Şimdi Ara

Bu bilgisayarı almalı mıyım - Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bahsettiğim üzere bu leptopu alacağım sizden bilgi almak istedim özellik ve fiyat oranından. Şimdi bilgisayarın özelliklerini şunlar;

- İntel Core i5 3210
    - 8GB RAM
    - 1TB HDD
    - 1GB HARİCİ EKRAN KARTI
    (Marka Model Bilmiyorum Soramadım)

Bahsettiğim laptopu 850 TL ye 2. El olarak alacağım arkadaşlar. Fiyatına göre özellikleri nasıl acil cevaplarsanız sevinirim hemen alacağım en kısa sürede, Teşekkürler iyi forumlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşlemci 3210m, hdd500gb, ram 4gb 1333, harici kart ise hd7570m olarak çıkıyor. Adam hdd ve ram eklemiş herhalde? Alınabilir. Fiyatlardan haberim yok ama çok uçuk değil sanki. Yani alınabilir gibi.

• 850 tl eder hocam rahatlıkla temiz kullanılmış ve etrafında kırık dökük bi yeri yoksa.usbleri çalışıyorsa ,klavyesinde her tuş basıyorsa.kesinlikle alabilrisiniz.
  • Teşekürler hocam benim korkum işlemci 2 çekirdek şimdi 4 ve 2 arasındaki farklar neler acaba performans konusunda sıkıntı yaşar miyim? Ayrıca intel core i5 3210m olan pcler de mi bu fiyat 2. el?

Birde bilgisayar şirkette kullanılıyorMuş, tam olarak bilmiyorum ama veri merkezinde kullanılıyormuş kasa temiz. Teşekkürler...undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incredibIe -- 29 Mart 2017; 16:14:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: incredibIe

Teşekürler hocam benim korkum işlemci 2 çekirdek şimdi 4 ve 2 arasındaki farklar neler acaba performans konusunda sıkıntı yaşar miyim? Ayrıca intel core i5 3210m olan pcler de mi bu fiyat 2. el?

Birde bilgisayar şirkette kullanılıyorMuş, tam olarak bilmiyorum ama veri merkezinde kullanılıyormuş kasa temiz. Teşekkürler...undefined

Ofis bilgisayarı ise temizdir hocam. Az pazarlık yapıp fiyatı indirebilirsen ibd6. Yok inmiyorsa fazla üstleme al gitsin.

• Bence şu kurla iyi bir fiyat ama cihazin sağinda solunda bir sıkintI yoksa

• sıkıntısı yoksa alınabilinir bence 500 600 tlye çöp satıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.