Şimdi Ara

bu bilgisayarda kasması normalmi??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: hemp_gru

Makinede sorun yok.NFSU daki ayarlar açıktır mutlaka(blur-reflection vs.)..Fakat COD2 yi kuduğun zaman makine kendine göre ayarlar yapar.Eğer merak ediyorsan Graphics ayarlarından Diret x ve diğer ayarlara biraz yüklen bak..O zaman sorunun makineden olmadığını anlarsın...

bu "blur-reflection" olayı nedir ya ilk defa duydum.Zaten pc de yeni geldi yani evde oyun oynamaya yeni başladığım için pek anlamam bu şeylerden.Bi bilen varmı?ya da slip baştan yüklemeyi düşündüm ama oyunun save dosyalarını bulamadım.oyunda bayaa ilerledim o kadar şeyin kaybolmasını istemiyorum.save dosyalarının yerini bilen varsa bi yazsın?bi de bence sorun ekran kartında olsa diğer oyunlarıda kasardı(pes5,mohaa,battlefield,cod2 bu oyunlarda kasmıyo)hadi bi yardımcı olunda şu sorunu bi çözelim.

• bende 7600 gt var herkese tavsiye ederim bu fiyata hiç bi ati bu kartı geçemez

ATİ O FACİA DAN SONRA ATİ Mİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serdarkekik

sorunun ekran kartından gibi gözüküyor,o ekran kartından aşırı bi performans bekleme derim

• quote:

Orjinalden alıntı: katilxxx

quote:

Orjinalden alıntı: hemp_gru

Makinede sorun yok.NFSU daki ayarlar açıktır mutlaka(blur-reflection vs.)..Fakat COD2 yi kuduğun zaman makine kendine göre ayarlar yapar.Eğer merak ediyorsan Graphics ayarlarından Diret x ve diğer ayarlara biraz yüklen bak..O zaman sorunun makineden olmadığını anlarsın...

bu "blur-reflection" olayı nedir ya ilk defa duydum.Zaten pc de yeni geldi yani evde oyun oynamaya yeni başladığım için pek anlamam bu şeylerden.Bi bilen varmı?ya da slip baştan yüklemeyi düşündüm ama oyunun save dosyalarını bulamadım.oyunda bayaa ilerledim o kadar şeyin kaybolmasını istemiyorum.save dosyalarının yerini bilen varsa bi yazsın?bi de bence sorun ekran kartında olsa diğer oyunlarıda kasardı(pes5,mohaa,battlefield,cod2 bu oyunlarda kasmıyo)hadi bi yardımcı olunda şu sorunu bi çözelim.

oyunun save dosyası document and setting'ten kendi orueum adına gir, orda Application Data klasörünün içinde olması lazım.. (yanlış hatırlamıyorsam tabii)

blurr-reflection olayı da araçta nos varsa nosu açtığın zamn görüntünün bulanması efektidir(hızdan dolayı) ama senin kart her türlü full detay yer u2'yi..

• işte bende o yüzden şaşırıyom onuda kapattım hala devam ediyo.bi şey daha sorcam benim kart için önerebileceğiniz en ii sürücü nedir?nası bulabilirim?nası kurabilirim(şiir gibi oldu)
  • bu arada ben katilxxx adlı arkadaşın adıyla yazmıştım asıl kişi benim yanlış anlamıyın.
  • BEYLER SİZDEN RİCA EDİYORUM BİLİP BİLMEDEN VE RESMİN ALTINDAKİ RAKAMI ARTTIRMAK İÇİN CEVAP YAZMAYIN LÜTFEN .BURADA GERÇEKTEN ÖĞRENMEK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZ VAR ÖRNEĞİN; ARKADAŞIN TEKİ BİLGİSAYARININ NFS2 DE KASTIĞINI CALL OF DUTY'Yİ RAHAT ÇALIŞTIRDIĞINI SÖYLÜYOR.256 MB EKRAN KARTI VAR.DİĞER Bİ ARKADAŞ (SERDAR KEKİK) EKRAN KARTINDA SORUN OLDUĞUNU İLERİ SÜRÜYOR.SERDAR ARKADAŞIM YAPMA 256 MB EKRAN KARTI NFS2 İÇİN YETERDE ARTAR BİLE.MİLLETİ YANLIŞ YÖNLENDİRMEYİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: sunlight169

BEYLER SİZDEN RİCA EDİYORUM BİLİP BİLMEDEN VE RESMİN ALTINDAKİ RAKAMI ARTTIRMAK İÇİN CEVAP YAZMAYIN LÜTFEN .BURADA GERÇEKTEN ÖĞRENMEK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZ VAR ÖRNEĞİN; ARKADAŞIN TEKİ BİLGİSAYARININ NFS2 DE KASTIĞINI CALL OF DUTY'Yİ RAHAT ÇALIŞTIRDIĞINI SÖYLÜYOR.256 MB EKRAN KARTI VAR.DİĞER Bİ ARKADAŞ (SERDAR KEKİK) EKRAN KARTINDA SORUN OLDUĞUNU İLERİ SÜRÜYOR.SERDAR ARKADAŞIM YAPMA 256 MB EKRAN KARTI NFS2 İÇİN YETERDE ARTAR BİLE.MİLLETİ YANLIŞ YÖNLENDİRMEYİN

yani gidip 256mb tnt2 alsak da o yunu oynayabilecez ölemi?

yanlış yönlendirmeyin diyosunda sen de çok halk arası bi konuşma yapmışsın.256mb ekran kartı ama ne???

şimdi soruya gelirsek cod2 arkadaşların da ddiği gibi sisteme göre kendini ayarlıyo,o yüzden çoğu bilgisayarda ilk açıldığı haliyle gayet güzel oynanabiliyo.mesela dx 8 modunda oynuyosan aa ve af bile açabilirsin elindeki kartla.ama dx 9 modunda o kartla zaten tam detay oynamak imkansız.

amma velakin nfs2 most wanted gibi değil ayni öle ekran kartının aman aman olmasına gerek yok.ben notebook da ki onboard x300 le 800*600 medium da gayet akıcı oynadığımı biliyorum.ki 9550 x300 den çok daha iyi bi kart 1024*768 medium da rahat rahat oynatması gerekli.

şu anda sende yüklü olan ekran kartı sürücüsünü değiştirp, oyunu da tekrar en son yamaları ile kurup öle deneyebilirsin.
    belki de sen çok fazla şey bekliyosundur o oyunda

• bende 128mb 9600se(64 bit) var ve akıcı gidiyor kendi ayarları oyunun yüklendigi ayarlarda
  • abi öle diyosunuzda bana bu ekran kartı için en iyi sürücüyü söyleyemezmisiniz.ya da nerden bulacağımı?catalyst control center adlı bi program kullanıyorum işe yara bi şey mi bu sizce.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.