Şimdi Ara

bu bilgisayarda kasması normalmi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar elimde olan pc yi söylüyorum:
    512 mb ram
    80gb hdd
    ati radeon 9550 256 mb ekran kartı(asus)
    amd athlon 3000+ 64 bit işlemci

işte pc bu.bence bu bilgisayarda çoğu oyunu kasmadan oynayabilirim.öylede oluyo mesela call of duty 2 yi kasmadan iyi sayılabilecek bi kalitede(1024*768 quality high) oynayabiliyorum ancak nfs underground 2 de pc kasılıyo olacak iş değil.sen gel call of duty2 yi kasmadan yüksek ayarda oyna nfs u 2 düşük ayarda pc yi kassın.sizcede bu normalmi?bence başka bi yerlerde sorun var ama anlayamadım bilen ya da daha önce başına gelen varsa yardımcı olsunlar.teşekkürler.

• Makinede sorun yok.NFSU daki ayarlar açıktır mutlaka(blur-reflection vs.)..Fakat COD2 yi kuduğun zaman makine kendine göre ayarlar yapar.Eğer merak ediyorsan Graphics ayarlarından Diret x ve diğer ayarlara biraz yüklen bak..O zaman sorunun makineden olmadığını anlarsın...
  • sorunun ekran kartından gibi gözüküyor,o ekran kartından aşırı bi performans bekleme derim
  • cod2 de bazı ayarlar kapalı kalmıştır dostum. 1024x768 'de COD2 kim? 9550 pro kim?

• quote:

Orjinalden alıntı: MaiNStreaM

cod2 de bazı ayarlar kapalı kalmıştır dostum. 1024x768 'de COD2 kim? 9550 pro kim?

walla1600pro ların asagısında hıgh detaıl da COD 2 de kartlar kasar
  • vallaha hocam bende aldıgıma pışmanım keske nvıdıa alsaydım be atı aldım hosuma gıtmedı acık konusmak gerekırse
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem650

vallaha hocam bende aldıgıma pışmanım keske nvıdıa alsaydım be atı aldım hosuma gıtmedı acık konusmak gerekırse

nvidia mx 440 alsaydın daha manyak bir kartır o ondan kesin memnun kalırdın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam sen ne ıss yaa benı tanıyormusubnkı bole carpıcı sozler soledın benım daha oncekı kartım mx440 nvıdıa dı
  • yaw nfsu2 nedir.. ben 300'e 530mhz o/c'li fx 5200'le 1024'te (tabiiki aa hariç ) herşey full açıp oynuyodum.. 9550 hele bide o/c ile yer bitirir o oyunu.. o/c'li 9550ge most wanted'ı 1024'te medium'da akıcı şekilde oynatıyorsa gerisini siz düşünün..

edit: imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 26 Temmuz 2006; 13:07:19 >
  • yok baba tanıyorum tamamda öyle bişey demişsinki, ati9550 nvidiada mudavimi bulunmayan bir kart ve harbiden zamanın iyi kartıydı 9550 yerine nvidia da mudavimi olarak ne olabilirki ?
  • Bunun ATı yada Nvıdıa ıle ılgısı yok aslında.... sen ATI nın nesı sevmedın anlayamadım bn daha dogrusu 9550 nın
  • quote:

Orjinalden alıntı: experienced

yok baba tanıyorum tamamda öyle bişey demişsinki, ati9550 nvidiada mudavimi bulunmayan bir kart ve harbiden zamanın iyi kartıydı 9550 yerine nvidia da mudavimi olarak ne olabilirki ?

mudavim değil muadil dir o
    9550'nin nvidiada muadili yok evet. bi ara 6200 A2 serileri vardı 4 pipe açılabilen onlar da zıtt erenköy oldu şimdi.
    rakipsiz bir kart 9550 o açıdan

• hocam nerden tanıyorsun ben cıkartamadım senı ve benım mx440 nvıdıa kullandıgımı nerden bılıyon
    quote:

yok baba tanıyorum tamamda öyle bişey demişsinki, ati9550 nvidiada mudavimi bulunmayan bir kart ve harbiden zamanın iyi kartıydı 9550 yerine nvidia da mudavimi olarak ne olabilirki ?
  • vallahı hocam pek haz vermedı oyunlarda sorun devam edıyor aynı makınede 128 mb fx 5200 kartta bıle daha ıyı goruntu var anlamadım gıttı
    quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

Bunun ATı yada Nvıdıa ıle ılgısı yok aslında.... sen ATI nın nesı sevmedın anlayamadım bn daha dogrusu 9550 nın
  • quote:

hocam nerden tanıyorsun ben cıkartamadım senı ve benım mx440 nvıdıa kullandıgımı nerden bılıyon
    quote:

hazır yeri gelmemişken söyleyim. ben de dahil olmak üzere:

9550 kullanıcılarının bi çoğu eski mx440-460 vs. msx serisi kullanıcılarıdır.
    x1600pro kullanıcılarının çoğu da eski 9550 kullanıcısıdır.

ağırlıkla fiyat/perf. tercihi olan kişilerdir bunlar

• evet dogru hocam haklısın ama bırdaha ekran kartı alıcak olsam nvıdıa alırım
  • valla haklısın ne diyim. ben ATI ci olmama rağmen x1600pro beni tatmin etmedi. 9550 iyiydi ama fiyatına göre.

• quote:

Orjinalden alıntı: MaiNStreaM

9550'nin nvidiada muadili yok evet.
    GeForce 6500? 64 bit olmasına rağmen bu kartların 9550 kadar iyi performans verdiğini duymuştum. Yoksa yanılıyor muyum?
  • quote:

quote:

vallaha hocam bende aldıgıma pışmanım keske nvıdıa alsaydım be atı aldım hosuma gıtmedı acık konusmak gerekırse

nvidia mx 440 alsaydın daha manyak bir kartır o ondan kesin memnun kalırdın.

• quote:

Orjinalden alıntı: Serdarkekik

sorunun ekran kartından gibi gözüküyor,o ekran kartından aşırı bi performans bekleme derim

ya kardeşim ALLAH aşkına burada nvidia 5 serisinden değil 5200 den hiç değil eşi benzeri olmayan 9550 den bahsediyoruz ben o kartla PIII sistemde 1024*768 full detail ve AA larda full 25-34 arası fps de oynadım ya bi de ram 256 idi. arkadaştaki ram benim eski sistemin iki katı işlemci ise kim bilir kaç katı yani uçması lazım o oyunda yaaaa sinirlendim şimdi ama ben o kartı oc siz bile canavar gibi kullandım bide 450/500 de çalıştırdım(alında 475/570 de yapıyodu ama işte ömürden yemesin diye kıstık birazcıkın) aslan kesildi maşallah yani kısacası o kart için NFSU/2 hava civa senin yazılımsal bir problemin var arkadaş zaten endisi de farkında bunun sanırım ki bu başlığı açma ihtiyacı duymuş oyunu sil tekrar yükle drivera a da aynısını yap yani aklıma şu an için başka bir nedende gelmiyor olabilecek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.