İşlemci : intel core i 5 işlemci numarası : İ5 650 İşlemci ön bellek : 4 MB Ram : 4 GB DDR3 1333 MHZ HD : 500 GB HD dönüş hızı : 7200 pm HD I/O : Sata II Ekran Kartı : 1024 Mb NVIDIA 9500 GT Optik sürücü : DVD±RW Double Layer Card Reader : var İşletim sistemi : Win7 Home Basic Tr Ekran Kartı Tipi : Paylaşımsız İşlemci Markası : Intel Monitör : Samsung 18.5" E1920NX GENİŞ EKRAN LCD MONİTÖR
Fiyatı 1.128 TL nasıl sizce arkadaşlar ayrıca önerilerede açığım ama bütçem 1.200 TL
işlemci kötü,ekran kartı kötü,monitör kötü muhtemelen hazır sistem..uzak dur bundan..
quote:
Orijinalden alıntı: ooppss
işlemci kötü,ekran kartı kötü,monitör kötü muhtemelen hazır sistem..uzak dur bundan..
yorumlamayalım sen en iyisi netten alış veriş yapma imkanın olup olmadığını söyle onu yorumlayalım. netten alış veriş imkanım var ama sıcak bakmıyorum diyorsan onu yorumlayalım ve seni netten almaya ikna edelim sonrası kolay. yazarıs güzel sistemler sonra sen amd olmasın dersin ona yorum yapalım ve seni amd ye de ikna edelim sonra gerisi hepten kolay. düzgün bi sistemle uğurlayalım seni..
quote:
Orijinalden alıntı: multeci
yorumlamayalım sen en iyisi netten alış veriş yapma imkanın olup olmadığını söyle onu yorumlayalım. netten alış veriş imkanım var ama sıcak bakmıyorum diyorsan onu yorumlayalım ve seni netten almaya ikna edelim sonrası kolay. yazarıs güzel sistemler sonra sen amd olmasın dersin ona yorum yapalım ve seni amd ye de ikna edelim sonra gerisi hepten kolay. düzgün bi sistemle uğurlayalım seni..
Alıntıları Göster
+1
quote:
Orijinalden alıntı: eulogy
+1
Alıntıları Göster
Arkadaşlara katılıyorum, kesinlikle uzak durun hazır pc'den
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
Arkadaşlara katılıyorum, kesinlikle uzak durun hazır pc'den
Alıntıları Göster
söylediğinizi yaptım ve uzak durdum bundan bir sistem daha yazıcam o nasıl peki bi arkadaş önermişti
İşlemci : AMD Phenom™ II X6 işlemci hızı : 2.6 GHz Ön Bellek : 9 MB Ram : 4 GB DDR3 1333 MHz HD : 500 GB HD dönüş hızı : 7200 HD I/O : SATA II Ekran Kartı : 1024 MB NVIDIA GT210 Optik Sürücü : DVD±RW Double Layer
quote:
Orijinalden alıntı: cenk_devrim
söylediğinizi yaptım ve uzak durdum bundan bir sistem daha yazıcam o nasıl peki bi arkadaş önermişti
İşlemci : AMD Phenom™ II X6 işlemci hızı : 2.6 GHz Ön Bellek : 9 MB Ram : 4 GB DDR3 1333 MHz HD : 500 GB HD dönüş hızı : 7200 HD I/O : SATA II Ekran Kartı : 1024 MB NVIDIA GT210 Optik Sürücü : DVD±RW Double Layer
arkadasım sen butcenı yazsana bu sıstemde ıyı degıl...
quote:
Alıntıları Göster
kardeş hazır pc alma. kendin topla.
quote:
Orijinalden alıntı: Qawistz
kardeş hazır pc alma. kendin topla.
Alıntıları Göster
vay arkadaş, bütçem 1200 tl önerin bir şeyler monitörde dahil olsun
quote:
vay arkadaş, bütçem 1200 tl önerin bir şeyler monitörde dahil olsun
çöpmü dedin sen bu sistemle oynayamıyacağı oyun söylesin 4 - yıl gitmiyeceğinin garantisini verirmisin en ucuz en hesaplı sistem ...atmayı alışkanlık yapma
iyi sen kralsın oner sıstemlerını bakalm kac ay gıdıcek o sıstemler...
çöpmü dedin sen bu sistemle oynayamıyacağı oyun söylesin 4 - yıl gitmiyeceğinin garantisini verirmisin en ucuz en hesaplı sistem ...atmayı alışkanlık yapma
iyi sen kralsın oner sıstemlerını bakalm kac ay gıdıcek o sıstemler...
Alıntıları Göster
Arkadaşlar boşu boşuna gerginlik yaratmayalım. hottiri90 sistem kurarken en F/P ürünleri seçmeye ve en uygun yerden toplamaya gayret göstermeni öneririm. levanesa arkadaş ürünleri Nova'dan toplamış tamam tam olarak F/P ürünleri tutturamamış olabilir ama senin yazdığın ürünler KDV'siz ve %20 indirime sahipler. Bu yüzden aynı fiyata daha iyi ürünler yazabiliyorsun. Eğer bu indirimler olmasaydı yazdığın sistem 1800 TL civarına gelecekti. Birbirimize karşı biraz daha anlayışlı olalım. Burda herkesin amacı başkalarına yardımcı olmak.