:54:42 >
  •  Bu bilgisayar nasıl?
  • Dostum o bütçe ile pek başarılı bir sistem olacağını sanmam,Asus R7 nin hangisi?240 falan var ya.Hangi amaçla kullanacaksın bu arada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caaan.

Merhaba arkadaşlar... 800 tl bütçem var. Ekran kartı elimde ayrı var. Şu bilgisayar nasıl?
    Tıklayın.
    800 tl civarı intel işlemcili bildiğiniz iyi bir bilgisayar varmı? linkteki bilgisayar nasıl?

800 Tl Ye Daha Iyı Bı Sıstem Toplarsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.