Şimdi Ara

Bu bilgisayarı hayata döndürebilir miyiz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: registermy

R7 240 alirsam islemciyi degistirmeye gerek yok mu yani

Çok bir şey beklemezsen evet, istersen testlere bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neutumn N kullanıcısına yanıt
    Ca go da akici oynatir mi yani sadece r7 240 degistirmem.Testlere de bakacam.

• quote:

Orijinalden alıntı: registermy

Ca go da akici oynatir mi yani sadece r7 240 degistirmem.Testlere de bakacam.

Adam Very Highte açmış, sen düşükte açtın mı tamamdır.

https://youtu.be/cF-APJPwI5E

Bu da CS:GO;

https://youtu.be/YLebLkLBF54

GT 730 ile R7 240 aynı seviyenin kartları, R7 240 biraz daha iyi.

• Baska onerisi olan var mi arkadaslar kafam cok karisik.R7 240 cöp diyorsunuz gt 730 daha çöp ozaman.soyle bir kara verdim kesin olarak xeon e5450 alacagim.Ve yanina idare bir 50 tlik psu alacagim bunda kesin kara kildim ama şu ekran karti konusu cok canimi sikti bu aktif donusturucuyu ben rx 460 ile kullanma sansim var mi ne yapabilirim lutfen yardim edin.rx460 ile vga to hdmi kablo duzgun calisir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kingocd

hd 6870 gibi kartlar r7 240ı üçe katlıyor. gtx 560 gibi kartlar da ikiye. Niye gidip r7 240 alsın ki? xeon konusuna katılıyorum ama.

Gerçekten doğru söylüyorsun bende bir gt 730 vardı birde hd6700 series vardı 2 katıydı diyebilirim gerçekten.
  • registermy kullanıcısına yanıt
    Evet daha çöp gt 730. Sahibindenden eski bir kart alırsınız vga veya dvi i çıkışlı keyfinize bakarsınız.
    Örn: gtx 660, hd 6870,gtx 560, hd 5770
    gtx 660 rx 550 seviyesinde, sonra birer tık azalıyor listedeki güçler. Sonuncusu gt730un 2 katı güçlü.
  • kingocd kullanıcısına yanıt
    Hocam saydiginiz kartlarin hicbirinde vga giris yokmus.Eger alirsam donusturucu is gorur mu?

ne kadar takıntılısınız vga girişine iş görür tabiki vga kart diye tutturmuşsunuz vga mi kaldı
    dvi-i pasif olarak dönüşebiliyor vgaya. bu da 1 dolar mı ne.
    Yaklaşık 5 yıldır 660 ti kullanıyorum aldığım da fiyatı 1100 tl civarındaydı fakat şuan 2. elini 350 tl ye bulmak mevcut ve çoğu yeni çıkan oyunları medium 60 fps de Lol , Cs go gibi oyunları ultra da + 300 fps de oynuyorum tavsiye ederim kısacası.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-zotac-geforce-gtx-660-ti-3-gb-192-bit-442301953/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xians -- 28 Mayıs 2017; 22:12:5 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.