Sevgilimle karışık durumlar içindeyiz
cevap yazan yok bosverin
litecoin uzun vade için iyi bir yatırım mı?
haziran ayında askere gideceğim için tek bir coine bütün paramı yatırmayı düşünüyorum aralıkta gelmiş olucam allahın izniyle. 500-600 dolar param var. yıl sonunda eğer piyasa yükselirse 2x yapacağını düşünüyorum ya da bilmiyorum ben buna inandığım için öyle geliyor olabilir. sizlerden öneri bekliyorum yıl sonuna kadar iyi bir artış yakalayacağını düşündüğünüz coin var mı? ytd olarak tabii ki...
nereye yatırım yapılmalı?
hangi kripto para alınmalı? neye göre artıyo düşüyo? tavsiye verecek var mı?
iç tesisat sorunu
iç tesisatınızda sorun tespit edilmiştir diye mesaj atıyorlar fakat hiç arayan soran yok cidden pişman oldum geçtiğime, arkadaşım türk telekomda çalışıyor biz yapabilir miyiz yani tesisatı değiştirmek çok zor gibi geliyor bu durumda ne yapabilirim cidden bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?
hat değerlerim şu şekilde ;
Amerika'ya gitmeyi hiç bu kadar istememiştim :(
bu aralar cidden çok özeniyorum mesela yurt dışında 700 dolara iphone 11 alıyo insanlar benim 7500 tl vermem gerekiyo tabii sadece bu değil adamın biri araba almaya gidiyo en kral arabalar 30 bin dolara satılıyor. dodge challenger almak hiç zor değil yani ülkemizde imkansız çoğu kişiye göre. ilkay zaman story atıyo adam dün 3 tane tv almış black friday indirimleriyle 200 dolar 400 dolar gibi fiyatlara. 500 dolara dev gibi tv alıyor. aşırı kıskanıyorum özeniyorum. gitmek istesem dil yok para yok heralde hep hayal olarak kalacak.
Satılık FIFA 21
Oyunu satmak istiyorum isteyene Ultimate Team hesabımı'da satabilirim. 350 TL'ye oyunu satarım. UT kadromu yarın eklerim hesabımda baya coins var.
kıdem tazminatı
kısa çalışma ödeneği
|
Ekrana görüntü gelmiyor
|
|
Meslek: Kusur Danışmanı
İlgi Alanları: Teknoloji, Basketbol, Futbol
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK |
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.079
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 35.360 (Bu ay: 358)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 59 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar