Şimdi Ara

Bu bilgisayarı hayata döndürebilir miyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İntel pentium E6600 3.06GHz dual core işlemci 
    6 GB RAM DDR3 
    LGA 775 asus p5g41 -m LX3 anakart  
    296w güç kaynağı 
    Ams Radeon hd 3450 ekran kartı 
    Ve [buraya dikkat] VGA 1600*900 bir monitöre sahibim. 

Amacım beni 1 yıl daha idare edecek ve 500 tlyi aşmadan cs go lol gta 5 gibi oyunlarda 40-50 fps almak. 
    Islemci ve ekran kartı onerilerinizi bekliyorum vga uyumlu olursa iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Xeon 775 pin konularını araştırıyor ve AliExpress ten Xeon alıyorsun,2.elde de R7 240 gibi bir kart alıyorsun ve yazdığın oyunları 720p de rahatça oynuyorsun.daha yüksek çözünürlüktede acar elbette...bu şekilde 250 tl yi geçmeden islem tamamlaniyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • usb2.0 U kullanıcısına yanıt
    hd 6870 gibi kartlar r7 240ı üçe katlıyor. gtx 560 gibi kartlar da ikiye. Niye gidip r7 240 alsın ki? xeon konusuna katılıyorum ama.
  • aliexpress'te modlu hazır kesilmiş ayarlanmış xeon 22 dolardı altına mod yapışkanlarıda yapışmış şekilde. iyi bi alternatif ikinci eldende bir hd 6850 gtx 560 felan bulursanız alın + olarak bir adet power almanız gerekecek ha yok ben ugraşamam power felan bana ters derseniz gt 730 r7 240 alın ama önermem ben bir salaklık yapıp sıfır almıştım elimden büyük zararla cıkardım pişman oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingocd

hd 6870 gibi kartlar r7 240ı üçe katlıyor. gtx 560 gibi kartlar da ikiye. Niye gidip r7 240 alsın ki? xeon konusuna katılıyorum ama.

niye mi r7 240 alsın? o 300 watt psu nun 12v toplam değeri taş patlasın 200-220 watt tır, o yüzden ki bu en iyi ihtimal.ha psu da değişir vb deniliyorsa zaten bu şekilde sisteme kadar gider,amaç en düşük masrafla bunu adam etmekse 2.el düşük tüketimli ekran kartı seçilmeli yok masraf edilecekse ucu açık zaten ama yinede bu seviyede kart alınacaksa eski ve güç tüketimi yüksek 6870 gibi kartlar yerine nispeten daha yeni(gcn mimari) ve güç tüketimi daha düşük hd7770 gibi kartlara bakılmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 28 Mayıs 2017; 0:58:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: usb2.0

Xeon 775 pin konularını araştırıyor ve AliExpress ten Xeon alıyorsun,2.elde de R7 240 gibi bir kart alıyorsun ve yazdığın oyunları 720p de rahatça oynuyorsun.daha yüksek çözünürlüktede acar elbette...bu şekilde 250 tl yi geçmeden islem tamamlaniyor

Hocam bende emektara düşünüyorum xeon extreme ve quadlar uyuyor anakarta extreme amazonda var quad ve xeon tr de var sizce hangisi daha iyi olur? Lol pes cs go bu 3 oyun için? Kart gtx 580 almayı düşünüyorum
  • Benim onerim 80watt TDP li 3ghz olan model.5450 olması lazım,TDP üst modele göre nispeten daha uygun olduğundan soğutma çözümü de daha hafif seçilebilir ama elinde sağlam soğutucu olan ,anakarti uygun olan daha yüksek TDP li modele de yonelebilir fakat şu saatten sonra bu modeller arasında da performans anlamında ucurum olmaz diye düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Ekrandan Bulabilir miyim ?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    eyvallah hocam teşekkür ediyorum
    50tlye ikinci el 400-500w psu alınabilir. r7 240 ile aynı fiyata hd 6870 var tam 2 katı güçlü. 50tl fazla verip iki katı performans almak bence daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingocd

50tlye ikinci el 400-500w psu alınabilir. r7 240 ile aynı fiyata hd 6870 var tam 2 katı güçlü. 50tl fazla verip iki katı performans almak bence daha mantıklı.

kişisel olarak değişebilir..şahsen ben 6870 gibi kart takacaksam 12v kanalı 400watt aşağısı olan bir psu almam ve açıkcası 2.el psu da almam ama alan/güvenen için olabilir.bence bu tür kartlar bu saatten sonra hiçbir durumda alınmamalı.üstteki mesajı editledim,hd7770 ve psu olabilir diye ki bence performans isteniyorsa eski kartlara göre daha uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 28 Mayıs 2017; 1:2:53 >
  • Aliexpressten x5460 ve iyi bir soğutucu 100 lira gibi fiyata alınıyor.400 liraya da rx 460 alarak önünüze bakabilirsiniz.guc kaynağı ihtiyacı da doyabilir 50-60 liraya 2.el veya 110 lira gibi 0 400 watt psu alabilirsiniz.

• r7 240 falan alınmaz, tam çöp o ekran kartı. xeonları bilmiyorum ama q9500 vb işlemci alsan gt 1030'u besler diye tahmin ediyorum.
  • www.hepsiburada.com/dark-force-serisi-500w-3xsata-3xide-6-2pin-pci-e-power-supply-dkps500s1-pm-bd304913

Bu guc kaynagini alsam yeterli olur mu?

Ve xeon islemci alsam 100 tl de o etti 217 tl.aliexpresten alirsam geldigi gibi takabiliriyorum degil mi kendim mod yapacaksam o is biraz zor

Bana 300 tlye vga ekran karti onerir misiniz r7 250 var o nasil bi karttir deger mi.r7 240 ile ciddi bi fark var mi.Csgo lol ve gta 5 oynayacagim sadece ve 720p yeter bana orta dusuk ayarda 1 yil gotursun istiyorum.

• registermy kullanıcısına yanıt
    O kartların ikisi de çöp. Sıfır istiyorsan hepsiburadaya gt1030 gelmiş. r7 240ın 2.5 katı güçlü 330 tl. r7 240ın aksine bütün oyunları da oynatır 1080pde. Ayar yükseltir keyfine bakarsın. 2 sene civarı yeter 1080pde yeni oyunlara.
    O güç kaynağı yeterli olur evet.
  • kingocd kullanıcısına yanıt
    Hocam gelmis de vga girisi yok sanirim 1030da.Monitor alacak butcem yok maalesef.

• vga-dvi donusturucu var 5tl. Elektronikcilerde bulursun.

• Gtx 1030 üzerinde analog çıkış mevcut değil , DVI-D çıkışı mevcut.

Hdmı / vga çevirici ile görüntü alabilirisinz
  • Amd veya nvidia gibi firmaları anlamiyorum.Bir tane vga girisi koymak bu kadar zor olmamali.Aktif donusturucu isi yatmadi kafama biraz arastirma yapinca.Piyasadada yok ki adam akilli vga girisli bi kart.Gtx 750ti var o da 500 tl.

• PSU ikinci el olarak alınır, ama o toplara girmek ve masraf etmek istemiyorsan, üstelik sıfır ve garantili, dertsiz, tasasız bir ürün almak istiyorsan ve en önemlisi bu platforma daha fazla yatırım yapmadan ucuz sıyrılmak maksadın varsa alacaksın bir tane R7 240 ve kullanacaksın. İşlemci olarak da XEON demişler, bayağı keser seni. HD 6850, 6870, GTX 550 Ti, 560 gibi kartlar elbet çok daha iyi, bu toplara gireceksen XEON'a yakışır. Olaya şöyle bakıyorum, o işlemciyle de R7 240 ile 720p'de, low ayarlarda açarsın GTA V'i, işini görür.

• neutumn N kullanıcısına yanıt
    R7 240 alirsam islemciyi degistirmeye gerek yok mu yani

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.