Şimdi Ara

Bu bilgisayarı lütfen yorumlarmısınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: hottiri90

18"lik monitor kötü değil ekran kartıda daha kötüsü olmaz belki rami corsair senin yazdından alması daha iyidir sonuçta gidipte 3d oyunlar bilmeme neler yapmayacak

vala soylıcek soz bulamıyorum arkadasım tamam ben bısı demıyorm sana bundan sora.
  • Hepinize çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için gerginlik olmasın. Aklıma bi soru takıldı levanesa bu fiyata işletim sisteminin yüklenmesi ve DVD-RW dahil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk_devrim

Hepinize çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için gerginlik olmasın. Aklıma bi soru takıldı levanesa bu fiyata işletim sisteminin yüklenmesi ve DVD-RW dahil mi?

Hayır dahıl degıl 30 tl ye bı dwd rw secın bıde kasa geldınde ısletım sıstemı kurmayı bılen bır tanıdıgınızı cagırın kursun
  • Bu konuda sana katılmıyorum. Bir bilgisayarda oyun oynanacaksa en önemli bileşen ekran kartı olur. Monitör bir sistemin en az değiştirilen parçasıdır ve alındığı zaman iyi alınmalıdır. Zaten en uzun ömürlü kullanılan parçalar genel olarak monitör ve kasa olur.
  • @hottiri90

önerdiğin sistem kötü işte niye uzatıyorsun ki..
    kim ne zaman hd5670 i fiyat-performans ürünü olarak önermiş..veya neye dayanarak öneriyorsun..
    bir kartın sana yeterli gelmesi fiyatını hakettiği anlamına gelmez..
    bütçe düşükse 180tl ye hd4850 alırsın çok daha performanslı olur..
  • Bugün Topkapı Vatana gittim bu parçaların çoğu kalmamış ve yerlerine aynı özelliklerde parça ekledik ve monitörsüz 1300 tl fiyat çıkardı böyle olunca bilgisayar alımını biraz ertelemek zorunda kaldım
  • Karşında hazır sistem kurbanı olmuş biri var. Sırf aman kim uğraşacak şimdi sistem toplamayla dediğim için 1 yılım teknik servis kapılarında telefonlarda geçti. Aman diyim, işi bilen arkadaşların önerdikleri sistemi almaya bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk_devrim

Bugün Topkapı Vatana gittim bu parçaların çoğu kalmamış ve yerlerine aynı özelliklerde parça ekledik ve monitörsüz 1300 tl fiyat çıkardı böyle olunca bilgisayar alımını biraz ertelemek zorunda kaldım

Dostum gidip alma illa kalmamış bir ürüne başka bir ürün önerir satarlar. Netten alışveriş yap o zaman başka şubelerinden getirtirler. Güvenilirdir sorun olmaz. Ve vatan eksen teknobiyotik gibi sitelerden alabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.