Şimdi Ara

Amerika'ya gitmeyi hiç bu kadar istememiştim :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu aralar cidden çok özeniyorum mesela yurt dışında 700 dolara iphone 11 alıyo insanlar benim 7500 tl vermem gerekiyo tabii sadece bu değil adamın biri araba almaya gidiyo en kral arabalar 30 bin dolara satılıyor. dodge challenger almak hiç zor değil yani ülkemizde imkansız çoğu kişiye göre. ilkay zaman story atıyo adam dün 3 tane tv almış black friday indirimleriyle 200 dolar 400 dolar gibi fiyatlara. 500 dolara dev gibi tv alıyor. aşırı kıskanıyorum özeniyorum. gitmek istesem dil yok para yok heralde hep hayal olarak kalacak.

• Amerika hertürlü ortadoğu mok çukurundan iyidir ama bir ülkenin sadece iyi taraflarına bakarsan yanılırsın

1)Afrikalıların ve arapların olmadığı dolayısıyla suç oranının az olduğu nezih bir yerde kiralar pahalı

2)Sağlık sistemi epey pahalı sigorta pahalı ve çoğu şeyi karşılamıyor.
    ciddi miktarda para vermene rağmen kaliteli bir hizmet olduğu söylenemez çoğu hastanede 500dolar verip 2-3saat kuyruk beklemek adama koyar.

3)İş bulması daha kolay olan daha iyi maaş veren eyaletlerde ciddi anlamda vergi var ve bu eyaletlerde silahlanma hakkın yok sadece azılı suçlular mafyalar silahla gezebiliyor bu da sorun olabilir tabi.

4)Tek başınasın kötü gün için para saklaman lazım öyle herşey ucuz diye alıyım kredi çekiyim dersen işini kaybettiğin anda evsiz biri olabilirsin

6)İnsanları aptallaştırmak için her yiyececeğini, içeceğini içinde tonla şeker ve zehir var sağlıklı beslenmek ucuz değil.

7)Gittiğin anda orda yaşıyan türkiye kaçkınları sana yardım ediyor gibi yaparak kazıklamaya çalışıcak.
  • Tek çare dil öğrenip oradan biriyle evlenmek
  • Amerika iyi ülke milyon zaten hamburgerci fast food lokantası var
  • Amerika hertürlü ortadoğu mok çukurundan iyidir ama bir ülkenin sadece iyi taraflarına bakarsan yanılırsın

1)Afrikalıların ve arapların olmadığı dolayısıyla suç oranının az olduğu nezih bir yerde kiralar pahalı

ciddi miktarda para vermene rağmen kaliteli bir hizmet olduğu söylenemez çoğu hastanede 500dolar verip 2-3saat kuyruk beklemek adama koyar.

3)İş bulması daha kolay olan daha iyi maaş veren eyaletlerde ciddi anlamda vergi var ve bu eyaletlerde silahlanma hakkın yok sadece azılı suçlular mafyalar silahla gezebiliyor bu da sorun olabilir tabi.

4)Tek başınasın kötü gün için para saklaman lazım öyle herşey ucuz diye alıyım kredi çekiyim dersen işini kaybettiğin anda evsiz biri olabilirsin

6)İnsanları aptallaştırmak için her yiyececeğini, içeceğini içinde tonla şeker ve zehir var sağlıklı beslenmek ucuz değil.

7)Gittiğin anda orda yaşıyan türkiye kaçkınları sana yardım ediyor gibi yaparak kazıklamaya çalışıcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 26 Kasım 2020; 17:15:2 >

• Amerikanin avantaji TR deki gibi esek gibi calistigimizda gercekten hakkimizi aliyoruz. Heleki insaatcilik boyacilik marangozluk fln gibi agir islerde saatine 30 dolar fln verebiliyorlar tecrubene gore.

• green card başvurusunu kaçırdım çok koydu :'(

• Ben de Türkiye'ye gitmeyi hiç bu kadar çok istememiştim. Niye, çünkü davulun sesi uzaktan hoş geliyoo. Sen de saksafonun sesini uzaktan hoş algılıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 26 Kasım 2020; 16:27:37 >
  • Pislik ortadogu ülkesinin karakteristik ozelliklerini iyice aldik
    Ben de nefret eder oldum
  • Benim de en büyük hayalim ABD'ye gitmek ve orada yaşamak. Özellikle çöllerin ve kanyonların hakim olduğu tipteki eyaletlerine bayılıyorum. Kanyonların arasından uzanan roadlarda arabayla basa bas gitmek, off..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

Amerika hertürlü ortadoğu mok çukurundan iyidir ama bir ülkenin sadece iyi taraflarına bakarsan yanılırsın

Djdjdjd allah aşkına yine de iyidir bence

• Ben USa da yaşıyorum haklısın knk, valla öyle burası
  • quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

Djdjdjd allah aşkına yine de iyidir bence

Alıntıları Göster

İlk cümlemi okursan daha iyi olduğunu söyledim zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.